اون دستگاه تمام اطلاعات کامپیوتر ماکاروو رو کپی کرده بود(مخفیگاه ها-رابط ها-دوستان-....) اونو دزدید تا خودشو قهرمان نشون بده و آخرش هم میگه که 5 سال پیش 30000 سرباز در یک چشم به هم زدن مردن و جهان فقط تماشا کرد و فردا من یک قهرمان خواهم بود
اون دستگاه تمام اطلاعات کامپیوتر ماکاروو رو کپی کرده بود(مخفیگاه ها-رابط ها-دوستان-....) اونو دزدید تا خودشو قهرمان نشون بده و آخرش هم میگه که 5 سال پیش 30000 سرباز در یک چشم به هم زدن مردن و جهان فقط تماشا کرد و فردا من یک قهرمان خواهم بود
لطفا سریعا اصلاح فرمائیدبروبچ شیرین می زنینا یا هم که دارین
![]()
.................................................. .................................................. ..................
پس سرنوشت گوست و روچ رفت برای قسمت بعد بازی ......!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب بابا .ولی اینجوری دیگه حال نمیده ........بعد از این که پرایس رو به بازی برگردوندند دیگه فکر کنم برگردندن روچ به بازی در قسمت بعد کار چندان جالبی به نظر نیاد مگه اینکه !!!!!!!!!!!!! ( شخص منفی رو روچ بازی کنه و بریم به جنگ اون --برای انتقام گیری از آمریکا و اینکه مافوقش بهش خیانت کرد و قصد کشتن اونو داشت ، بعد اون همه زحمتی که برای نجات آمریکا کشیده بود ، حالا بشه دشمن آمریکا.!!!!!!!!!!!!! خداییش این فینیتی وارد باید منو استخدام کنه.)
.................................................. .................................................. ....................
*************** البته این یه رویا پردازی بود *******************
.................................................. .................................................. ............
گوست و روچ که مردن
برادر گیر نده دیگه اشتباه تایپی بودش....عجب گیری کردیم. ولم کن کاریش ندارم.
خودتم ویرایشش کن ول کن بره پی کارش...
ولی خداییش من مخفف کلمه دولت رو نوشتم. حالا نمی دونم چی شده...اهان ...وای بر من..![]()
.................................................. ................................
مردن گوست که معلوم شد ولی مردن روچ مشخص نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا دیگه مکاروف کشتش کور بودی؟![]()
گوست و روچ رو آتیش زدن و تو مرحله ی بعدش هم تو دموی لودینگ و مکان روچ رو میزنه K.I.A که یعنی مردهمردن گوست که معلوم شد ولی مردن روچ مشخص نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماکاروو کسی رو نکشت فقط جوزف آلین رو تو مرحله ی NO RUSSIA کشتچرا دیگه مکاروف کشتش کور بودی؟![]()
نشون نداد ولی مرد اول مرحله بعد تو لودینگ می نویسه sgt gary'roach'sanderson>>>>>>KIA
KIA یعنی مرده.
موفق باشید.
دوست عزیز تلفظش مکاروف هست درست بنویسید لطفا
خوب کشتن کشتنه دیگه یکی از آمریکایی هارو کشت در هر صورت^^
روچ و گوست رو هم که جنرال شفرد گلوله نصیبشون کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)