چه برنامه جی پی اسی نصب کنم بهتره ؟ (تهران)
گارمین ریختم 1 ساعت بهش ور رفتم نقشه نمیومد توش
چه برنامه جی پی اسی نصب کنم بهتره ؟ (تهران)
نظرتون راجع به این فارسی ساز چیه؟
mobilestan.net/showthread.php?t=73536
Last edited by Amin.M.1986; 17-07-2009 at 10:50.
به نظر من همون رو بریز به پست زیر هم سر بزن :چه برنامه جی پی اسی نصب کنم بهتره ؟ (تهران)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن برای فارسی ساز عربایز رو نصب کردم عالیه ، هیچ مشکلی هم ندارم ، ولی اینو نمی دونم ...نظرتون راجع به این فارسی ساز چیه؟
mobilestan.net/showthread.php?t=73536
دوستان من امروز متوجه شدم که گوشیم یک پیکسلش سوخته یعنی اون نقطه سفیده
به نظر شما ببریم گارانتی از من قبول میکنه ؟؟؟
از کجا میشه فهمید که سوخته؟
آموزش تنظیم حرفه ای صدا رو گذاشتم تو این آدرس..
شاد باشید و سربلندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خسته نباشید
دوستان من یک کابل تی وی گرفتم . حالا 2 دو تا سئوال دارم
اول اینکه چطور میتونم تصویر رو هم رو tv داشته باشم هم رو خود صفحه موبایل ؟ چون وقتی وصل میکنم فقط tv تصویر دارد.
دوم اینکه وقتی وصل میشه موس موبایل خیلی بد کار میکنه و هی میپره !!!!!
لطفا راهنمایی فرمایید راستی رامم هم DIAX5 هست .
سلام
من چی کار کنم این وقتی به یو اس بی وصل میشه شارژ نشه ؟ (دهن باتری سرویس شد)
یوهو....وای....هاها....آخجون....ه ورا.....بالاخره.....بالاخره گوشی رو گرفتم ....آخرشه همه ی مدلهای HTC و سونی اریکسون و نوکیا اپل و... رو به راحتی زیر پاش له میکنه.از قیافه از دوربین(مخصوصا قابلیت تشخیص لبخند خیلی باش حال کردم)از کیفیت و قدرت هندزفری از سرعت عمل از همه چی (خیلیارو نگفتم) بهترینه. نمیگم مشکل نداره خیلی هم داره ولی از اومنیا بهتر وجود نداره..ضمن اطلاع من 16 گیگ نقره ای (Modern Black ) بدون گارانتی گرفتم(البته Saeed mxo جان فکر نکنی به پیشنهادت توجه نکردم ولی 1- من بچه ی شهرستانم و سالی یک بار میام تهران 2-بیشتر از 420 پول نداشتم 3-فقط روز جمعه تهران بودم مایکروتل بسته بود ). 420 تومان از علاالدین گرفتم با گارمین و یه فارسی ساز کامل خیلی خوب ( به عزیزانی که دنبال فارسی ساز خوب میگردن spb keyboard رو پیشنهاد میکنم ) دادم یه برچسب محافظ صفحه هم برام انداختن البته یه چندتا خش رو محافظ صفحه افتاده ولی بیخیال وقتی کهنه تر شد عوضش میکنم یه کیف مخصوص اومنیا هم گرفتم .
سلام.
یادت که نرفته باید جایی باشی که زیر سقف نباشی؟ وقتی برنامه رو ران میکنی و شکسپت صفحه اول رو میزنی میری تو یه صفحه که سمت چپ بالا یک انتن داری وقتی سبز شد برو تو قسمت نقشه و 7 بار زوم کن نقشه میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)