تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 1211 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

farryad جان،اون نقل قوله خودم هست که در چنر صفحه ی پیش گفته بودم...
    Last edited by Persian_Gun's; 17-09-2009 at 19:59.

2. 2 کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این دیدگاه هم جالبه

من از این دمو کاملا راضی هستم و خیلی خوشحالم که بالاخره میتونم از بازی فوتبال مورد علاقم لذت ببرم .
    نکات مثبت و برجسته :
    - دفاع – شما نمیتونید صرفا از طریق دریبل کردن مدافعین راه خودتونو باز کنید . زمانیکه شما از خارج ازمحوطه جریمه ای که تعداد زیادی از بازیکنان توی اون محوطه هستند اقدام به شوت زنی میکنید توپ بشکل اسرار آمیزی مثل سابق از برخورد با بدن بازیکنان اجتناب نمیکنه . دروازه بانها به اندازه نسخه 2008 و 2009 کند ذهن و گیج نیستند ( هرچند که اونا میتونن بهتر از این هم باشن ) . من شدیدا عاشق این مساله شدم که الان شما برای باز کردن دفاع لازمه که دنبال یک راه باشید بر عکس سابق که شما میتونستید توپو به یک بازیکن سرعتی بدین و با دویدن از بینشون رد بشید و اونا رو جا بزارید .
    - آهنگ حرکتی آهسته تر نسبت به نسخه 2009 ,جنبه بسیار مهم دیگه ایه که کونامی توی نسخه های قبل ازش غافل شده بود .الان احساس فوتبال واقعی به انسان دست میده .
    – شوتها فوق العاده شدن توی این دمو بخصوص شوتهای راه دور خیلی بهتر از نسخه قبلی بازیه .من نمیتونم منتظر نسخه کامل بازی و شوتهای سهمگین سیدورف بمونم .
    -گرافیکها درمجموع خیلی چشم نواز هستن .بازیکنان خوب و مطلوب به چشم میان . انیمیشن های دویدن نسبت به نسخه 2009 خیلی پیشرفت کردن . تکسترهای چمن عالین تور لرزش و حرکتهای مناسبی داره .
    -من حتما آدم عجیبی به نظر میرسم چون واقعا از واکنشهای آهسته بازیکنان خوشم میاد و ازشون لذت میبرم چرا من از این وضعیت لذت میبرم ؟ چون این واکنش آهسته طبیعی تر و واقعی تره . زمانیکه توپ دقیقا جلوی پای شما نیست شما نمیتونید باهاش به یک سمت منحرف بشید . شما باید کاملا روی توپ مسلط باشید تا بتونین بچرخین .
    اشکالات :
    -CPU باید جسارت بیشتری به خرج بده . من حدود 20 تا بازی انجام دادم اما یکبار هم نشد که کامپیوتر خطایی پشت خط محوطه جریمه روی من انجام بده و هنوز نتونستم یک ضربه ایستگاهی از اونجا داشته باشم . من دوست دارم ببینم که کامپیوتر بیشتر خطا کنه .
    -حرکت 360 درجه رو نمیشه با صفحه کلید انجام داد . بله ما قبلا هم اینو میدونستیم اما توی بازی NBA 2k9 میشه اینکارو انجام داد و توی اون بازی خیلی خوب میشه اینکار رو با صفحه کلید انجام داد بنابراین کونامی باید بتونه مثل اونا اینکار رو بکنه . من 28 سالمه و از زمانیکه 11 سالم بود دوست داشتم بازیها رو با صفحه کلید انجام بدم من دوست دارم مثل بقیه گیمرها بتونم از مزیت حرکت 360 درجه بهره ببرم .
    -بازی باید یک کم سخت تر باشه . من با بازی خیلی سختی از جانب کامپیوتر روبرو نشدم با اینکه این روز اولیه که من دارم دارم با این نسخه بازی میکنم .
    -مشکلات دیگه ای که باید سالها قبل برطرف میشدند هنوز توی بازی دیده میشن بعنوان مثال دروازه بان فقط قادره توپو به نزدیکترین یارش پاس بده . همینطور نمیتونه از ضربات ایستگاهی و کرنرها یک شروع مجدد سریعی رو ترتیب بده .

4. 11 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محتوای مخفی: مشاهده 
    I’ve just downloaded the PES 2010 demo for the Xbox 360, and hear are my first thoughts and observations on this year’s version:

The game has licenced music! When you load the demo, copyright notices come up for the featured artists contained within the demo: The Chemical Brothers, Kaiser Chiefs, The Telephones, and Delphic. Something PES has been missing for years!
    The presentation is fantastic; slick, responsive, attractive.
    Although you can only select ‘Exhibition’ on the main menu, there is a ‘Community’ section which is greyed out in the demo.
    The demo can be played with up to four players
    The graphics are great, very solid and detailed. Players stand and move like their real life counterparts… Check out the classic Gerrald stance.
    No commentary on the demo
    Penalties are now taken from a side-on camera, and you get a brief tutorial screen for how to take and save penalties - you are now told to use the dpad for direction. The keeper feels much more responsive for penalties.
    You can move the keeper a couple of sidesteps left and right along the goal line at a penalty.
    Attacking player runs are much improved, you can really watch them striding alongside and infront of you for the ball. INCREDIBLE IMPROVEMENT
    The pause menu sounds are much more subtle and quieter than previous versions, this is a great change imo.
    The 360-direction movement feels nice. I was worried it would take some getting used to, but it just makes movement feel smoother and less on rails.
    When taking a corner, the camera is in the same place as usual (behind the player taking the corner), but the camera now moves to the penalty box a lot quicker and smoother than before. Nice touch.
    Player animations when receiving and passing the ball are much improved.
    I cannot remember if this was in PES 2009, but their are now linesmen who run along the lines alongside your players.
    The crowd interaction is much better. The crowd now cheers and claps when you make a vital tackle in your own half, and excitement builds audibly when you’re in the oppositions box.
    The ball physics seem more real than ever.
    The is no movie or adverts after you play a match, so you can keep playing demo games over and over.

یکی از دوستان زحمتش رو بکشه...البته بیشترش واضحه!

دمو رو تو XBOX 360 بازی کرده.

منتظریم.پیشاپیش ممنون.
    خوب نکات مهمش رو ترجمه می کنم
    بازی موزیک های لایسنس شده داره( The Chemical Brothers, Kaiser Chiefs, The Telephones, and Delphic)
    چیزی که pes مدت ها بود لازمش داشت
    دموی اول بازی فوق العاده و جذاب هستش
    دموی رو میشه با 4 نفر بازی کرد
    گرافیک خیلی خوب هستش و جزئیات زیادی داره بازیکن ها همانند واقعیت می ایستند و حرکت می کنند
    گزارشگر در دمو وجود نداره
    پنالتی ها از زاویه جدیدی زده میشند(زاویه دوربین)
    اموزشی هم وجود داره که چجوری پنالتی ها رو بگیری می تونی دروازه بان رو چند قدم روی خط دروازه به هنگام پنالتی حرکت بدی
    فرار های مهاجمان واقعا طبیعی تر شده(پیشرفت خیلی زیادی داشته)
    صدا های منو Pause کمتر شده که خیلی بهتر هستش
    حرکت 360 درجه هم خوب هستش من نگران بودم که وقت زیادی می بره بهش عادت کنم اما واقعا بازی رو روون کرده
    دوربین به هنگام کرنر همون حالت قدیمی هستش ولی خیلی سریعتر به محوطه جریمه می ره که خیلی خوب هستش
    انیمیشن های بازیکنان به هنگام پاس دادن و دریافت پاس بهتر شده
    یادم نمی اد تو 2009 بود یا نه ولی کمک داور هم تو بازی هستش
    واکنش تماشاچی ها بسیار بهتر شده تماشاچی ها وقتی یه تکل حساس می زنی و یا توپ رو تو زمین خودت می گیری به شدت تشویق می کنند و دست می زنند و صدا ها وقتی بیشتر میشه که در زمین حریف هستش
    توپ هم فیزیک بهتری داره
    هیچ تبلیغ یا فیلمی بعد از بازی پخش نمی شه در نتیجه سریعا بازی بعد رو می تونی انجام بدی
    تقدیم به شما

6. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا اونجا که یادمه از این حرفها بود تازه من کیلو بایتشم شنیدم فکر کنم

پوزش ميطلبم...
    حواسم نبود
    خودم يه همچين نمونه اي دارم...
    ويندوز ويستا 2.15 گيگي رو دارم كه تو يه فايل rar به حجم 2 مگابايت...!

اما خيلي دردسر داره و اگر براي نسخه اصلي بازي دوستان بتونن زحمتش رو بكشن خوب ميشه و به نظر من ارزش نداره به خاطر دمو كه كامل نيست و بازم كد بايد به بازي اضافه بشه اين كارو بكنن...

بازم هر جور دوستان ميدونن...

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض لینک مستقیم رپید باز

من دوباره لینک های رپیدباز رو میزارم تا دوستانی که دنباله لینک مستقیم میگردند ازش استفاده کنند:(گفتم شاید خیلی ها ندیده باشن صفحه 274 رو)
    اینم لینک های مستقیم از رپید باز:

کد:
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    pass:LOZ

همگی موفق باشید...

9. 4 کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

دوستان ببخشید من این تاپیک رو زیاد دنبال نمیکنم...

اونطور که از دمو ها دیدم توی Replay هنوز از دکمه های 360 استفاده شده.

اینا تو نسخه ی اصلی درست میشن ؟

محتوای مخفی: عکس 

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

گزارشگره بازی همون 2009هستش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

صداها هنگامه بازی چطوریند.

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محتوای مخفی: فیس بازیکنان لیورپول 
    http://www.videogameszone.de/aid,695319/PES-2010-Screenshots-aller-Spieler-vom-Liverpool-FC/News/?menu=browser&article_id=695319&image_id=1194353

محتوای مخفی: اسکرین شاتهایی از بازی 
    http://www.videogameszone.de/aid,695330/PES-2010-32-Screenshots-aus-der-Demo-Version-fuer-Xbox-360/News/?menu=browser&article_id=695330&image_id=1194483

14. 2 کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من بازیو دانلود کردم. بزارید سیر بازی کنم. تا آخر شب فیدبک ها رو میگم به همه دوستان.

16. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •