تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 354 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فرمویر گوشی من S523AJPIK3 هست یعنی بدم نمایندگی به S523AJPJE2 آپدیتش کنن دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14

الانs5233 قیمتش چند شده تو بازار؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه teshneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فلش رو ممکنه قبول بکنه ولی مال گوشی چون نیاز به برق بیشتری داره ممکنه شناسایی نکنه!!
    سیستمت قدیمیه؟
    USB1 و 2 از نظر ظاهری هیچ فرقی باهم ندارن. سرعتشون خیلی تفاوت داره. تقریبا میشه گفت 3 برابره!!
    ممکنه سیستمت قدیمی باشه 2 رو قبول نکنه!!( که بعید میدونم!) ممکنه هم ویندوزت مشکل داشته باشه!! چون در هر حالت وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنی. حالات دوطرفه برقرار میشه!! هم گوشیت از برق واسه شارژ استفاده میکنه هم تو میتونی از محتوایات اسفاده کنی. خوب اینطوری برق بیشتری نیازه!!
    روی یه سیستم دیگه تست بکن ببین همین مشکل رو داره! اگه داره ممکنه سوکت روی گوشیت ؛ محل اتصال کابل مشکل داشته باشه!!

نه سیستم ام قدیمی نیست.
    چطور می تونم پورت usb1,2 رو شناسایی کنم و ببینم وصل هست یا نه؟چطور می تونم یو اس بی 2 رو نصب کنم؟
    فکر کنم بهتره ،usb2 که قوی تر هست رو نصب کنم و روی اون امتحانش کنم ،درسته؟
    فعلا به سیستم دیگه دسترسی ندارم در اولین فرصت حتما چک می کنم.

4. این کاربر از teshneh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

دوستان برای آپدیت به نظر من ورژن S523AJPJE2 بهترین باشه ...

من گوشیم چند روز پیش یه اشکال نرم افزاری براش پیش اومد که مقصرش هم خودم بودم ... دستکاری کرده بودم .

بعد گوشیم رو فرستادم گارانتی مرکز استان . اونجا کاری از دستشون بر نیومد ، اونا فرستادن تهران . بالاخره بعد یک ماه گوشیم اومد دستم ... متوجه شدم فریمور جدید رو ریختن روش . همین ورژنی که بالا گفتم .

خیلی خیلی بهتره . امکانات زیادی هم بهش اضافه شده . مثل قابلیت تشخیص دستخط حتی فارسی . صفحه کلید کامل اردو که بدرد ما فارسی نوس ها میخوره (مثل فارسی هست دیگه ) ، نرم افزار قران و تشخیص قبله و گوینده اذان و ... . همینطور مشکل های نصب نشدن و مشکل داشتن با نرم افزار ها هم کاملا حل شده و نرم افزار هایی که قبلا باهاش مشکل داشتم الان درست کار میکنن . سرعتش هم بهتر شده .

منوش هم یه تغییر اساسی کرده که وقتی وارد منو اصلی میشی ، اون بالا یه علامتی هست کلیک میکنی ، یه منوی سه قسمتی دیگه باز میکنه (مثل صفحه اصلیش که سه قسمتی هست) ، که تو این منو تمام قسمت های مختلف گوشی شورت کات شده .

کلا این ورژن خیلی باحال هست .
    گارانتی گوشیت چی بود؟ چه قدر گرفتن؟
    Last edited by d.b23; 28-06-2010 at 18:40.

6. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه teshneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من متوجه شدم برای اینکه بفهمیم پورت usb ما دو هست یا نه، باید در قسمت درایورهای usb در device manager چک کرد
    که گزینهEnhanced وجود دارد یا خیر.
    برای من که وجود داشت پس این پورت قوی هم نصب هست ، پس چرا گوشی من شناسایی نمیشه؟
    مشکل از ویندوز هست؟باید دوباره نصب کنم یا با آبدیت کارم راه میافته؟

داره خودمونی میشه yas1385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

سلام دوستان دیروز یه اتفاق جالب واسم افتاد که خیلی برام عجیب بود و به کیفیت استار پی بردم. قضیه از این قرار بود که با رفقا رفته بودیم کنار یه استخر سر باز تو یه روستا که یدفعه دیدم کیف گوشیم روی آب هستش و گوشیم هم یه متر زیر آب افتاده بود و حدودا چهار پنج دقیقه ای اون پایین مونده بود وقتی گوشی رو در آوردم دیدم که روشن و سریع باتری رو در آوردم و با سشوار افتادم به جون گوشی بعد از 2 ساعت گوشی رو روشن کردم و دیدم از اولش هم سالم تره.خدا کنه بعدا مشکلی پیش نیاد

9. این کاربر از yas1385 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

فرمویر گوشی من S523AJPIK3 هست یعنی بدم نمایندگی به S523AJPJE2 آپدیتش کنن دیگه؟
    من که از این فریم ور خیلی خوشم اومده و راضیم ... به چیز دیگه یادم رفت یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هم روش پیشفرض هست که کیفیت خیلی خوبی داره و تعداد لغاتشم بالاست .

گارانتی گوشیت چی بود؟ چه قدر گرفتن؟
    گارانتی ماکروتل ... یه سال پیش گرفته بودم ... 180 تومن .
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 28-06-2010 at 22:25.

11. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من که از این فریم ور خیلی خوشم اومده و راضیم ... به چیز دیگه یادم رفت یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هم روش پیشفرض هست که کیفیت خیلی خوبی داره و تعداد لغاتشم بالاست .

گارانتی ماکروتل ... یه سال پیش گرفته بودم ... 180 تومن .
    چقدر واست هزینه داشت؟ منم تو فکر این بودم که برم فریمورم رو عوض کنم فقط میخوام بدونم مضنه چنده!!!؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

چقدر واست هزینه داشت؟ منم تو فکر این بودم که برم فریمورم رو عوض کنم فقط میخوام بدونم مضنه چنده!!!؟
    من که چون گوشیم مشکل پیدا کرده بود فرستادم گارانتی برام رایگان انجام دادن . یعنی بعد از رفع مشکل این فریم ور رو ریختن روش .

اصلا گوشی رو دوباره دیدم خیلی تعجب کردم .

اما اگه شما هم هنوز گوشیتون گارانتی ماکروتل داشته باشه رایگان انجام میدن . تو نمایندگی های ماکروتل (نمایندگی های تعمیر نه فروش). اگه گارانتی نداره خیلی بگیرن 8 تومن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الانs5233 قیمتش چند شده تو بازار؟
    هفته پيش بي گارانتي 130 با گارنتيشم گير نمياد نمايندگي 160 ميده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •