تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 804 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز mohammad_1ta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من وقتي پيام تعيين ميكنم فقط Cancel داره!!!

اشكال از گوشي منه يا مال همه اينطوريه.
    برای گوشی من مشکلی نداره...

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معذرت می خوام . نگی خنگی ولی من از این قسمت سر در نیاوردم . ((موسیقی دان های مختلف با آلبوم های متفاوت)))

ببین مثلا یه فولدری هست بنام x که تو اون 10 تا آلبوم mp3 هست به نام های x1 الی x10 و یه فولدر دیگه هست بنام y که توی اون فولدر هم 10 تا آلبومmp3 هست به نام y1 الی y10 . ..

من هر دو فولدر x و y را با محتویاتش درون گوشی کپی کردم .

حالا شما بگو کجای کارم مشکل داره

ممنون
    سلام

اختیار دارید ، توضیح من تا حدودی گنگ بود

مثلا در فولدر x ، تمام آهنگ ها رو (یعنی همون x1 تا x10) رو انتخاب میکنی ، بعدش رو یکیشون properties

میگیری(اینجوری در واقع انگار ازهمه گرفتی) بعدش می ری به تب details و اون سه تایی که گفتم رو به دلخواه

نامگذاری می کنی (یعنی اینجوری برای همشون یه اسم آهنگساز ، یه اسم آلبوم و یه اسم آلبوم آهنگساز

انتخاب میکنی)

مثلا من توی فولدرم یه آهنگ از یانی و یه اهنگ از آلبینونی ویه آهنگ دوباره از یانی ولی از یه البوم متفاوت دارم

حالا وقتی من همه رو انتخاب می کنم و بعدش propertis میگیرم و میرم به تب details ، هر اسمی که توی

اون قسمت برای آلبوم و... انتخاب کنم ،برای همه ی آهنگها انتخاب میشه

یعنی مثلا من بعد از انتخاب همه ، از اولین آهنگ یانی propertis میگیرم بعدش اسم آهنگساز رو میزارم همون یانی

و اسم آلبوم و آلبوم آهنگساز رو میزارم dare to dream . حالا وقتی که ok کنم اسم آهنگساز موسیقی آلبینونی

هم میشه یانی وهمینطور آلبوم وآلبوم آهنگساز و نیز همینطور اون یکی آهنگ یانی.

اینجوری چون اسم آهنگساز وآلبوم یکی شده ، این آهنگها در گوشی همه در یکجا به نمایش در میان

مثلا در گوشی در قسمت آهنگسازان در فولدری با نام یانی و در قسمت آلبوم ها در فولدری با نام dare to dream

به نمایش در میان

همه این کار ها رو نیز برای فولدر y نیز انجام میدی

فقط یادت باشه اسم هایی که برای فولدر x انتخاب میکنی با فولدر y تا جایی که امکان داره متفاوت باشه

و حرف آخر هم اینکه وقتی ریختی توی گوشی به روز رسانی لیست رو در گوشی بزن تا آهنگ های جدید رو

شناسایی کنه
    Last edited by nikaan; 08-08-2009 at 21:04.

3. 2 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GH.REZAEI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اشكال از گوشي منه يا مال همه اينطوريه.
    پیام راکه بار اول نوشتین ok کنید
    درکادر بعدی فقط Cancel داره که مجدداً باید همان پیام را تکرار کنید تا گزینه ok ظاهر بشه
    موفق باشید

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اشكال از گوشي منه يا مال همه اينطوريه
    حتما تعداد کاراکترهایی که مینویسی کمه.دقیق یادم نیست باید بالای 6 یا 8 تا باشه.
    ببین مثلا یه فولدری هست بنام x که تو اون 10 تا آلبوم mp3 هست به نام های x1 الی x10 و یه فولدر دیگه هست بنام y که توی اون فولدر هم 10 تا آلبومmp3 هست به نام y1 الی y10 . ..
    به جای این همه دردسر برنامه power Mp3 رو نصب کن.
    صداش بهتره.
    میشه یک فولدر رو انتخاب کرد و آهنگای درون اون فولدر رو گوش داد.
    با هندزفری هم سازگاره.
    میتونی هر آهنگ رو ستاره دار کنی و بهش امتیاز بدی تا تو لیستت مشخص باشه و راحت تر بشه پیداش کرد.
    میتونی واسه هر آهنگ یک Mood انتخاب کنی.مثل شاد و غمگین و ... تا از توی لیست بتونی راحت تر آهنگهای مورد نظرت رو انتخاب کنی.
    میشه واسه هر آهنگ یک اکولایزر انتخاب کرد.
    Last edited by iman_s; 09-08-2009 at 00:08. دليل: اشتباه تایپی

6. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اون مشکل زود خالی شدن باتری یعنی منظورت اینه که یه روز هم دووم نمیاره؟
    سلام
    ممنون بابت توضیحتون
    در مورد باتری هم نه، یکم کمتر از 2 روز دووم میاره الان... نهایتا دو روز... اما با ورژن 21 بیشتر بود. حدود دو روز و نیم با همین استفاده... راستش رو باتری یکم وسواس به خرج می دم همیشه و چون شنیده بودم تو ورژن 30 مصرف باتری کمتر شده، انتظار بیشتری داشتم.

داره خودمونی میشه shervindivx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

اختیار دارید ، توضیح من تا حدودی گنگ بود

مثلا در فولدر x ، تمام آهنگ ها رو (یعنی همون x1 تا x10) رو انتخاب میکنی ، بعدش رو یکیشون properties

میگیری(اینجوری در واقع انگار ازهمه گرفتی) بعدش می ری به تب details و اون سه تایی که گفتم رو به دلخواه

نامگذاری می کنی (یعنی اینجوری برای همشون یه اسم آهنگساز ، یه اسم آلبوم و یه اسم آلبوم آهنگساز

انتخاب میکنی)

مثلا من توی فولدرم یه آهنگ از یانی و یه اهنگ از آلبینونی ویه آهنگ دوباره از یانی ولی از یه البوم متفاوت دارم

حالا وقتی من همه رو انتخاب می کنم و بعدش propertis میگیرم و میرم به تب details ، هر اسمی که توی

اون قسمت برای آلبوم و... انتخاب کنم ،برای همه ی آهنگها انتخاب میشه

یعنی مثلا من بعد از انتخاب همه ، از اولین آهنگ یانی propertis میگیرم بعدش اسم آهنگساز رو میزارم همون یانی

و اسم آلبوم و آلبوم آهنگساز رو میزارم dare to dream . حالا وقتی که ok کنم اسم آهنگساز موسیقی آلبینونی

هم میشه یانی وهمینطور آلبوم وآلبوم آهنگساز و نیز همینطور اون یکی آهنگ یانی.

اینجوری چون اسم آهنگساز وآلبوم یکی شده ، این آهنگها در گوشی همه در یکجا به نمایش در میان

مثلا در گوشی در قسمت آهنگسازان در فولدری با نام یانی و در قسمت آلبوم ها در فولدری با نام dare to dream

به نمایش در میان

همه این کار ها رو نیز برای فولدر y نیز انجام میدی

فقط یادت باشه اسم هایی که برای فولدر x انتخاب میکنی با فولدر y تا جایی که امکان داره متفاوت باشه

و حرف آخر هم اینکه وقتی ریختی توی گوشی به روز رسانی لیست رو در گوشی بزن تا آهنگ های جدید رو

شناسایی کنه
    دوست عزیز وقتی Properties از چند فایل بگیرید و یا یه دونه ( حداقل توی XP ) به شما اجازه تغییر توی موارد ذکر شده رو نمی ده

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز وقتی Properties از چند فایل بگیرید و یا یه دونه ( حداقل توی XP ) به شما اجازه تغییر توی موارد ذکر شده رو نمی ده

سلام

من توی xp هم تست کردم ، خیلی ها رو میشه باهاش این کار رو کرد

برای بقیه هم ، این مواردش یه حالت private داره که توی تب security شون دستکاری میکنیم تا اجازه بده(اگه درست یادم مونده باشه)

مثلا توی 30 الی40 تا آهنگ من یکی اینجوری دراومد(منم مجبور بودم اون موقع این کار رو انجام بدم چون mp3 پلیرم سونی

بود و نرم افزار sonic stage هم بر اساس آلبوم و آهنگساز manage میکرد)

ادیت : الان تست کردم دقیقا همینه (توی تب security روی گزینه ی advanced که کلیک کردیم باید fulll control اش allow

باشه و نه deny)

روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب

میکینیم و بعدش ادیت میکنیم)
    Last edited by nikaan; 09-08-2009 at 17:27.

10. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها

می خوام بدونم این شماره ای که آخر شناسه باتری ها می زنه ، نشون دهنده ی چیه؟

مثلا برای 5800 میزنه

Standard battery, Li-Ion 1320 mAh(BL-5

یا برایn97 میزنه

Standard battery, Li-Ion 1500 mAh (BP-4L)

یا برای w995 سونی اریکسون میزنه

Standard battery, Li-Po 930 mAh (BST-38)

این BL-5 در 5800 و یا BP-4L در n97 و یا BST-38 در w995 نشون دهنده چیه؟

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام:من دادم بیرون برام ورژن 30 ریخت. فارسیم شد.ولی دیگه اون تم اصلی اکسپرس موزیکو رونداره و هر تمی میریزم به اون نمیرسه موقعی که
    کسی زنگ میزنه اون تصویر آدمکه دیگه نمیاد.حالا باید دوباره بدم فلشش کنن؟ در ضمن گوشی من آبیه. لطفن راهنمایی کنید.

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام . من lcd ایم ترک برداشته . میخوام از اینترنت قطعه بگیرم . در ضمن قلمم هم گم شده . کمک کنین لطفا . چند تا سایت معرفی کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •