تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 626 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

نه عزیز اون هم هست ولی مشکل ما که از اون نیست مثلا تو خیابونی و کاری نکردی خود به خود اینجوری میشه یا دوربین قفل میکنه
    این با اون فرق میکنه !!

داره خودمونی میشه iman23's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ،من پچ چهارم وکرکشو نصب کردم اما بازی از اول شروع میشه سیوهای قبلیو رو هم تو My Documents کپی کردم اما بازم از اول شروع میشه .علت چیه دوستان؟خیلی ممنون میشم جواب بدین

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آقا یکی به داد من برسه !‌ پچ 1.3 رو هم نصب کردم ولی هیچ فایده نداشت !‌انگار این کامپیوتر من خیال نداری جی تی ای رو اجرا کنه !!‌یکی بم بگه باید چیکار کنم آخه ؟!؟!
    وقتی رو بازی کلیک میکنم آرم رزور رو نشون میده و محو میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
    قبلا هم که با پچهای قبلی اصلا Rockstar Games Social Club باز نمیشد البته هنوز هم باز نمیشه ولی دوستی گفته بود که پچ جدید نیازی به این برنامه نداره اما فایده نداشت !
    یکی بگه باید چیکار کنم که این جی تی ای لعنتی اجرا بشه !‌آخه چش شده که نمیااااااد بالا ؟!؟!؟!؟ کمممممممممممممممک

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حجم این پچ چقدره؟
    این xlive.dll رو الکی 8مگ دانلود کردم بدرد نمیخوره?
    54 مگابایت نه دیگه ایکس نیازی نیست ولی شما نصبش کن
    این پچ 1.3 رو بگیری خیلی از مشکلاتت حل میشه
    فکر کنم این پچ رو فایلای ایکس لایو یه تغییراتی ایجاد میکنه

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کرک Razor 1911 برای پچ چهارم 1.0.4.0

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد فایل = thejoker

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا یکی به داد من برسه !‌ پچ 1.3 رو هم نصب کردم ولی هیچ فایده نداشت !‌انگار این کامپیوتر من خیال نداری جی تی ای رو اجرا کنه !!‌یکی بم بگه باید چیکار کنم آخه ؟!؟!
    وقتی رو بازی کلیک میکنم آرم رزور رو نشون میده و محو میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
    قبلا هم که با پچهای قبلی اصلا Rockstar Games Social Club باز نمیشد البته هنوز هم باز نمیشه ولی دوستی گفته بود که پچ جدید نیازی به این برنامه نداره اما فایده نداشت !
    یکی بگه باید چیکار کنم که این جی تی ای لعنتی اجرا بشه !‌آخه چش شده که نمیااااااد بالا ؟!؟!؟!؟ کمممممممممممممممک
    شما کرک مربوط به پچ سوم رو دانلود کردی؟ اگه نه، می تونی از لینکی که تو این پست هست کرک مربوطه رو دانلود و نصب کنی:
    کد:
    البته پچ چهارم هم اومده ولی متاسفانه من راجع بهش اطلاعی نداشتم.الآن دانلودش کردم ولی هنوز تستش نکردم.
    موفق باشی

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    اگه کسی پچ 4 رو نصب کرده بگه چجوریه و من که قبلا با پچ 2 بازی می کردم مشکلی پیش نمیاد؟
    و اگه کسی سیو 70 درصد رو داره لطف کنه بزاره چون من همه سیوام پاک شده ممنون میشم اگه کسی بزاره/

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا مزایای پچ1.04 رو توضیح بدید و همچنین نحوه کرک کردن رو
    و اینکه آیا برای نصب مجدد بازی تمام این پچها باید به ترتیب نصب بشن یا فقط پچ اخر کافیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    اگه کسی پچ 4 رو نصب کرده بگه چجوریه و من که قبلا با پچ 2 بازی می کردم مشکلی پیش نمیاد؟
    و اگه کسی سیو 70 درصد رو داره لطف کنه بزاره چون من همه سیوام پاک شده ممنون میشم اگه کسی بزاره/
    لطفا مزایای پچ1.04 رو توضیح بدید و همچنین نحوه کرک کردن رو
    و اینکه آیا برای نصب مجدد بازی تمام این پچها باید به ترتیب نصب بشن یا فقط پچ اخر کافیه؟
    پچ چهار رو تست کردم. به نظرم پچ سوم بهتر بود.چون هم سیو ها تو my document ذخیره می شد. هم نیازی به سوشیال کلاب نبود.ولی پچ چهارم نیاز به این دو برنامه داره و سیو ها هم تو Aplication data ذخیره می شه.
    بعد از نصب مجدد بازی می تونید هر کدوم از پچ ها رو خواستید نصب کنید، چون پچ دوم تمام فایل های پچ اول رو به علاوه ی چند تا فایل جدید داره.پچ سوم و چهارم هم همینطور.یعنی تو هرکدوم، مجموعه فایل های پچ های قبل موجوده.
    کرک مناسب برای پچ چهارم رو می تونید از لینکی که تو این پست هست دانلود کنید:
    کد:
    بعد از نصب پچ و کپی کرک باید سوشیال کلاب رو اجرا کنید و در حالت آفلاین دکمه ی Play روی سوشیال کلاب رو بزنید.این نکته مهمه. چون هرچقدر خود بازی رو اجرا کنید بازی اجرا نمی شه.فقط از طریق سوشیال کلاب اجرا می شه.

10. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پچ چهار رو تست کردم. به نظرم پچ سوم بهتر بود.چون هم سیو ها تو my document ذخیره می شد. هم نیازی به سوشیال کلاب نبود.ولی پچ چهارم نیاز به این دو برنامه داره و سیو ها هم تو Aplication data ذخیره می شه.
    بعد از نصب مجدد بازی می تونید هر کدوم از پچ ها رو خواستید نصب کنید، چون پچ دوم تمام فایل های پچ اول رو به علاوه ی چند تا فایل جدید داره.پچ سوم و چهارم هم همینطور.یعنی تو هرکدوم، مجموعه فایل های پچ های قبل موجوده.
    کرک مناسب برای پچ چهارم رو می تونید از لینکی که تو این پست هست دانلود کنید:
    کد:
    بعد از نصب پچ و کپی کرک باید سوشیال کلاب رو اجرا کنید و در حالت آفلاین دکمه ی Play روی سوشیال کلاب رو بزنید.این نکته مهمه. چون هرچقدر خود بازی رو اجرا کنید بازی اجرا نمی شه.فقط از طریق سوشیال کلاب اجرا می شه.
    یعنی من که پچ 2 رو نصب کردم بازی می کنم باید بازیو از اول نصب کنم که بعد بتونم پچ 4 رو نصب کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •