تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 312 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

سلام حسین جان.
    این مورد رو متوجه نشدم.میشه بیشتر توضیح بدی؟ چون فیفا09 رو بازی نکردم
    - سیستم پاسکاری این بازی نمره قابل قبولی میگیره اما ایکاش از آزادی عمل این بخش که توی فیفا 09 وجود داشت کم نمیکردن اما به هر حال بازم سیستم پاسکاری خوبی برای بازی طراحی شده
    بنظر من فیزیک توپ بعضی مواقع زیاد جالب نیست.ادم احساس میکنه سبکه....
    سانتر ها خیلی کات میگیرن زیاد طبیعی نیست.البته سانترهای کرنر+سانترها از کناره های زمین(دوبار زدن دکمهB) که کوتاه زده میشه خوبه.
    بقیه موارد رو موافقم
    راستی حرکات دروازبان رو گفتی؟ بنظرت خوب کار نشده؟

2. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

در این مورد من با شما موافقم به علاوه این که توی قسمت منیجر در نسخه PC شکل ها مربوط به مدل 07 هست!!!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین جان.
    این مورد رو متوجه نشدم.میشه بیشتر توضیح بدی؟ چون فیفا09 رو بازی نکردم

بنظر من فیزیک توپ بعضی مواقع زیاد جالب نیست.ادم احساس میکنه سبکه....
    سانتر ها خیلی کات میگیرن زیاد طبیعی نیست.البته سانترهای کرنر+سانترها از کناره های زمین(دوبار زدن دکمهB) که کوتاه زده میشه خوبه.
    بقیه موارد رو موافقم
    راستی حرکات دروازبان رو گفتی؟ بنظرت خوب کار نشده؟
    سلام امین عزیز خوبی که ایشالا

اصولا به حرکت توپ در یک قالب تعریف شده وضعیت On Rail گفته میشه . به این شکل که تمام پاسها با دقتی بالاتر از 90 درصد به مقصد میرسن خواه تارگت و بازیکن مورد نظر در مسیر پاس باشه یا نباشه . در این سیستم اگه یاران خودی شما در زاویه ای بین 0 تا 90 درجه قرار داشته باشن , پاس شما ولو اینکه مستقیم و در زاویه 90 درجه بازیکن خودی هم باشه بهش میرسه و این اصلا طبیعی نیست . این مساله توی فیفا 9 تقریبا خیلی کمرنگ بود به این شکل که اگر زاویه پاسهای شما نسبت به بازیکن خودی از یک زاویه محدود بیشتر میشد توپ به بازیکن مورد نظر نمیرسید و این مساله آزادی عمل در پاس دادنها رو بشدت افزایش میداد اما به دلیل اینکه اکثر گیمرها آرکید پسند هستن و دوست دارن راحت پاسهاشون به مقصد برسه ea برای اینکه رضایت مشتریانشو بیشتر جلب کنه از آزادی عمل سیستم پاسکاری کم کرد و این مساله متاسفانه کمی از شبیه سازی بازی کم کرده .

درمورد فیزیک توپ شاید این مساله کمی سلیقه ای باشه . کسانیکه با توپ واقعی مسابقات توی چمن بازی کرده باشن میدونن که اون توپ واقعا سفت و سنگینه ( البته برای ما که حرفه ای بازی نمیکنیم و عادت به این توپها نداریم ) . اگه ملاک رو اون توپها قرار بدیم میشه گفت توپ کمی سبکه و توپ pes از این لحاظ به یک توپ واقعی بیشتر شباهت داره .
    اما از نقطه نظر حرکت و نوسان توپ به نظر من خیلی خوب طراحی شده البته درمورد کات هم منم تا حدودی با شما موافقم که کات توپ کمی بیشتر از حد نرماله این مورد رو ea باید با تنظیم دقیقتر stat ها متناسب با ویژگیهای فردی هر بازیکن دقیقتر تنظیم کنه .
    امین جان منظورت انیمیشن های دروازه بانه موشن کپچرهای ساخته شده برای دروازه بان رو میگی ؟ اگه منظورت همینه که من کل بحث انیمیشن و موشن کپچر رو توی یک بند خلاصه کردم که حرکات دروازه بانها رو هم شامل میشه .

5. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

صولا به حرکت توپ در یک قالب تعریف شده وضعیت On Rail گفته میشه . به این شکل که تمام پاسها با دقتی بالاتر از 90 درصد به مقصد میرسن خواه تارگت و بازیکن مورد نظر در مسیر پاس باشه یا نباشه . در این سیستم اگه یاران خودی شما در زاویه ای بین 0 تا 90 درجه قرار داشته باشن , پاس شما ولو اینکه مستقیم و در زاویه 90 درجه بازیکن خودی هم باشه بهش میرسه و این اصلا طبیعی نیست . این مساله توی فیفا 9 تقریبا خیلی کمرنگ بود به این شکل که اگر زاویه پاسهای شما نسبت به بازیکن خودی از یک زاویه محدود بیشتر میشد توپ به بازیکن مورد نظر نمیرسید و این مساله آزادی عمل در پاس دادنها رو بشدت افزایش میداد اما به دلیل اینکه اکثر گیمرها آرکید پسند هستن و دوست دارن راحت پاسهاشون به مقصد برسه ea برای اینکه رضایت مشتریانشو بیشتر جلب کنه از آزادی عمل سیستم پاسکاری کم کرد و این مساله متاسفانه کمی از شبیه سازی بازی کم کرده .
    اگه درست متوجه شده باشم این مساله قابل تنظیمه حسین
    شما میتونی تو بازی در قسمت xbox360 controller settings گزینه pass assistance رو در حالت manual قرار بدی....
    اونوقته که حتی ارسال یک پاس به ظاهر ساده خیلی سخته و باید دقت کنی.حالت 360 درجه در این هنگام به زیبایی خود نمایی میکنه و شما باید با دقت بسیار به پاس جهت بدی.
    در اون قسمت شما میتونی حتی shot و cross رو هم manual کنی که در این صورت باخت شما در مقابل هوش مصنوعی حتمیه
    من اولین بار که فکر میکردم خیلی حرفه ایم همه گزینه ها رو manual گذاشتم که عاقبت این کار باخت 6-0 مقابل AI بود و شرمندگی بعد از اون پیش دوستم

البته با تمرین و دقت میشه از این حالت برای جذابیت بیشتر بازی سود برد.فکرشو کن با دوستت به این صورت بازی کنی اونموقع ارسال یک سانتر دقیق چقدر لذت بخش میشه و البته هیجان بازی دو چندان میشه.
    Last edited by JUSTIN11; 05-03-2010 at 20:30.

7. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اگه درست متوجه شده باشم این مساله قابل تنظیمه حسین
    شما میتونی تو بازی در قسمت xbox360 controller settings گزینه pass assistance رو در حالت manual قرار بدی....
    اونوقته که حتی ارسال یک پاس به ظاهر ساده خیلی سخته و باید دقت کنی.حالت 360 درجه در این هنگام به زیبایی خود نمایی میکنه و شما باید با دقت بسیار به پاس جهت بدی.
    در اون قسمت شما میتونی حتی shot و cross رو هم manual کنی که در این صورت باخت شما در مقابل هوش مصنوعی حتمیه
    من اولین بار که فکر میکردم خیلی حرفه ایم همه گزینه ها رو manual گذاشتم که عاقبت این کار باخت 6-0 مقابل AI بود و شرمندگی بعد از اون پیش دوستم

البته با تمرین و دقت میشه از این حالت برای جذابیت بیشتر بازی سود برد.فکرشو کن با دوستت به این صورت بازی کنی اونموقع ارسال یک سانتر دقیق چقدر لذت بخش میشه و البته هیجان بازی دو چندان میشه.
    جالبه امین من تا الان متوجه این بخش نشده بودم . حقیقتا این مساله منو خیلی خوشحال کرد چون بازیها خیلی سخت تر و در عین حال واقعی تر میشه . با این اوصاف میشه یک لیگ پرهیجان و زیبا رو با تنظیم این ویژگیها رقم زد . لیگی که در اون از همون شروع بازیها مشخص نیست تیمت قهرمان میشه و یا اینکه در رده های پایین تر قرار میگیره .

9. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Martanima 21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من بازی کردم ولی وسطای بازی یهو میپره بیرون.مشکل چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

امین داری وسوسم میکنی برای یک بازی فیفا برم ایکس باکس بخرم . این بخش , semi assistance هم داره ؟

12. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه اینجوری باشه که عالیه ...
    حسین جان فکر کن رقابتمون چقد جذاب بشه ...
    اینجوری وضعیت دفاعشم سخت تر میشه ...

14. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اگه اینجوری باشه که عالیه ...
    حسین جان فکر کن رقابتمون چقد جذاب بشه ...
    اینجوری وضعیت دفاعشم سخت تر میشه ...
    دفاع چرا سخت تر بشه ؟ راستی امین چطوری میگه 6 تا خورده وقتی سیستم پاس و شوت و سانتر دستی بشه چه ربطی به گل خوردن داره آخه ؟ امین کجا رفتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه دقت کرده باشی دیشب خیلی راحت پاس کاری میکردیم نتیجش این بود که از بس پاسا دقیق بود دفاع همش جا میموند
    و فضا ایجاد میشد بره بازیکنا ...
    اما اگه پاسکاری سخت تربشه کمتر پاسای سالم میریسه یتی اگه دقت لازمو نداشته باشه دفاع وسط راه پاسا رو قطع میکنه ...
    راستی یکی که واره سیسام دفاعی رو در حین بازی ینی دفاعی شدن تیم رو در حین بازی به ما یاد بده ممنون ...

17. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •