تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 432 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

12

سلام

(کاردانی)
    نحوه ی آموزش چطوریاس مدرس میاد میشینه با دانشجو ها دوره هم گل میگن......

یا بار اطلاعاتی هم داره یا منتظر موندن واسه کنکور سراسری بهتره

(حدودا چقدر طول میکشه اگه خر خونی کنی)

هزینش واسه کاردانی حدودا چقدر میفته

دوستان راهنمایی کنید
    زودتر
    ممنون

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام

(کاردانی)
    نحوه ی آموزش چطوریاس مدرس میاد میشینه با دانشجو ها دوره هم گل میگن......

یا بار اطلاعاتی هم داره یا منتظر موندن واسه کنکور سراسری بهتره

(حدودا چقدر طول میکشه اگه خر خونی کنی)

هزینش واسه کاردانی حدودا چقدر میفته

دوستان راهنمایی کنید
    زودتر
    ممنون
    نحوه اموزش همونطوریه که کلاس اول دبستان یاد میدادن دوتا گوش و چشم و حواست باید پیش استاد باشه .
    بار علمی به اندازه خودشه دیگه معمولا اندازه نمره گرفتنه بعدشم اگه رشته فنیه باید خودت بری دنبالش
    اگه سنت کمه و هنوز فرصت برای سراسری داری سراسری بهتره
    تو کاربردی هیچجوره نمیتونی خر خونی کنی زودتر تموم کنی چون خودشون واحدها میدن
    ثابتش که 200 خرده ای .برای متغیرم بهتره از تو دفترچه شهریه واحدها نگاه کنی

3. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    خوب البته برای این ترم که ثبت نام کردیم
    فقط چند سوال دارم
    این دانشگاه علمی کاربردی فقط همین ها بود رشته هاش چون بیشتر فنی بودند رشته ها

آیا این دانشگاه علمی کاربردی باز هم دوره های جدیدی برگزار میکنه که متنوع تر باشند و اگر برگزار میشود از چه تاریخی است ؟

و در جائی کسی گفته
    برای دوره کاردانی دانشگاه جامع علمی - کاربردی دوره کاردانی 2 ساله رو باید تو 3 سال بخونید . یعنی 6 ترمه تموم میشه ... حداقل
    آیا چنین چیزی حقیقت داره

و از بچه های دانشگاه پیام نور گفتن که نیاز نیست بچه ها هر روز بیایند سر کلاس حالا این دانشگاه علمی کاربردی هم همینطوره و یا باید هر روز برویم سر کلاس

یه سوال کوچولوی دیگه چه رشته های فنی و غیر فنی معمولا هفته ای چند جلسه است و هفته ای چند ساعته ؟
    مرسی
    Last edited by parspro; 25-08-2013 at 18:14.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    خوب البته برای این ترم که ثبت نام کردیم
    فقط چند سوال دارم
    این دانشگاه علمی کاربردی فقط همین ها بود رشته هاش چون بیشتر فنی بودند رشته ها

آیا این دانشگاه علمی کاربردی باز هم دوره های جدیدی برگزار میکنه که متنوع تر باشند و اگر برگزار میشود از چه تاریخی است ؟

و در جائی کسی گفته
    آیا چنین چیزی حقیقت داره

و از بچه های دانشگاه پیام نور گفتن که نیاز نیست بچه ها هر روز بیایند سر کلاس حالا این دانشگاه علمی کاربردی هم همینطوره و یا باید هر روز برویم سر کلاس

