سلام دوستان
من حدود دو سه ماهه گوشیمو گرفتم، نمیدونم چرا سه روزه با اینکه زیادم باهاش کار نمیکنم، خیلی زود شارژ خالی میکنه.
مثلا دیروز گذاشتم شارژ، الان دیدم 3 تا خط شارژ براش مونده!
علتش چی میتونه باشه؟
سلام دوستان
من حدود دو سه ماهه گوشیمو گرفتم، نمیدونم چرا سه روزه با اینکه زیادم باهاش کار نمیکنم، خیلی زود شارژ خالی میکنه.
مثلا دیروز گذاشتم شارژ، الان دیدم 3 تا خط شارژ براش مونده!
علتش چی میتونه باشه؟
چطوری ساین کنم دوست عزیز؟
چون کلا نصب نمیشه و موقع نصب سرتیفیکیت ارور میده،اگه میشه یه توضیحی بده
x6-00 برای ار.وپا اختصاصی تولید شده است
ime گوشی پx6 رو میشه عوض کرد من گوشیمو تو تاکسی جا گذاشتم.وقتیم گم شد شارژ نداشت
و الان 2ساعته بهش زنگ میزنم و کسی جواب نمیده تا اینکه شارژش تموم شده و خاموش شده
چجچوری پیداش کنم. برم سیمکارتو بسوزنم یا نه!؟ آخه اگه بخواد تحویلش بده و من برم سیمکارتو بسوزونم دیگه چجوری میخواد تحویل بده! یعنی با اینکه گوشی خاموشه و من مسیج بزنم بگم صاحبشم و فردا برم سیم کارتو بسوزونم که دیگه مسیج بدستش نمیرسه و راه پیدا شدن از طریق کلانتری کلی ماجرا داره-
چیـــــــــکار کنم، iمیتوننIME شو عوض کنن - بدبختی اینه که این گوشی ظاهر وسوسه انگیزی داره![]()
Last edited by همراه اول; 11-04-2011 at 22:30.
نکنه باتریت فاسده!
شاید سوکت شارژر اتصال پیدا نکرده و گوشیت شارژ نشده و شارژ کاذب داشته
اسپانسر همراه اول در تالار پی سی ورلد!
صبر کن کسی گوشیتو پیدا کنه و بزنه به شارژ در این موقع دم به ساعت به گوشیت زنگ بزن یه یکی دو روزی صبر کن اگه کفت نبره یه چند روزه دیگه.
سیمکارتت پین داشته باشه که فاتحه!
اگه تاکسی زرد بود به سازمان تاکسی رانی برو با پک گوشیت
میتونی آگهی بدی
نشد که سیمتو بسوزون![]()
آره قبلا زمانی که مسئله ریجستر کردن پیش اومده بود شماره سریال گوشی های قاچاق ر و با یه سریال ریجستر شده عوض می کردن تو نوکیا هم که راحت میشد الان کسی احتیاجی به این کارا نداره! بد به دلت راه نداره، مال حلال از دست نمیره
من چندتا برنامه ميخوام كه روي X6 كار كنه
1- يم پلير ويدئو كه اكثر فرمت هاي تصويري رو پشتيباني كنه
2- يك برنامه قطب نما
3- برنامه كه با تكان دادن گوشي آهنگ عقب و جلو بره
4- باركدخوان
5- يه برنامه كه بشه راحت باهاش گزينه ها رو علامت گذاري كرد . توي اينترنت يه برنامه ديدم كه اسمش مداد لمسي بود
6- و يه دونه درايور براي مودم بلوتوث
چرا نميشه فايل هاي جار و جاوا رو از توي موبايل بلوتوث كرد /
Last edited by shadmehrshadow1; 12-04-2011 at 16:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)