منظور من اینه که اونایی که زیر 10 هزار هستن معمولا همه ترازشون بالای 6500 هست...
منظور من اینه که اونایی که زیر 10 هزار هستن معمولا همه ترازشون بالای 6500 هست...
سلام بچه ها یه کمکیم به من بکنید
من آزاد ریاضی صبح دادم و اینم درصدام
ادبیات:75
عربی:70
دینی:83.33
زبان:86.66
ریاضی:35
فیزیک:100 (و یا نهایتا 80 آخه 2 تا سوال یادم نمیومد چی زدم ولی به احتمال زیاد درسته)
شیمی:91
من با دفترچه عربشاهی صحیح کردم.
میخوام بدونم رشته اولم مهندسی برق قدرت تهران جنوب قبول میشم؟؟؟
تراز پارسالش 6300 بود من میارمش؟؟؟؟
اگه همین درصدها رو بیاری ترازت زیر 7300 نیست
شما منظورتون رتبه در سهمیه هستش دیگه؟منظور من اینه که اونایی که زیر 10 هزار هستن معمولا همه ترازشون بالای 6500 هست...
سلام اگر میشه کمک کنید در این پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله... البته از نظر من اونی که مثلا 10 هزار شده ترازش 6500 ایناس... همینطور بیا بالا تا 8000
برای من هم سوال شد
سال دوم هستم و دوباره کنکور دادم
جریان یان سوابق چی هست که دوستمون گفت؟ گیج زدیم یکی بیاد توضیح بده![]()
تو رو خدا جواب من بدید 20 بار به سایت سر زدم منتظر جوابم یعنی چی سوابق حساب میشه؟ سوابق منظورتون چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا ؟من فکر می کردم تراز ستاره دارای تهران به 7000 هم برسه !! برق علوم تحقیقات شیراز تازه ستاره دار هم نیست اما تراز آخرین فرد قبول شده حدود 6500 هست . پس اینطور
نگران نباشید . با اطمینان بهتون میگم از سوابق امسال خبری نیست . آموزش و پرورش اصلا سوابق بعضی از داوطلبا رو گم کرده !به سازمان سنجش هم نداد تو کنکور سراسری اعمال نشد چه برسه به آزاد !! اگه دقت کنید تو دفترچه آزادم زده اعمال سوابق منوط به دریافت از آموزش و پرورش می باشد . پس خیالتون راحت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)