یه سوال کوچولوی دیگه چه رشته های فنی و غیر فنی معمولا هفته ای چند جلسه است و هفته ای چند ساعته ؟
    مرسی
    دوست عزیز روز و ساعت کلاسای هر دانشگاهی با دانشگاه دیگه فرق میکنه،مث امتحان سراسری نیست که تو کل کشور یکسان باشه!!!
    اما در مورد 2 یا 3 ساله بودن قبلا هم گفتیم اگه پودمانی باشی 6 تا ترم داری هر سال 3 ترم بهت میدن که 2 ساله تموم میشه
    اگرم ترمی باشه هر سال 2 ترم میدن بازم 2 ساله تموم میشه.
    بحث سر کلاس رفتن و نرفتن هم که دیگه شما بچه نیستید برید دانشگاهو از نزدیک ببینید اساتید رو ببینید.چون هر دانشگاهی شرایطش با دانشگاه دیگه فرق میکنه اما اگر نری سر کلاسها نه درسها رو میفهمی که بخوای امتحان بدی هم ممکنه استاده حذفت کنه.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

9

دوستان یه مشاوره ای بدید به ما سر 2 راهی بدجور گیر کردم
    +
    بعد مدت ها تصمیم گرفتم تو دانشگاه علمی کاربردی و مقطع کاردانی تثب نام کنم ... طبق مطالعه دفترچه های مربوطه که از سایت سنجش دانلود کردم ... رشته های مورد علاقم مثل ... فناوری اطلاعات یا کاردانی فنی نرم افزار و اینا تو دانشگاه های علمی کاربردی شهر محل سکونتم تدریس نمیشن و در عوض یه شهرستان کوچیک اطراف که حدود 85 کیلومتر فاصله داره

+
    یکی از دوستان هم همونجا میرفت 2 سال و از سختی های راه و 4 صبح پاشدن ها و اینا میگه
    +
    نشستم حساب کردم .. اگه تا اونجا میانگین مثلا هفته ای 2 تا 3 بار بخوام برم ( هر دفعه حدود 6 تومن حتی بدون خورد و خوراک )! کرایه هر 6 ماه میشه تقریبا 450 هزار تومنه ناقابل خوب اینجوری هزینه ها خیلی کم میشه فاصلشون با دانشگاه ازادی که همین بقل کوچمونه میشه !!
    +
    بعضی ها هم میگن چون این مقطع کاردانی گواهینامش زیاد بدرد کسب و کار و اینا نخواهد خورد هر رشته ای که هست همین دورو بر برو ثبت نام کن و برا مقاطع بالاتر مثه کارشناسی و ارشد و اینا اهمیت بده به نوع مدرکو اینا
    +
    نظرتون چیه ؟! لطفا راهنمایی کنید شما باشید چیکار میکنید
    Last edited by SA.JJ.AD; 25-08-2013 at 19:50.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من پارسال نرم افزار ثبت نام کردم که یه ترم رفتم انصارف دادم امسال یه رشته دیگه ثبت نام کنم اما هنوز تسویه حساب کامل با دانشگاه قبلی انجام ندادم اما انصرافی تلقی میشم مشکلی که پیش نمیاد نه یا باید اول مراجعه کنم به دانشگاه قبلی بعد ثبت نام کنم؟ (من پارسال ترم اول رو تا اواخر رفتم اما واسه امتحانات پایان ترم دیگه شرکت نکردم و به دانشگاه دیگه مراجعه نکردم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

مرسی فقط اگر اینها را هم کسی میدونه بگه
    این دانشگاه علمی کاربردی فقط همین ها بود رشته هاش چون بیشتر فنی بودند رشته ها آیا علمی کاربردی باز هم دوره های جدیدی برگزار میکنه که متنوع تر باشند رشته هاش ؟ و اگر برگزار میشود از چه تاریخی است ؟

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان ثبت نام دوره "کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای" که 3-4 روز دیگه ثبت نامش تموم میشه فرقش بر اساس نوع دیپلم هست با "دوره های کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی" که 13 شهریور برگذار میشه؟
    الان من دیپلمم فنی هست (کامپیوتر) باید کدومش باید ثبت نام کنم برای رشته انیمیشن که زیرگروه هنر هست؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعضی ها هم میگن چون این مقطع کاردانی گواهینامش زیاد بدرد کسب و کار و اینا نخواهد خورد هر رشته ای که هست همین دورو بر برو ثبت نام کن و برا مقاطع بالاتر مثه کارشناسی و ارشد و اینا اهمیت بده به نوع مدرکو اینا
    +
    کسی که این حرفو زده اطلاعی در مورد دانشگاه علمی کاربردی نداشته، اتفاقا دوره جدید علمی کاربردی خیلی بهتر شده.
    کدوم دانشگاه ترم اول دانشجو رو میبرن از نزدیک محیط کارشو نشونش میدن؟
    شما با داشتن مدرک دانشگاه علمی کاربردی برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر هیچ مشکلی نخواهی داشت، حتی خیلیا همین مدرکو توی مصاحبه لاتاری ارائه دادن و ویزای یه ضرب گرفتن...
    مدرک شما رو وزارت علوم میده دیگه از این معتبر تر؟!!

اما اگه شما هر ترم 450 هزینه کرایت میشه و توی شهر خودتون دانشگاه آزاد هست پس همون آزادو ثبت نام بکن.

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوستان یه مشاوره ای بدید به ما سر 2 راهی بدجور گیر کردم
    +
    بعد مدت ها تصمیم گرفتم تو دانشگاه علمی کاربردی و مقطع کاردانی تثب نام کنم ... طبق مطالعه دفترچه های مربوطه که از سایت سنجش دانلود کردم ... رشته های مورد علاقم مثل ... فناوری اطلاعات یا کاردانی فنی نرم افزار و اینا تو دانشگاه های علمی کاربردی شهر محل سکونتم تدریس نمیشن و در عوض یه شهرستان کوچیک اطراف که حدود 85 کیلومتر فاصله داره

+
    یکی از دوستان هم همونجا میرفت 2 سال و از سختی های راه و 4 صبح پاشدن ها و اینا میگه
    +
    نشستم حساب کردم .. اگه تا اونجا میانگین مثلا هفته ای 2 تا 3 بار بخوام برم ( هر دفعه حدود 6 تومن حتی بدون خورد و خوراک )! کرایه هر 6 ماه میشه تقریبا 450 هزار تومنه ناقابل خوب اینجوری هزینه ها خیلی کم میشه فاصلشون با دانشگاه ازادی که همین بقل کوچمونه میشه !!
    +
    +
    به نظر من که همون ازاد برید بهتره .شما همین رشته مثلا نرم افزار کاردانی دانشگاه ازاد برین حداکثرش 800 بشه برای هر ترم .برای کاربردی با شرایط شما که دورید 460+260+200 میشه 920 که اینجور ازاد خیلی براتون ببصرفه تر و مدرکشم حداقل اعتبارش بیشتره از کاربردی

دوستان من پارسال نرم افزار ثبت نام کردم که یه ترم رفتم انصارف دادم امسال یه رشته دیگه ثبت نام کنم اما هنوز تسویه حساب کامل با دانشگاه قبلی انجام ندادم اما انصرافی تلقی میشم مشکلی که پیش نمیاد نه یا باید اول مراجعه کنم به دانشگاه قبلی بعد ثبت نام کنم؟ (من پارسال ترم اول رو تا اواخر رفتم اما واسه امتحانات پایان ترم دیگه شرکت نکردم و به دانشگاه دیگه مراجعه نکردم)
    خوب شما موقعه ثبت نام تو دانشگاه قبل اصل گواهی تحصیلی تحویل ندادید ؟اگه بخواین جای دیگه ثبت نام کنید ازتون اصل مدرک میخوان .

مرسی فقط اگر اینها را هم کسی میدونه بگه
    این دانشگاه علمی کاربردی فقط همین ها بود رشته هاش چون بیشتر فنی بودند رشته ها آیا علمی کاربردی باز هم دوره های جدیدی برگزار میکنه که متنوع تر باشند رشته هاش ؟ و اگر برگزار میشود از چه تاریخی است ؟
    همه رشته هاش همینا بود .از این متنوع تر نمیشه تقریبا تنوع رشته تو دانشگاه علمی کاربردی خیلی بیشتر از دانشگاههای دیگس .
    Last edited by M o h a m m @ d; 25-08-2013 at 22:07.

12. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •