farryad جان،اون نقل قوله خودم هست که در چنر صفحه ی پیش گفته بودم...
farryad جان،اون نقل قوله خودم هست که در چنر صفحه ی پیش گفته بودم...
Last edited by Persian_Gun's; 17-09-2009 at 19:59.
این دیدگاه هم جالبه
من از این دمو کاملا راضی هستم و خیلی خوشحالم که بالاخره میتونم از بازی فوتبال مورد علاقم لذت ببرم .نکات مثبت و برجسته :- دفاع – شما نمیتونید صرفا از طریق دریبل کردن مدافعین راه خودتونو باز کنید . زمانیکه شما از خارج ازمحوطه جریمه ای که تعداد زیادی از بازیکنان توی اون محوطه هستند اقدام به شوت زنی میکنید توپ بشکل اسرار آمیزی مثل سابق از برخورد با بدن بازیکنان اجتناب نمیکنه . دروازه بانها به اندازه نسخه 2008 و 2009 کند ذهن و گیج نیستند ( هرچند که اونا میتونن بهتر از این هم باشن ) . من شدیدا عاشق این مساله شدم که الان شما برای باز کردن دفاع لازمه که دنبال یک راه باشید بر عکس سابق که شما میتونستید توپو به یک بازیکن سرعتی بدین و با دویدن از بینشون رد بشید و اونا رو جا بزارید .- آهنگ حرکتی آهسته تر نسبت به نسخه 2009 ,جنبه بسیار مهم دیگه ایه که کونامی توی نسخه های قبل ازش غافل شده بود .الان احساس فوتبال واقعی به انسان دست میده .– شوتها فوق العاده شدن توی این دمو بخصوص شوتهای راه دور خیلی بهتر از نسخه قبلی بازیه .من نمیتونم منتظر نسخه کامل بازی و شوتهای سهمگین سیدورف بمونم .-گرافیکها درمجموع خیلی چشم نواز هستن .بازیکنان خوب و مطلوب به چشم میان . انیمیشن های دویدن نسبت به نسخه 2009 خیلی پیشرفت کردن . تکسترهای چمن عالین تور لرزش و حرکتهای مناسبی داره .-من حتما آدم عجیبی به نظر میرسم چون واقعا از واکنشهای آهسته بازیکنان خوشم میاد و ازشون لذت میبرم چرا من از این وضعیت لذت میبرم ؟ چون این واکنش آهسته طبیعی تر و واقعی تره . زمانیکه توپ دقیقا جلوی پای شما نیست شما نمیتونید باهاش به یک سمت منحرف بشید . شما باید کاملا روی توپ مسلط باشید تا بتونین بچرخین .اشکالات :-CPU باید جسارت بیشتری به خرج بده . من حدود 20 تا بازی انجام دادم اما یکبار هم نشد که کامپیوتر خطایی پشت خط محوطه جریمه روی من انجام بده و هنوز نتونستم یک ضربه ایستگاهی از اونجا داشته باشم . من دوست دارم ببینم که کامپیوتر بیشتر خطا کنه .-حرکت 360 درجه رو نمیشه با صفحه کلید انجام داد . بله ما قبلا هم اینو میدونستیم اما توی بازی NBA 2k9 میشه اینکارو انجام داد و توی اون بازی خیلی خوب میشه اینکار رو با صفحه کلید انجام داد بنابراین کونامی باید بتونه مثل اونا اینکار رو بکنه . من 28 سالمه و از زمانیکه 11 سالم بود دوست داشتم بازیها رو با صفحه کلید انجام بدم من دوست دارم مثل بقیه گیمرها بتونم از مزیت حرکت 360 درجه بهره ببرم .-بازی باید یک کم سخت تر باشه . من با بازی خیلی سختی از جانب کامپیوتر روبرو نشدم با اینکه این روز اولیه که من دارم دارم با این نسخه بازی میکنم .-مشکلات دیگه ای که باید سالها قبل برطرف میشدند هنوز توی بازی دیده میشن بعنوان مثال دروازه بان فقط قادره توپو به نزدیکترین یارش پاس بده . همینطور نمیتونه از ضربات ایستگاهی و کرنرها یک شروع مجدد سریعی رو ترتیب بده .
خوب نکات مهمش رو ترجمه می کنم
بازی موزیک های لایسنس شده داره( The Chemical Brothers, Kaiser Chiefs, The Telephones, and Delphic)
چیزی که pes مدت ها بود لازمش داشت
دموی اول بازی فوق العاده و جذاب هستش
دموی رو میشه با 4 نفر بازی کرد
گرافیک خیلی خوب هستش و جزئیات زیادی داره بازیکن ها همانند واقعیت می ایستند و حرکت می کنند
گزارشگر در دمو وجود نداره
پنالتی ها از زاویه جدیدی زده میشند(زاویه دوربین)
اموزشی هم وجود داره که چجوری پنالتی ها رو بگیری می تونی دروازه بان رو چند قدم روی خط دروازه به هنگام پنالتی حرکت بدی
فرار های مهاجمان واقعا طبیعی تر شده(پیشرفت خیلی زیادی داشته)
صدا های منو Pause کمتر شده که خیلی بهتر هستش
حرکت 360 درجه هم خوب هستش من نگران بودم که وقت زیادی می بره بهش عادت کنم اما واقعا بازی رو روون کرده
دوربین به هنگام کرنر همون حالت قدیمی هستش ولی خیلی سریعتر به محوطه جریمه می ره که خیلی خوب هستش
انیمیشن های بازیکنان به هنگام پاس دادن و دریافت پاس بهتر شده
یادم نمی اد تو 2009 بود یا نه ولی کمک داور هم تو بازی هستش
واکنش تماشاچی ها بسیار بهتر شده تماشاچی ها وقتی یه تکل حساس می زنی و یا توپ رو تو زمین خودت می گیری به شدت تشویق می کنند و دست می زنند و صدا ها وقتی بیشتر میشه که در زمین حریف هستش
توپ هم فیزیک بهتری داره
هیچ تبلیغ یا فیلمی بعد از بازی پخش نمی شه در نتیجه سریعا بازی بعد رو می تونی انجام بدی
تقدیم به شما![]()
پوزش ميطلبم...
حواسم نبود
خودم يه همچين نمونه اي دارم...
ويندوز ويستا 2.15 گيگي رو دارم كه تو يه فايل rar به حجم 2 مگابايت...!
اما خيلي دردسر داره و اگر براي نسخه اصلي بازي دوستان بتونن زحمتش رو بكشن خوب ميشه و به نظر من ارزش نداره به خاطر دمو كه كامل نيست و بازم كد بايد به بازي اضافه بشه اين كارو بكنن...
بازم هر جور دوستان ميدونن...
من دوباره لینک های رپیدباز رو میزارم تا دوستانی که دنباله لینک مستقیم میگردند ازش استفاده کنند:(گفتم شاید خیلی ها ندیده باشن صفحه 274 رو)
اینم لینک های مستقیم از رپید باز:
کد:
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد:
pass:LOZکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همگی موفق باشید...
دوستان ببخشید من این تاپیک رو زیاد دنبال نمیکنم...
اونطور که از دمو ها دیدم توی Replay هنوز از دکمه های 360 استفاده شده.
اینا تو نسخه ی اصلی درست میشن ؟
محتوای مخفی: عکس
گزارشگره بازی همون 2009هستش.![]()
صداها هنگامه بازی چطوریند.![]()
محتوای مخفی: فیس بازیکنان لیورپول
محتوای مخفی: اسکرین شاتهایی از بازی
من بازیو دانلود کردم. بزارید سیر بازی کنم. تا آخر شب فیدبک ها رو میگم به همه دوستان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)