سلام دوستان، امیدوارم که حالت خوب باشه، میشه لطفا یه نفر فیلم های تبلیغاتیه i8910 که داخل خود گوشی بوده رو برام آپلود کنه؟ چون متأسفانه پاک شدن، با تشکر فرآوان،
پیشاپیش مرسی.![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام دوستان، امیدوارم که حالت خوب باشه، میشه لطفا یه نفر فیلم های تبلیغاتیه i8910 که داخل خود گوشی بوده رو برام آپلود کنه؟ چون متأسفانه پاک شدن، با تشکر فرآوان،
پیشاپیش مرسی.![]()
پس با این حساب نمیشه در انتظار برنامه ضبط صدا واسه این گوشی حتی در آینده هم بود.اینطور که شما میگی کلا هیچ کدوم از گوشی های سامسونگ قابلیت ضبط صدا رو ندارندچه سیمبین چه ویندوز موبایل.درسته؟سیمبین از نوع سامسونگ
کال ریکوردر کار نمیکنه رو 8910 چون سامسونگ sdk ضبط صدا هنگام مکالمه رو خریداری نکرده
والا 5800 و ان97 و... سایر گوشی هایی که از ورژن5 استفاده میکنن این مشکل رو ندارن
سامسونگ اس دی کی ضبط صدا رو از بنیاد سیمبین نخریده
واسه همین منشی واسه 8910 کار نمیکنه
ربطی به گوشی های دیگه و یا گوشی های آینده این برند نداره
خو ب اینجا جمعتون جمعه یه سری هم به تاپیک امنیا 2 نمیزنین. واقعا که![]()
می تونید بگید تلفظ سیمبین 3^ چیه؟
سیمبینی که رو 8910ه با این شیوه نامگذاری چیه؟
با تشکر
اونجوری که من چند جا دیدم به این شکله که ^ تلفظ نمیشه ، بنابراین symbian^3 میشه : سیمبین سه. حالا شاید اشتباه می کنم.
اینی که روی i8910 هست Symbian^1 هست (به اینجا رجوع کن) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی جالبی نبود.من جوگیر شدم خریدم 430. بعد از 12 ساعت با صد هزار تومان کمتر پس دادم. سیمبیانش خیلی ساده هست. و سرعت پایینی داره. الان نوکیا 5530 دارم خیلی سریعتر و بهتره... این نظر شخصی من بود
سلام، کسی نبود جواب مارو بده؟ گنادارما![]()
دوست عزیز فکر کنم با یک گوشیه دیگه اشتباه گرفتید چون این گوشی به همراه satio سرعتی ترین سیمبیانها هستند
در ضمن فریمور اولیه گوشی خوب نیست وشما باید گوشیتونو آپ میکردید تا اونموقع سرعت رو حس میکردید....
والا حجم فیلم هاش زیاده
کسی حس آپلود کردن نداره
من توصیه میکنم یه سرچی بکنی تو رپیدشیر حتما اونجا هست
ما هم که با این اینترنت ذغالی اصلا نمیتونیم بیام سایت چه برسه که بخوایم فایل آپلود کنیم
اینو از موبایلستان گیر آوردم به نقل از پست جناب حمید آر سی
فیلم هایی که میخواستی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali racer; 26-04-2010 at 11:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)