فرمویر گوشی من S523AJPIK3 هست یعنی بدم نمایندگی به S523AJPJE2 آپدیتش کنن دیگه؟
فرمویر گوشی من S523AJPIK3 هست یعنی بدم نمایندگی به S523AJPJE2 آپدیتش کنن دیگه؟
نه سیستم ام قدیمی نیست.
چطور می تونم پورت usb1,2 رو شناسایی کنم و ببینم وصل هست یا نه؟چطور می تونم یو اس بی 2 رو نصب کنم؟
فکر کنم بهتره ،usb2 که قوی تر هست رو نصب کنم و روی اون امتحانش کنم ،درسته؟
فعلا به سیستم دیگه دسترسی ندارم در اولین فرصت حتما چک می کنم.
گارانتی گوشیت چی بود؟ چه قدر گرفتن؟![]()
Last edited by d.b23; 28-06-2010 at 18:40.
من متوجه شدم برای اینکه بفهمیم پورت usb ما دو هست یا نه، باید در قسمت درایورهای usb در device manager چک کرد
که گزینهEnhanced وجود دارد یا خیر.
برای من که وجود داشت پس این پورت قوی هم نصب هست ، پس چرا گوشی من شناسایی نمیشه؟
مشکل از ویندوز هست؟باید دوباره نصب کنم یا با آبدیت کارم راه میافته؟
سلام دوستان دیروز یه اتفاق جالب واسم افتاد که خیلی برام عجیب بود و به کیفیت استار پی بردم. قضیه از این قرار بود که با رفقا رفته بودیم کنار یه استخر سر باز تو یه روستا که یدفعه دیدم کیف گوشیم روی آب هستش و گوشیم هم یه متر زیر آب افتاده بود و حدودا چهار پنج دقیقه ای اون پایین مونده بود وقتی گوشی رو در آوردم دیدم که روشن و سریع باتری رو در آوردم و با سشوار افتادم به جون گوشی بعد از 2 ساعت گوشی رو روشن کردم و دیدم از اولش هم سالم تره.خدا کنه بعدا مشکلی پیش نیاد
من که از این فریم ور خیلی خوشم اومده و راضیم ... به چیز دیگه یادم رفت یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هم روش پیشفرض هست که کیفیت خیلی خوبی داره و تعداد لغاتشم بالاست .
گارانتی ماکروتل ... یه سال پیش گرفته بودم ... 180 تومن .
Last edited by Mohammad Hosseyn; 28-06-2010 at 22:25.
چقدر واست هزینه داشت؟ منم تو فکر این بودم که برم فریمورم رو عوض کنم فقط میخوام بدونم مضنه چنده!!!؟![]()
من که چون گوشیم مشکل پیدا کرده بود فرستادم گارانتی برام رایگان انجام دادن . یعنی بعد از رفع مشکل این فریم ور رو ریختن روش .
اصلا گوشی رو دوباره دیدم خیلی تعجب کردم .
اما اگه شما هم هنوز گوشیتون گارانتی ماکروتل داشته باشه رایگان انجام میدن . تو نمایندگی های ماکروتل (نمایندگی های تعمیر نه فروش). اگه گارانتی نداره خیلی بگیرن 8 تومن .![]()
هفته پيش بي گارانتي 130 با گارنتيشم گير نمياد نمايندگي 160 ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)