تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 1024 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

تبسم خانوم و سهیل جان از شما هم ممنون این صفحه ها رو که میخوندم شما مطالب خیلی مفیدی گذاشته بودید
    خواهش میکنم! من وظیفمو انجام میدم و خیلی خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم
    نه یکی نیست ضمنا خیلی هم مهمه .در کنکور های چند سال اخیر مشابه سوالاش(100% یا حدودی) رایج بوده
    این که گفتین یعنی سوالات امسالش بسیار شبیه کنکورهای سال های قبل بوده؟
    یه نکته مهم دیگه هم همینه که یادم رفته بووود!!
    این آزمون های خارج از کشور خیلی مهمه ، خیلی!!
    من یادمه سجاد خیلی به من سفارش کرده بوود که این آزمون ها رو کار کنم ولی متاسفانه کتاباش گیرم نیومد ولی چندتا از دوستام که کار کرده بودند نتیجهشو دیدن!!
    البته الان وقتش نیست ، خرداد و توی جمع بندی حتما کار کنین ، سوالهای مشابه خارج خیلی اومده تا حالا ...
    =======================
    راستی ، دوستانی که دلشون میخواد توی ازمون های کانون تراز بالای 7500 بیارن ، فقط کافیه در کنار درسهای دیگتون روی چندتا درس که اکثرا روشون ضعف دارن ، مسلط شین!
    اونا چین؟؟ الان میگم خدمتتون
    گسسته : واقعا ترازتونو عوض میکنه ، خیلی عجیب!! اصولا توی کانون با گسسته 30 درصد تراز 6000 به بالا میارین ، مخصوصا نظریه اعداد ...
    حالا شما اگه خوب کار کنین و بیارینش روی 80 درصد راحت ترازتون رو تا 800 تا جابه جا میکنه
    عربی : اینم که دیگه همه میدونین!!
    دیفرانسیل : اینم درسیه که نه تنها توی کانون توی کنکور هم خیلیها جواب نمیدن!!
    بازم هست ، ولی بقیه درسها بستگی به مبحثش داره ولی این سه تا همیشه پایه ثابت افزایش ترازن!!

2. 5 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

ممنونم میشیم بذارین
    چشم ، حتما براتون میزارم ...
    ============================
    این همون پست من توی تاپیک پارساله ، من از همون اول یه دفترچه کنکور خریده بودم و هر مبحثی رو که میخوندم میومدم و سوالاشو کامل بررسی میکردم و با تست های پارسال مطابقت میدادم و براشون سطح یندی میکردم ، به نتایج جالبی هم رسیدم ، و توی روحیم خیلی تاثیر داشت ، حالا یه بار دیگه هم اینجا میزارم ، امیدوارم مفید باشه ... (( این عین پست پارسالمه!!!))
    =======================================
    به نظر من كه پارسال كنكور دادم كنكور 87 يكي كنكورهاي آسون بوده !!
    من بعد از اينكه كنكور 87 رو دادم هر كي از من ميپرسيد چي كار كردي ميگفتم : سخترين كنكورو از ما گرفتن . سوالاي المپياد رو اشتباهي به ما دادن و.... از اين شعرو ور ها!!!
    ولي الان كه فكر ميكنم واقعا از اعماق درونم ميسوزم !! اگه من پارسال خودمو نميباختم و از كنكور غول نميساختم الان اون دانشگاهي كه دلم ميخواست قبول شده بودم
    عزيزان كنكور خيلي آسونه خيلي .... اين ماييم كه اونو سخت ميگيريم
    الان كه سوالاي كنكورو حل ميكنم باورم نميشه اينقدر سوالا آسون بوده و من از ترس سر جلسه اصلا به اونا نگاه نكردم
    از من ميشنوين سعي كنين روي سوالاي كنكور 30 سال اخير مسلط شين و روي تمرين هاي كتاب همين و فقط همين
    چند مثال (( البته اينا فقط چند مثال هست و من كل سوالا رو بررسي كردم ))
    سوال 182 فيزيك شبيه سراسري تجربي 84 بوده - سوال 189 فيزيك شبيه آزاد تجربي 67 بوده !!- 192 فيزيك شبيه سراسري تجربي 72 بوده و در سالهاي زيادي تكرار شده - سوال 156 فيزيك عينا مثل سراسري تجربي 63 بوده - 159 فيزيك شبيه آزاد زياضي 81 بوده - 151 رياضي شبيه آزاد 81 - 105 رياضي كاملا شبيه سراسري رياضي 82 بوده - 108 رياضي تمرين 2 صفحه 57 ديف و......
    از اينا زياد پيدا كردم (( خوم پيدا كردم نه از جايي كپي كنم !!))
    بابا مگه چقدر ديگه ميتونن سوال طرح كنن !؟؟!!
    ==========================
    البته اینا بازم هست ،خیلیهاشم شبیه کتاب بود ف اونا رو هم توی دفترچم نوشتم .... اگه دوست داشتین میگم ...
    جالبه توی سطح بندی که من داشتم حدود 20% سوالا آسون ، 60% سوالا متوسط و 20% یا شایدم کمتر سخت بود ...
    موفق باشین

4. 5 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدایی حیرت زده شدیم.... عجب کار جالبی انجام دادین و به چه نتایج جالب تری رسیدین....

گفتین:
    سوالهای مشابه خارج خیلی اومده تا حالا ...
    یعنی در کنکور سراسری داخل سوالات شبیه ِ کنکور خارج زیاد بوده

یا

در کنکور خارج سوالات مشابه ِ کنکورهای سراسری داخل زیاد بوده؟

یکی اینو مشخص کنه ،جوون مردم سردرگمه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این منابع امتحانات کنکور کی اعلام میشه
    بدجور منتظرش هستم
    کتابام قدیمی هست به همین دلیل میخوام منابع کنکور رو بدونم و طبق منابع جلو برم

لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه
    ببخشید شما همین کنکور سراسری رو میگید؟ یا دارین برای ارشد اماده میشین؟کدوم کنکور منظورتونه...

اگر اولی :که بگید،میگیم خدمتتون
    اگر دومی: که شرمنده اطلاعی نداریم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض راههاي ايجاد علاقه وانگيزه

دیدم خیلیا میگن انگیز نداریم
    اینو دیدم گفتم بزارم براتون

انگيزه چيست؟
    در كتاب‌هاي روان‌شناسي انگيزه را نيروي دروني كه براي رسيدن به هدف مي‌تواند موثر باشد معرفي كرده‌اند. بد نيست مثالي بزنم: شما زماني كه احساس گرسنگي يا تشنگي مي‌كنيد، بدون اينكه كسي به شما چيزي بگويد، براساس نيروي دروني به‌طرف غذا و آب مي‌رويد. يعني نيازي كه در شما ايجاد شده باعث مي‌شود غذا ميل كنيد، يا آب بنوشيد.
    بنابر اين شايد لازم است كه قبل از انگيزه، موضوع رسيدن به هدف براي ما به صورت يك نياز مطرح شود. به عبارت ديگر در موضوع درس خواندن بايد هر دانش‌آموزي خود را محتاج درس خواندن بداند و مطالعه و يادگيري را نياز خود بداند؛ در اين صورت انگيزه يا همان نيروي دروني مي‌تواند دانش‌آموز را با رغبت بيشتري به طرف هدف، كه همان يادگيري دقيق است، هدايت كند.
    چرا براي درس خواندن انگيزه لازم است؟درس خواندن سخت‌ترين و راحت‌ترين كار دنياست. سخت‌ترين است چون بايد اطلاعات و معلومات زيادي را در حافظه خود نگه داريد. بايد سختي حل تمرين و كار كردن را تحمل كنيد. بايد ساعت‌ها در كلاس با رعايت نظم و انضباط به صحبت‌هاي معلم گوش بدهيد. از طرف ديگر راحت‌ترين كار دنياست، اگر با ساير كارهاي دنيا مقايسه شود كه در آن صورت متوجه مي‌شويد كه درس خواندن تنها كاري است كه اگر درست انجام شود لذت حاصل از آن با هيچ لذتي قابل مقايسه نيست
    چرا براي درس خواندن انگيزه لازم است؟
    درس خواندن سخت‌ترين و راحت‌ترين كار دنياست. سخت‌ترين است چون بايد اطلاعات و معلومات زيادي را در حافظه خود نگه داريد. بايد سختي حل تمرين و كار كردن را تحمل كنيد. بايد ساعت‌ها در كلاس با رعايت نظم و انضباط به صحبت‌هاي معلم گوش بدهيد. از طرف ديگر راحت‌ترين كار دنياست، اگر با ساير كارهاي دنيا مقايسه شود كه در آن صورت متوجه مي‌شويد كه درس خواندن تنها كاري است كه اگر درست انجام شود لذت حاصل از آن با هيچ لذتي قابل مقايسه نيست.
    چگونه با انگيزه باشيم؟ ۱-هنگام تدريس مباحث درسي،توجه وتمركز لازم را من گفته هاي استادومواد آموزشي داشته باشيد.
    توجه و تمركز، لازمه هر يادگيري است. چون تمركز در مطالب درسي با انگيزه درارتباط است، غالباً دانشجويان با سطح انگيزه پايين نمي توانند تمركز وتوجه طولاني مدت برروي مباحث درسي داشته باشند، معمولاً پس از چند دقيقه خسته شده و كانون توجه خود را از موضوع درسي باز گرفته و برموضوعات ديگر متمركز مي كنند.
    ۲-براي ساعات مطالعه وانجام تكاليف خودبرنامه اي منظم ودقيق تدوين كنيد.
    اصل برنامه ريزي براي مطالعه بسيار مهم است. چنانچه فردي بخواهد استفاده مناسبي از ساعات روزانه خود داشته باشد بايد برنامه اي كامل و دقيق تهيه نمايد.
    ۳- در انجام تكاليف پايداري بخرج دهيد و تا اتمام آن دست از كار نكشيد.
    اين اصل يكي از اصول بسيار مهم دررسيدن من موفقيت است. گاهي اوقات ديده مي شود، زماني كه فرد يادگيرنده درانجام تكاليف با عدم پيشرفت مواجهه مي گردد. از ادامه آن منصرف شده و در جهت اتمام آن تلاش نمي كند.
    ۴-سعي كنيدكه در بحثها و مناظره هاي كلاسي فعالانه شركت داشته باشيد.
    اين كار چند مزيت دارد. اول اينكه اگر دانشجو بخواهد فعالانه من بحث در باره مطالب درسي بپردازد بايد قبل ازحضور در كلاس درباره مطالب ومباحث مورد نظر اطلاعاتي جمع آوري نمايد. دوم اينكه ازاين طريق مي آموزد چگونه ابراز وجود كرده و فعالانه در حل مسائل تلاش نمايد. سوم اينكه گاهاً تشويق اساتيد و دانشجويان خود نيز باعث افزايش انگيزه در فرد مي گردد.
    ۵-تلاش كنيد كه مطالعات خود راگسترش دهيد و مطالب جانبي و خارج از مباحث كتاب را مطالعه نمائيد.
    با رعايت اين اصل اولاً، بر معلومات شما افزوده شده و مطالب كتاب درسي بيشتر قابل فهم است. دوماً من هنگام شركت دربحثها و مناظره هاي كلاسي خواهيد توانست از معلومات اندوخته خود استفاده كرده و آنها را دراختيارديگران قراردهيد.
    ۶-در مطالعات خود مطالب را من طور معني دار و درارتباط بامطالب ازقبل آموخته شده بياموزيد.
    مطالب جديد را بايد من مطالبي كه از قبل آموخته ايد ربط دهيد. با اين كار يادگيري شما من طور معني دار صورت خواهد گرفت.
    ۷-نتايج يادگيري هاي خود را من طورمنظم ارزيابي كنيد و رقابت باخود را جايگزين رقابت باديگران سازيد.
    در روانشناسي اصلي وجود دارد با اين مضمون كه اگر فرد يادگيرنده از نتايج عملكرد خود اطلاع حاصل كند، عملكردهاي بعدي او دقيق تر و منتر خواهد شد.
    ۸-سعي كنيد با همكلاسيهاي خود روابط دوستانه و براساس احترام متقابل داشته باشيد.
    رعايت اين اصل موجب خواهد شد كه محيطي گرم و صميمي همراه با احساس ايمني درمكان تحصيل خود داشته باشيد.
    ۹-براي اوقات اضافي خودبرنامه اي مناسب تهيه نمائيد
    مطمئناً اگر بررسي كنيد ساعات زيادي از اوقات شبانه روز من صورت زمان اضافه وجود دارد كه استفاده مفيدي ازآن من عمل نمي آيد. مي توانيد كارهاي مفيد و پرباري دراين ساعات انجام دهيد.

8. 2 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها نمیدونم شماها هم با حفظ کردن نام کتابهای این نویسنده های بیشمار مطرح شده در کتاب های ادبیات 2و3وپیش مشکل دارین یا نه
    مخصوصا که بعضی هاشون مشهور هم نیستن و ادم اسمشون رو نشنیده 5و4تا هم کتاب دارن...یکی دو تا نویسنده هم که نیستن....
    ساده ترین راه ساختن ِ یه جمله ی طنز با اسم کتابهای اونهاست
    به عنوان مثال:

شوهر ِ شادکام ،بوته ی شلغم ِ

این کتابهای محمود افغانی ِ. که تو بیاموزیم ِ درس چهار ِ ادبیات 3 گفته شده
    و عبارت است از:
    1_ شوهر ِ اهو خانوم
    2_ شادکامان ِ دره ی قره سو
    3_ شلغم میوه ی بهشته
    4_بوته زاران

یا کتابهای بزرگ علوی:

چشمهای میرزا سالاری ها مانند چمدان بود
    این جمله رو از دوم دبیرستان یادمه
    یادتون اومد که اسم کتابهاش چیه،نه؟

10. 4 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خدایی حیرت زده شدیم.... عجب کار جالبی انجام دادین و به چه نتایج جالب تری رسیدین....

گفتین:

یعنی در کنکور سراسری داخل سوالات شبیه ِ کنکور خارج زیاد بوده

یا

در کنکور خارج سوالات مشابه ِ کنکورهای سراسری داخل زیاد بوده؟

یکی اینو مشخص کنه ،جوون مردم سردرگمه
    مورد اول درسته يعني هر سوال كه تو كنكور خارج از كشور مياد يكي دو سال بعد شبيه اون تو كنكور داخل مياد...البته من فكر مي كنم چون اين مسئله به طور رسمي مطرح شده تو خبرنامه! هاي گاج و يه جورايي تابلو شده ديگه از امسال اين اتفاق نمي افته (البته اين فقط تصور شخصي منه )

12. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رییس كمیته آموزش وپرورش درگفت‌وگوباایسنا:‌‌وزیر علوم تا پایان آبان پیشنهادات خود برای تحقق حذف كنكور را ارایه كند‌ لزوم اعمال50درصدی سوابق تحصیلی دركنكور89
    دوستان اینو در یابید!!!!!!!!!

14. 3 کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رییس كمیته آموزش وپرورش درگفت‌وگوباایسنا:‌‌وزیر علوم تا پایان آبان پیشنهادات خود برای تحقق حذف كنكور را ارایه كند‌ لزوم اعمال50درصدی سوابق تحصیلی دركنكور89
    دوستان اینو در یابید!!!!!!!!!
    آره منم شنيدم از يكي از دبيرامون !
    احتمال داره كه نمرات تشريحي پيش دانشگاهي رو تاثير بدن و كشوري بشه فعلا كه هيچي مشخص نيست‌!

16. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من اين آزمون ترازم 6800 شد. نسبت به آزمون فبل پيشرفت داشتم ولي از همه دوستام كمتر شدم بقيه همه بالاي 7500 شدن. پشت سريم تو كلاس شد 8100. كم كم دارم نااميد ميشم
    آقا این پشت سریت رفیقته؟
    میتونی درصداشو بپرسی؟
    سعی کن شمارندشو کش بری عکس کارنامه هاشو بذاری روحمون شاد شه

کارنامتون رو دیدم خیلی خوب بود دیفرانسیل و زبان 100 درسته ؟ اینکه عالیه شیمی اینا هم 90 بود حالا یه چیزی:

1_ دیفرانسیل و تو اختصاصی ها بالا نگه داشتن که فوق العادس کنارش با یه زحمت کم بتونی
    شیمیت رو هم بیاری بالا فوق العاده میشه فیزیک هم که نرسیدی

2_ کارنامت بنظرم بیشتر ضعف تست زنی رو نشون میده تا ضعف درسی
    این رو از اختلاف درصد ها میشه فهمید یعنی هر درسی که سرش بودی و خوب زدی

3_اگر بتونی سرعتت رو بیشتر کنی (برای اینکار میتونی تو خونه هم تستای زمان دار بزنی)
    ضعف زمانی ، قوّت درسیت رو از بین نمی بره

موفق باشی
    --------

درضمن: من هم ازمون میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااام :((
    مرسی از راهنماییتون...
    البته من تضمین میدم اگه نیم ساعت دیگه هم بهم وقت میدادن هندسه از این بیشتر نمیزدم
    اعمال50درصدی سوابق تحصیلی دركنكور89
    جوووووووووون!!!!

18. 3 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •