من نمیدونم چرا اینا دور از جون شما عین ... میترسن.
یه نفر زیرخاکیه نفرین شده ی ملخ خور یه جای دیگه از دنیا افتاده مرده اونوقت اینا اینترنت مارو محدود میکنن.
راستی دوباره دانلودم صفر شد ولی پینگم بهتر شدهاز1000 اومده رو 500
اینم تست الانم:
![]()
من نمیدونم چرا اینا دور از جون شما عین ... میترسن.
یه نفر زیرخاکیه نفرین شده ی ملخ خور یه جای دیگه از دنیا افتاده مرده اونوقت اینا اینترنت مارو محدود میکنن.
راستی دوباره دانلودم صفر شد ولی پینگم بهتر شدهاز1000 اومده رو 500
اینم تست الانم:
![]()
Last edited by A.IvI.I.N; 02-05-2011 at 23:09.
برای من که کلا در حاله موت و صفر شدنه
از 3 تا سرور همزمان دارم دانلود میکنم با این سرعته فکستنی که سرعت صفر نشه نیستم
پینگ من 3 روز پیش با 4.2.2.4 230 بود ولی الان همش 500 یا 600 و حتی 700 هست یعنی چی آخه از 500 پایین نمیاد !
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
برا خودت حال میکنی ها
با این پینگ داغونی که ما همه داریم چطور باید بازی آنلاین بزنیم خدا میدونه راستی هیچ کدوم با همین پینگ نورانی بازی آنلاین تست کرده ؟
اون موقع كه پينگم روي 90 بود با سرور هاي ايراني راحت ميشد انلاين بازي كرد و با شبكه psn هم تست كردم جواب ميداد ولي الان با اين پينگ فضايي عمرا جواب نميده.
منكه بيخيال داتك شدم وگرنه زنگ ميزدم پشتيباني حسابي ازخجالتشون درميومدم.
واسه چند دقیقه پینگش اومد زیر 200, گفتم یادگاری بزارم اینجا:
![]()
امروز دیگر از لحاظ سرعت رکورد رو زدنالبته از لحاظ پینگ هنوز یک 1500 تایی جا داره
این سکته زدن هم بد دردی است.
پیشنهاد می کنم فراموش کنی چون خیلی حال گیری است.
زده slower than 98% IR
بازم جاي شكرش باقيه هنوز از 2 درصد ايران سرعتت بهتره![]()
دوستان دیدی داتک سرویس وایمکس جدید زده؟!!!! چند روز پیش موقع تمدید توی سایت دیدم. فقط به خاطر رفاه حال من و شماست ها!
بهشون پیغام دادم سرویس بنا به نیاز مشتری دارید؟؟ من سرعت دانلود بالا و آپلود پایین میخوام. جواب دادن میتونید از سرویس وایمکس جدیدمون که دانلود و آپلود نامتقارنی داره استفاده کنید.
سرعت رو اونا تعیین میکنن، قیمت رو اونا تعیین میکنن، حجم رو اونا تعیین میکنن، زمان رو اونا تعیین میکنن، کیفیت رو اونا تعیین میکنن؛ ما فقط باید پول بدیم بهشون!! پولی هم که میدیم با سرویسمون کاملا نامتقارنه
الان پینگ شما توی کشور چنده؟؟ خیلی شکایت دارید از پینگ ها!!!!
من توی استقلال هستم( با داریوش هم محلیم)، پینگم با داخل کشور همیشه زیر 100هستش. تازه کانتر آنلاین که دو نفره هم استفاده میکینم، پینگ هامون خیلی زیاد بشه 90 و توی بدترین حالت 130.
این پینگ هایی که میگید 1500تا و ... یکم!!!!!!!!!!!!!!!!!! زیاد نیست؟! شماها کجایید؟
![]()
Last edited by resident; 04-05-2011 at 13:05.
دقت نکرده بودم به این موضوع....
دارم با دایل اپی ها مسابقه سرعت می زارم........تازه نمره ام هم f- شده ...با این نمره جایی مارو در اینترنت قبول می کنن؟
اینجوری میشه که جونای مردم از بس سرعت کنده معتاد میشن
دارم برنامه میزارم اگر سرعت بالا جور شه برم ایرانسل در اینده....
تهران
نه پینگ ها درسته - من 2 سال پیش پینگ 2500 هم داشتم ( که ان موقع بچه ها هم تعجب کردن چطور ارتباط قطع نشده)
محض اطلاع رسانی از سرعت و پینگ برای سایر دوستان :
من تغییر سرویس دادم از 128 نامحدود به 128 ویژه (9 گیگ) ، قیمتش ماهی 27 تومن میشه. الان یه فایل 70 مگی دانلود کردم، میانگین سرعت 34.4 بود . اسپید تست هم بین 24 تا 30 کیلوبایت در ثانیه نشون میده. پینگم 344 ـه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)