تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 293 از 1042 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

15 گیگ در ماه مالی نیست شاتلیها اکوشون هر شب بالای 1 گیگ دارن سو استفاده میکنن
    دوست عزیز
    این فقط مخصوص شاتلیها نیست
    من 15 ساعتی که کامپیوترم روزانه روشن هست تقریبا بیشتر از 2 گیگ دانلود میکنم.این برای یه روزم هست.تازه 24 ساعت هم کامپیوترم روشن نیست .فقط 15 ساعت روشنه گاهی اقات کمتر
    تازه وسط دانلود هم کلی صفحه اینترنت باز میکنم و میبیندم
    اگه بخوام 24 ساعت روشن باشه فک کنم نزدیک 4.5 گیگ میتونم دانلود داشته باشم

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    این فقط مخصوص شاتلیها نیست
    من 15 ساعتی که کامپیوترم روزانه روشن هست تقریبا بیشتر از 2 گیگ دانلود میکنم.این برای یه روزم هست.تازه 24 ساعت هم کامپیوترم روشن نیست .فقط 15 ساعت روشنه گاهی اقات کمتر
    تازه وسط دانلود هم کلی صفحه اینترنت باز میکنم و میبیندم
    اگه بخوام 24 ساعت روشن باشه فک کنم نزدیک 4.5 گیگ میتونم دانلود داشته باشم
    شما پول اکانت 512 نامحدود رو میدید شاتلیها با 18 تومن اکانت اکو اینقدر مصرف میکنن جمع و تفریق کنید ببینید چقدر اختلاف قیمت داره.

3. 3 کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما پول اکانت 512 نامحدود رو میدید شاتلیها با 18 تومن اکانت اکو اینقدر مصرف میکنن جمع و تفریق کنید ببینید چقدر اختلاف قیمت داره.
    دوست عزیز
    من چون نمیتونم شب دانلود کنم از نامحدود استفاده میکنم
    بعدم از پولی که میدم خیلی راضیم.چون هر وقت که بخوام میتونم دانلود کنم و نگران این نیستم که کی تموم میشه.
    تازه اگه بازم میتونستم شب دانلود کنم بازم داتکو انتخاب میکردم.چون 512 شاتل قیمتش سر به فلک میزنه.بعدم همه دانلودتو بزاری شب.در صورتی که اگه فایلی بخوای زود دانلود کنی و سنگین هم باشه باید صبر کنی تا شب
    پس بازم حساب کنی میارزه که نامحدود پولشو بدی
    البته هر کی دوست میتونه استفاده کنه اما من که راضیم

5. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در بريتانيا
    متوسط سرعت اتصال كاربران اينترنت خانگي به 3.6 مگابيت در ثانيه رسيد

خبرگزاري فارس: بررسي هاي موسسه Ofcom حاكيست متوسط سرعت اتصال كاربران خانگي به اينترنت پرسرعت در بريتانيا به 3.6 مگابيت در ثانيه رسيده است.

به گزارش فارس به نقل از آي تي ورلد، مطالعه و آزمايش دقيق سرويس هاي اينترنت پرسرعت در بريتانيا نشان مي دهد كه اين رقم هنوز كمتر از متوسط سرعتي است كه بسياري از شركت هاي ISP به مشتركان خود وعده مي دهند.
    بر همين اساس سرعت اتصال كاربران اينترنت پرسرعت در بريتانيا حدود 15 درصد كمتر از رقم وعده داده شده توسط سرويس دهندگان اينترنت است.
    Ofcom به تمامي ISP هاي بريتانيا توصيه كرده تا اطلاعات واقعي و دقيقي را در مورد كيفيت خدماتشان اختيار مشتركان خود قرار دهند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شاتل مطمئنا برای خیلی از کاربران انتخاب مناسبیه ، داتک هم برای یه سری دیگه . نیازی نیست که دوستان سر شرکتی که ازش سرویس میگیرن کل کل کنن ، در اون صورت اون بنده خدا که تو کره جنوبی نشسته داره با سرعت 100 مگابیت دانلود میکنه باید بیاد به ریش همه ما بخنده ! : دی

به هر حال یک روزی پای شرکت های خصوصی درست و حسابی و سرمایه گذار در این زمینه به این مملکت هم باز میشه و باید دید که آیا isp هایی که در حال حاضر در ایران فعالیت میکنن ، توان رقابت خواهند داشت یا نه ...

8. این کاربر از StormWielder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من میخوام تو خونه 3 تا کامپیوترمون از اینترنت استفاده کنن.آیا باید به شرکت این رو بگم؟
    چون توی بعضی از سایتها دیدم که توی تعرفه نوشتن تک کاربره و چند کاربره.تفاوت قیمتشون هم خیلی زیاده.

من که میخوام چندتا کامپیوتر رو وصل کنم باید چند کاربره بگیرم؟

استفاده ی اون چند کاربره کجاست؟فقط برای کسانی که ip متفاوت میخوان ؟
    یگید من کدوم رو باید بگیرم.
    (اگه تک کاربره بگیرم،کامپیوترها رو شبکه کنم مشکل حله؟)
    adsl مثل dial up حتما user , password داره.درسته؟ این اطلاعات رو شرکت میده بهم یا اینکه فقط خودشون راه میندازن و خودشون میدونن؟ مثلا اگه کامپیوترم رو عوض کنم یا windows بریزم باید زنگ بزنم شرکت؟

یکی بیاد اینارو یاد بده.
    توی فرومها جایی هست که این چیزهارو نوشته باشن؟یعنی adsl رو از الف تا ی توضیح!!!!!!!! بدن؟
    دوست عزيز شما مي تواني تك كاربره بگيري ولي خودتان بايد بلد باشد كه چگونه شبكه كنيد و گرنه به مشكل بر مي خوريد در ضمن اينترنت شما مال كدام شركت هست

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شاتل مطمئنا برای خیلی از کاربران انتخاب مناسبیه ، داتک هم برای یه سری دیگه . نیازی نیست که دوستان سر شرکتی که ازش سرویس میگیرن کل کل کنن ، در اون صورت اون بنده خدا که تو کره جنوبی نشسته داره با سرعت 100 مگابیت دانلود میکنه باید بیاد به ریش همه ما بخنده ! : دی

به هر حال یک روزی پای شرکت های خصوصی درست و حسابی و سرمایه گذار در این زمینه به این مملکت هم باز میشه و باید دید که آیا isp هایی که در حال حاضر در ایران فعالیت میکنن ، توان رقابت خواهند داشت یا نه ...
    تو ایران که ننشسته
    من که فکر نمییکنم همچین اتفاقی رخ بده تا وقتی که این ... هستن

کسی راجب این شرکت که اینترنت از طریق برق با سرعت 2Mb میده چیزی میدونه

11. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همانطور که قبلا عرض کردم بنده قبلا داتکی بودم و 100 البته تا قیاس نباشه عیب و یا مزیت معلوم نمیشه.
    الان پارس آنلاین دارم که بعد از یکسال و خورده ایی استفاده اساسی دیگه برام فایده ایی نداره چون سیاست شرکت رفته به طرف 128 و 256 و برای بالای 256 هیچ فرقی از نطر سرعت با 256 نداره(یکماه و خورده ایی هست که اینطوری شده) یعنی 128 سرعتش 30و 256 ببالا هم 40 بدون نوسان و ثابت. با شاتل هم خیلی کار کردم و گمان دارم که شما فقط داتک رو تجربه کردید برای همین بجرات میگم سرویس 320 شاتل یکسر و گردن از داتک 512 شما بالا تره.

13. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

همانطور که قبلا عرض کردم بنده قبلا داتکی بودم و 100 البته تا قیاس نباشه عیب و یا مزیت معلوم نمیشه.
    الان پارس آنلاین دارم که بعد از یکسال و خورده ایی استفاده اساسی دیگه برام فایده ایی نداره چون سیاست شرکت رفته به طرف 128 و 256 و برای بالای 256 هیچ فرقی از نطر سرعت با 256 نداره(یکماه و خورده ایی هست که اینطوری شده) یعنی 128 سرعتش 30و 256 ببالا هم 40 بدون نوسان و ثابت. با شاتل هم خیلی کار کردم و گمان دارم که شما فقط داتک رو تجربه کردید برای همین بجرات میگم سرویس 320 شاتل یکسر و گردن از داتک 512 شما بالا تره.
    ببخشید که وسط حرفتون میپرم
    اما شما هیچ زمان سرویس نامحدود رو با سرویس محدود مقایسه نکن.
    همین شرکتی که شما سنگش رو به سینه میزنی بیاد نامحدود بده اونوقت متوجه میشی که چه افتضاحی هست

15. 2 کاربر از _Barbod_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اخه چی شاتل یه سروگردن بالاتره؟
    سرعتش؟
    فک نمکینم چون سرعت شاتل 320 هست.فکر میکنم 320 سرعت دانلودش نهایت برسه به 40.بیشتر از اون که نمیاد.
    من دارم با 55 تا 60 دانلود میکنم
    سرعت شما نوسان نداره؟
    خوب مال منم نداره
    پول کمتری میدید؟
    در عوضش مال شما 25 گیگ محدودیت دارید که حتی یه بایت هم بیشتر توی یه ماه نباید بیشتر بشه .من فقط فک کنم بیشتر از این حرفا توی یه ماه صفحه اینترنت باز میکنم
    در عوض شما دارید شبانه دانلود میکنید.اگه هم ایرادی پیش بیاد و مثلا برق قطع بشه یا هر چیز دیگه.شما خوابید یعنی عملا دانلود شما تعطیل میشه.من توی طول روز دانلود میکنم.بدون دردسر.اگه قطع هم بشه بهش رسیدگی میکنم
    بعدم اینکه مزیت بعدی نامحدود بودنه.من اگه توی روز فورا بخوام یه فایل سنگین رو تا شب دانلود کنم این امکان واسم هست.ولی شما چی؟باید صبر کنید تا شب.تازه اگه مشکلی پیش نیاد
    شما adsl+2دارید؟
    اینم که چرته.هروقت اینقدر پیشرفت کردیم که به اونجا رسیدیدم بعد ادعای +2 رو بکنید.تازه اگه درست هم باشه وقتی کسی خونش نزدیک مخابراته این امکان عملا میشه واسش چرت
    پس به خاطر 7-8 هزار تومن که ما بیشتر میدیم میبینید که میارزه که نامحدود بگیریم
    مطمئن باش داتک اگه سرعت یک مگشو میداد مثلا 70 تومن همه میومدن سمت داتک.چون همه جا از جمله همین شاتل سرعت 512 اون بسیار بالاست.(219000 تومن)
    اگه استدلالم ایراد داره بگو

17. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •