نه عزیز اون هم هست ولی مشکل ما که از اون نیست مثلا تو خیابونی و کاری نکردی خود به خود اینجوری میشه یا دوربین قفل میکنه
این با اون فرق میکنه !!
نه عزیز اون هم هست ولی مشکل ما که از اون نیست مثلا تو خیابونی و کاری نکردی خود به خود اینجوری میشه یا دوربین قفل میکنه
این با اون فرق میکنه !!
سلام دوستان عزیز ،من پچ چهارم وکرکشو نصب کردم اما بازی از اول شروع میشه سیوهای قبلیو رو هم تو My Documents کپی کردم اما بازم از اول شروع میشه .علت چیه دوستان؟خیلی ممنون میشم جواب بدین
آقا یکی به داد من برسه ! پچ 1.3 رو هم نصب کردم ولی هیچ فایده نداشت !انگار این کامپیوتر من خیال نداری جی تی ای رو اجرا کنه !!یکی بم بگه باید چیکار کنم آخه ؟!؟!
وقتی رو بازی کلیک میکنم آرم رزور رو نشون میده و محو میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
قبلا هم که با پچهای قبلی اصلا Rockstar Games Social Club باز نمیشد البته هنوز هم باز نمیشه ولی دوستی گفته بود که پچ جدید نیازی به این برنامه نداره اما فایده نداشت !
یکی بگه باید چیکار کنم که این جی تی ای لعنتی اجرا بشه !آخه چش شده که نمیااااااد بالا ؟!؟!؟!؟ کمممممممممممممممک
54 مگابایت نه دیگه ایکس نیازی نیست ولی شما نصبش کن
این پچ 1.3 رو بگیری خیلی از مشکلاتت حل میشه
فکر کنم این پچ رو فایلای ایکس لایو یه تغییراتی ایجاد میکنه
کرک Razor 1911 برای پچ چهارم 1.0.4.0
پسورد فایل = thejokerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما کرک مربوط به پچ سوم رو دانلود کردی؟ اگه نه، می تونی از لینکی که تو این پست هست کرک مربوطه رو دانلود و نصب کنی:
البته پچ چهارم هم اومده ولی متاسفانه من راجع بهش اطلاعی نداشتم.الآن دانلودش کردم ولی هنوز تستش نکردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
سلام
اگه کسی پچ 4 رو نصب کرده بگه چجوریه و من که قبلا با پچ 2 بازی می کردم مشکلی پیش نمیاد؟
و اگه کسی سیو 70 درصد رو داره لطف کنه بزاره چون من همه سیوام پاک شده ممنون میشم اگه کسی بزاره/
لطفا مزایای پچ1.04 رو توضیح بدید و همچنین نحوه کرک کردن رو
و اینکه آیا برای نصب مجدد بازی تمام این پچها باید به ترتیب نصب بشن یا فقط پچ اخر کافیه؟
پچ چهار رو تست کردم. به نظرم پچ سوم بهتر بود.چون هم سیو ها تو my document ذخیره می شد. هم نیازی به سوشیال کلاب نبود.ولی پچ چهارم نیاز به این دو برنامه داره و سیو ها هم تو Aplication data ذخیره می شه.
بعد از نصب مجدد بازی می تونید هر کدوم از پچ ها رو خواستید نصب کنید، چون پچ دوم تمام فایل های پچ اول رو به علاوه ی چند تا فایل جدید داره.پچ سوم و چهارم هم همینطور.یعنی تو هرکدوم، مجموعه فایل های پچ های قبل موجوده.
کرک مناسب برای پچ چهارم رو می تونید از لینکی که تو این پست هست دانلود کنید:
بعد از نصب پچ و کپی کرک باید سوشیال کلاب رو اجرا کنید و در حالت آفلاین دکمه ی Play روی سوشیال کلاب رو بزنید.این نکته مهمه. چون هرچقدر خود بازی رو اجرا کنید بازی اجرا نمی شه.فقط از طریق سوشیال کلاب اجرا می شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی من که پچ 2 رو نصب کردم بازی می کنم باید بازیو از اول نصب کنم که بعد بتونم پچ 4 رو نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)