کسی کف قیمت 5770 میدونه ؟ برندش چیه ؟ از کجا بخرم ؟ لطفا راهنمائی کنید.
کسی کف قیمت 5770 میدونه ؟ برندش چیه ؟ از کجا بخرم ؟ لطفا راهنمائی کنید.
ببخشید اشتباه گفتم
suzuki با قیمت 150 تومن.
گرچه اگه دسته 2 گیر بیارید همون 120 هم میشه
حالا این ها مهم نیست سوال اصلی من طریقه وصل شدنش به تلویزیون های قدیمی بود.خواهشا این موررد رو کمک کنید. خیلی مهمه. تا ظهر می خوام برم کابل بگیرم.
سلام
دوستان مانیتور من این مدل هست:
میخواستم ببینم الان تو بازار نوش هست؟ واسه مانیتور دوم میخوام!
یه Review خوندم از GTX 460 کف کردم. در تمام تست ها (90%) از 5830 و دز 30 % تست ها حتی از 5850 هم قوی تر بود و با اورکلاک در بغضی مواقع به 5870 هم رسید
کسی قیمت مدل 768 و 1 GB رو کسی داره؟ اصلا کجا میفروشن؟ میشه تو بازار رضا/ایران پیدا کرد؟
هرچه سریعتر جواب بدید میخوام امروز فردا برم بگیرم همراه یه مانیتور P2250
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
اینم آدرس Review :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من یک مانیتور می خواهم که خروجی HDMI داشته باشه. قیمتش بین 200 تا 220. اندازه اش هم بین 20 تا 24.
ممنون میشم کمکم کنید.
LG W2261VP=200با سلام
من یک مانیتور می خواهم که خروجی HDMI داشته باشه. قیمتش بین 200 تا 220. اندازه اش هم بین 20 تا 24.
ممنون میشم کمکم کنید.
یه Review خوندم از GTX 460 کف کردم. در تمام تست ها (90%) از 5830 و دز 30 % تست ها حتی از 5850 هم قوی تر بود و با اورکلاک در بغضی مواقع به 5870 هم رسید
کسی قیمت مدل 768 و 1 GB رو کسی داره؟ اصلا کجا میفروشن؟ میشه تو بازار رضا/ایران پیدا کرد؟
هرچه سریعتر جواب بدید میخوام امروز فردا برم بگیرم همراه یه مانیتور P2250
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
اینم آدرس Review :
کد:
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=558&Item id=72
سلام دوست عزيز.
بله اين يكي از جديدترين كارت هاي nvidia در ايران هست. وتعريف هاي زيادي ازش شده. اينكه از5830 بهتر عمل مي كنه 90% صحيح است. ولي فكر كنم درصد اينكه از 5850 بهتر عمل كنه كمتر از 10% هست.
من هم مي خوام سيسم جمع كنم و اول در نظر داشتم كه 5850 رو بگيرم و از speaker قبليم استفاده كنم. ولي وقتي فهميدم اين كارت اومده و قيمتش چيزي در حدود 270 تا 295 هست. افتادم دنبالش !!
پنج شنبه رفتم ايران و رضا !! فقط توي پاساژ رضا يه نفر بود كه گفت داشته و تموم كرده كه اتفاقا box خاليش هم نشون داد. در ضمن فعلا با برند zotac موجود هست.(كه نيست!!)
ولي وقتي رفتم پاساژ ايران گفتن كه تو راهه و داره مي رسه.
فكر كنم اواسط همين هفته بياد تو بازار (به اميد خدا)
موفق باشيد.
این قیمت که میارزه! Physx ارزشش رو داره بجای 5830 اونو بگیری....ولي وقتي فهميدم اين كارت اومده و قيمتش چيزي در حدود 270 تا 295 هست.
دوستان قیمت مانیتور "Dell 24 میخواستم... هر مدلی که قیمت دارین!
سلام كارت گرافيك حداكثر تا 90 تومن چي بگيرم؟
سلام
مانیتور برای طراحی با فتوشاپ در کنار مشتری؟ (بهترین زاویه دید) ترجیحا ال جی و حداکثر قیمت هم 200 تومن.
ممنونم
Last edited by same; 08-08-2010 at 01:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)