تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 370 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام
    من 1 ماهه لپتاپ Asus مدل U41sv گرفتم که دوتا مشکل باهاش دارم
    1 نمیدونم چرا یه دفعه از بلندگوها صدا نمیاد یعنی حتی Mute هم نمیشه اما ازش صدا در نمیاد تا Restart میکنم درس میشه
    2 نمیتونم فایلی Bluetooth کنم یعنی رو فایل راست کلیک میکنم نزده Bluetooth البته قدیم میشد این کار رو کرد جتی با دکمه های Fn + F2 هم Bluetooth رو روشن میکنم
    نمیدونم این مشکلات سخت افزاری هست یا نرم افزاری چون ویندوزم اورجینال نیست
    مبارکه!!!!!!!فنش برات بچرخه
    1-شاید مشکل نرم افزاری - درایور صدا رو اپدیت کن ببین چی میشه
    2-نرم افزاریه.برنامه بلوتوث پاک کن دوباره بریز

2. این کاربر از amir2im بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سری n از سری گیم g کیفیت تصویرش بهتره/ کلا کیفیت ساخت سری n به g می رسه
    در مورد n55 و کارایی کارت گرافیکش و همچنین خنک بودن دستگاه کسی می تونه توضیح بده مخصوصا عملکردش تو گیمهای سنگین مثل بتلفیلد 3 و nfs run
    ممنون می شم راهنمایی کنید ما رو چون سری گیم خیلی گرونه و من می خوام لپ تاپ حداقل 3 سال برام راحت کار کنه.
    دوست عزیز گرافیک 555 انویدیا جزو کلاس یک پردازنده های گرافیکی لپ تاپ هست. بازی مثل run و bf3 رو جواب می ده اما اینکه 3 سال دوام بیاره بعیده(با پیشرفت گرافیک بازی ها و به تبع اون پیشرفت پردازنده های گرافیکی) . تو بازی هایی مثل bf3 - metro 2033 - risen این کارت تو حالت high کم می اره اما گرافیک خوبیه.کلا تو بازی سنگین و جدید تو حالت high نباید از این کارت توقعی داشته باشی اما تو حالت مدیوم عالی عمل میکنه.
    به لینک زیر نگاه بنداز بد نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز گرافیک 555 انویدیا جزو کلاس یک پردازنده های گرافیکی لپ تاپ هست. بازی مثل run و bf3 رو جواب می ده اما اینکه 3 سال دوام بیاره بعیده(با پیشرفت گرافیک بازی ها و به تبع اون پیشرفت پردازنده های گرافیکی) . تو بازی هایی مثل bf3 - metro 2033 - risen این کارت تو حالت high کم می اره اما گرافیک خوبیه.کلا تو بازی سنگین و جدید تو حالت high نباید از این کارت توقعی داشته باشی اما تو حالت مدیوم عالی عمل میکنه.
    به لینک زیر نگاه بنداز بد نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنچمارک های این سایت چندان درست نیست بطور مثال عرض می کنم لپ تاپ فعلی من ایسر با گرافیک 3200hd هست طبق بنچمارک این سایت بازی مثل resident evill 5 در پایین ترین تنظیمات قابل اجرا نیست و تنها می تونه 5 فریم بده در حالی که من به راحتی در تنظیمات متوسط هم بازی کردم. البته الان به دلیل استفاده بالا لپ تاپم فرسوده شده به این دلیل می خوام یه لپ تاپ مناسب جایگزین کنم بنابراین نظرم به دلیل کیفیت بالای ساخت رو سری های گیمینگ ایسوس , (msi (gt780, gt683بود ولی این اواخر msi بد جور گرون شد تا اینکه این n55 چشممو گرفت به این دلیل می خواستم ببینم کلا کیفیت این لپ تاپ در ساخت و اجرا برنامه های سنگین و گیم به سری های گیمینگ می رسه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

بنچمارک های این سایت چندان درست نیست بطور مثال عرض می کنم لپ تاپ فعلی من ایسر با گرافیک 3200hd هست طبق بنچمارک این سایت بازی مثل resident evill 5 در پایین ترین تنظیمات قابل اجرا نیست و تنها می تونه 5 فریم بده در حالی که من به راحتی در تنظیمات متوسط هم بازی کردم. البته الان به دلیل استفاده بالا لپ تاپم فرسوده شده به این دلیل می خوام یه لپ تاپ مناسب جایگزین کنم بنابراین نظرم به دلیل کیفیت بالای ساخت رو سری های گیمینگ ایسوس , (msi (gt780, gt683بود ولی این اواخر msi بد جور گرون شد تا اینکه این n55 چشممو گرفت به این دلیل می خواستم ببینم کلا کیفیت این لپ تاپ در ساخت و اجرا برنامه های سنگین و گیم به سری های گیمینگ می رسه؟
    بنچمارک های این سایت بین چند مدل لپ تاپ گرفته میشه و میانگینی ارائه میشه.خودم از 540 انویدیا تو همین بازی ایویل 5 بنجمارک گرفتم و با 4 تا فریم اختلاف دقیقا همون فریم این سایت شد.به هر حال این کارت بازی های حال حاضر رو جواب می ده اما تا 3سال دیگه نه.بنظر من انتخاب فوق العاده ای . موفق باشی

داره خودمونی میشه hesam_q&q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگه کارا شما به برنامه نویسی و طراحی ختم میشه i5 کافیه و u41 انتخاب خوبیه و قابل حمل تر نسبت به 43 - در مورد بلوری تو ایران هیچ کاربردی نداره و جنبه تزئینی داره . هارد هم با اکسترنال حل میشه . می مونه usb3 که انتخابو سخت میکنه (بدون در نظر گرفتن usb3 انتخاب u41 عالیه.موفق باشی

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

من که تا حالا ندیدم............
    دوست عزیز من خودم دارم الان باk53sv مینویسم و لگوی یو اس بی 3 جلو چشمم هست و رنگ پورتش کاملا با بقیه فرق داره گفتم که بصورت اپشنال هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها k53 من هم usb3 داره win7 اورجینال هم داره

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

دوست عزیز من خودم دارم الان باk53sv مینویسم و لگوی یو اس بی 3 جلو چشمم هست و رنگ پورتش کاملا با بقیه فرق داره گفتم که بصورت اپشنال هست
    باشه دوست عزیز گفتم من ندیده بودم حالا شما می گی داره.قبوله
    k53 هم usb3 داره.

داره خودمونی میشه good boy 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من 1 ماهه لپتاپ Asus مدل U41sv گرفتم که دوتا مشکل باهاش دارم
    1 نمیدونم چرا یه دفعه از بلندگوها صدا نمیاد یعنی حتی Mute هم نمیشه اما ازش صدا در نمیاد تا Restart میکنم درس میشه
    2 نمیتونم فایلی Bluetooth کنم یعنی رو فایل راست کلیک میکنم نزده Bluetooth البته قدیم میشد این کار رو کرد جتی با دکمه های Fn + F2 هم Bluetooth رو روشن میکنم
    نمیدونم این مشکلات سخت افزاری هست یا نرم افزاری چون ویندوزم اورجینال نیست
    مشکل اولت برای برنامه ای به نام sonic focus برای خود asus هست توی startup اونو بردار ریست کنی درست شده اگرم ازش خوشت اومده shortcut شو بزارو دسکتاپت هر موقع خواستی run ش کن
    برای بلوتوثت هم همون کاری که دوستمون گفت انجام بده هوم نرم افزارو پاک کن هم درایورشو باز نصب کن
    امیدورام مشکلت حل بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام من میخوام لپ تاپ ایسوس بگیرم، بین N53SN و N55SF میخوام بدونم کدوم خوبه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید،

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گرافیک 55 بهتره و مدلش 555 ولی 53 گرافیکش 550
    ولی به نظر من ظاهر ان 53 حیلی زیبا تر از 55 و همیچینید ساپورت رم تا 16 گیگ رو هم داره تا جایی که میدونم

انتخاب با شماست....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •