تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 905 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هم مصرف بالا بود هم دود زیاد میکرد هم کشش نداشت.
    شمع ها هم خییلی دوده داشت
    با توجه به کل اطلاعاتی که دادی و اگه این دو جمله درست باشه باید بگم به احتمال قوی انژکتورهات مشکل پاشش غیر یکسان دارن.
    البته بدون توجه به وضعیت استپر موتور و با فرض سالم بودن اون!

2. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان گرامي ، دقت كنيد :
    وقتي براي تعميرات به مكانيك مراجعه ميكنيد، با توجه به سابقه كاري و مهارت اون مكانيك كار را به دستش بسپاريد و فقط به اين حساب كه شخص يك مكانيك بوده و داراي تعميرگاه است، به اون اعتماد نكنيد.
    يكي از بزرگترين مشكلاتي كه در تعميرات پيش مياد، تشخيص اشتباه و در ادامه خريد و تعويض قطعه اشتباه است، كه همين باعث اتلاف وقت، هزينه كردن زياد، از بين بردن قطعات يدكي سالم و بدتر از همه ايجاد تنش و مشكل بين فروشنده قطعات، مشتري و صاحب خودرو و مكانيك خواهد شد.
    هر زمان كه به تعميرگاه رفتيد، و قرار شد قطعه اي بخريد، حتما دليل خريد اون قطعه را سوال كنيد، و از مكانيك بخواهيد براي شما توضيح دهد كه خرابي دقيقا از كجاست و بخش خراب شده و صدمه ديده را به شما نشان دهد تا قانع شويد كه قطعه خراب بوده و بايد تعويض بشه.
    اين جزو وظايف مكانيك است و بايد براي شما توضيح دهد، بنابراين رودربايستي نداشته باشيد و حتما بپرسيد.
    همينطور نوع قطعه اي كه بايد خريداري كنيد و احيانا مارك آن را هم سوال كرده، تا كاملا مطمئن شويد.
    در مقام يك فروشنده قطعات يدكي خودرو، هميشه با اين مشكل مواجه بودم كه نه خريدار و نه مكانيك از قطعه اي كه قصد خريد دارند، مطمئن نيستند و گاها به اشتباه وسيله اي ديگه را خريداري ميكنند كه همه اينها به عدم مهارت و اطلاعات كافي مكانيك و البته اعتماد بيش از حد صاحب خودرو به مكانيك مربوطه است.
    بطور مثال ديروز شخصي براي خريد دو عدد سر پلوس پرايد مراجعه كرد، و گفت دوتا سر پلوس پرايد ميخواهم.
    سوال كردم مكانيك چي گفته؟ چه نوع سرپلوسي ميخواهد؟ و مشتري نميدانست !
    مدل ماشين را سوال كردم كه 89 بود بنابراين به احتمال زياد بايد 20 خار باشه( بعضي مدلهاي جديد 19 خار هم هست)
    از مكانيك سوال كرد و اون هم با شمردن خارها تازه متوجه شد كه بايد 20 خار خريداري شود!
    و البته وقتي از صاحب خودرو در مورد نوع ترمز سوال كردم، گفت A B S دارد،كه مكانيك به هيچ وجه به اين مورد توجه نكرده بود.
    بنابراين سر پلوس بايد 20 خار و مدل A B S باشد، در حاليكه اول قرار بود صرفا دو عدد سرپلوس ساده پرايد و احتمالا 19 خار خريداري شود!
    حالا اگر من پرس و جو نميكردم و صاحب ماشين و آن جناب مكانيك را مجبور نميكردم كه بيشتر دقت كنند و در تشخيص نوع قطعه توجه نشان بدهند، دو قطعه اشتباه خريداري شده بود، احتمالا قوطي ها باز و از پوشش الومينيومي ضد آب خارج شده، قطعات با دستهاي آلوده و روغني مكانيك كثيف شده و چون در محل سوار نميشد( و يا اگر ميشد كار نميداد) ناچار پس مي آوردند كه در اين صورت من بايد دو قطعه دست دوم شده را پس ميگرفتم كه البته هرگز پس گرفته نخواد شد.
    از اين اتفاقات زياد رخ ميدهد، بنابراين حتما در خريد قطعه و نوع آن نهايت دقت را بكنيد، تا بعدا دچار مشكل پس دادن و هزينه هاي اضافي و اتلاف وقت و خرد شدن اعصاب و ...نشويد

4. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامنه صدایی شبیه ملخ هواپیما نیست،از صداش یجورایی مشخصه که خشک داره میچرخه اما اونقدرام زیاد نیست.جوری که یکی میگفت چشه این !؟ این که خوبه !!! گفتم نه بابا زیاد شده،قبلا فقط یه صدای نرم هوا بود ! حالا ایشا... بازش که کردم حتما اینجا میگم که مشکل از چی بودهممنون
    سلام .اگه بتونین با سُرنگ به بوشهاش کمی روغن بزنین درست میشه و مدتها کار میکنه

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

دقيقا توضيح بديد كه مشكل چي بود؟
    غليظ يا رقيق بودن روغن گيربكس؟
    كثيف بودن بيش از اندازه اون؟
    الان چه روغني و با چه درجه اي ريختيد؟
    اين ميتونه تجربه خوبي باشه كه نشان بده تعويض روغن گيربكس بر اساس كيلومتر كاركرد لازمه و تعويض نكردنش مشكل بوجود مياره.
    بله تا اونجا که بتونم به رویه چشم
    قبلا عرض کرده بودم خدمتتون که دنده های ماشین بنده به هیچ عنوان خوب جا نمیرفت و صدای عجیبی هم بعد از جابجائی دنده شنیده میشد ، بعد از نشون دادن به چند تعمیرکار و شنیدن انواع احتمالات ترجیح بر این شد که روغن واسکازین گیربکس تعویض بشه که همین اتفاق هم افتاد و خدا رو شکر مشکل بنده کاملا حل شد ، مسئولی که بهش رجوع کردم بعد از دیدن روغن قدیمی گیربکس از لفظه لجن استفاده کرد و پس از پرسش بنده از صاحب قبلی ماشین ایشون تا کیلومتر 90 هزار اقدام به عوض کردن این مورد نکرده بود و بنده سره 91 هزار از روغن با برند لیکو مولی استفاده کردم و خدا رو شکر الان هیچ مشکلی ندارم ، کله هزینه پرداخت شده برای 2 لیتر روغن و اجرت تعویض هم شد 40 هزار تومان

8. 3 کاربر از armia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    ماشین پراید83 وقتی کولر میگیرم هم شتاب ماشین خیلی میاد پایین و هم ریپ میزنه.ممکنه علت از چی باشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام
    ماشین پراید83 وقتی کولر میگیرم هم شتاب ماشین خیلی میاد پایین و هم ریپ میزنه.ممکنه علت از چی باشه؟
    ممنون
    احتمالا وكيوم نصب شده روي كاربراتور كه براي بالابردن گاز ماشين موقع كولر زدن كار ميكنه، درست عمل نميكنه كه اين ميتونه از پارگي يكي از لوله هاي متصل به اون باشه و يا يكي از شيرهاي برقي هوا خراب شده باشه.
    كليه لوله هاي وكيوم رو از نظر پارگي و ترك و يا جدا شدن چك كنين. وكيوم و يا شير برقي هوا اگر خراب بود تعويض كنين.
    در نمونه هاي انژكتوري شير برقي هوا ممكنه خراب شده باشه و يا بازهم همان قطع و پارگي لوله هاي وكيوم.
    در عكس وكيوم كولر پرايد معلومه و با رنگ قرمز پيچ تنظيم سلو گاز موتور h( از طريق ويكوم كولر)هم مشخص شده.
    Last edited by camaro lt; 08-06-2013 at 06:37.

11. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوستان
    چند سوال در مورد پژو 206 تیپ 5 مدل 90 برای من پیش امده
    ما چند سری مثلا هر 2 یا 3 ماه یک بار تا ماشین رو روشن میکردیم چراغ چک روشن میشد.بعد استارت که میزدیم یا ماشین روشن نمیشد یا موتور یه صدای ناجور میداد.در صورتی که همه ی روغن ها و فیلترهایش هم قبلا تعویض شده بود
    بعد که ماشین رو خاموش میکردیم دوباره روشن میکردیم اصلا انگار نه انگار که مشکلی بوده
    بردیم پیش مکانیک گفت مشکل از باطریه...رفتیم پیش باطری ساز گفت این باطری(باطری خود ایران خودرو) برای این ماشین مناسب نیست و یه باطری 74 گذاشت
    البته از وقتی باطری رو عوض کردیم صدای ظبط و باندو...خیلی خیلی بهتر شده
    الان هم فعلا مشکلی نیست.حالا میخواستم بدونم واقعا مشکل باطری بوده؟چون گفتم هر چند ماه یک بار این مشکل بوجود می امد و الان معلوم نمیشه که ماشین درست شده یا نه
    از طرفی ماشین ما کلا 13هزار تا کار کرده...یعنی راهی نرفته...بعد مکانیک گفت از پاییز تا حالا یه مقدار روغن موتور کم کرده...ولی مشکلی نیست طبیعیه!درسته؟

13. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه رامینم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان
    چند سوال در مورد پژو 206 تیپ 5 مدل 90 برای من پیش امده
    ما چند سری مثلا هر 2 یا 3 ماه یک بار تا ماشین رو روشن میکردیم چراغ چک روشن میشد.بعد استارت که میزدیم یا ماشین روشن نمیشد یا موتور یه صدای ناجور میداد.در صورتی که همه ی روغن ها و فیلترهایش هم قبلا تعویض شده بود
    بعد که ماشین رو خاموش میکردیم دوباره روشن میکردیم اصلا انگار نه انگار که مشکلی بوده
    بردیم پیش مکانیک گفت مشکل از باطریه...رفتیم پیش باطری ساز گفت این باطری(باطری خود ایران خودرو) برای این ماشین مناسب نیست و یه باطری 74 گذاشت
    البته از وقتی باطری رو عوض کردیم صدای ظبط و باندو...خیلی خیلی بهتر شده
    الان هم فعلا مشکلی نیست.حالا میخواستم بدونم واقعا مشکل باطری بوده؟چون گفتم هر چند ماه یک بار این مشکل بوجود می امد و الان معلوم نمیشه که ماشین درست شده یا نه
    از طرفی ماشین ما کلا 13هزار تا کار کرده...یعنی راهی نرفته...بعد مکانیک گفت از پاییز تا حالا یه مقدار روغن موتور کم کرده...ولی مشکلی نیست طبیعیه!درسته؟
    بله مشکل باتری بود هنگام تکان خوردن شدید ماشین برروی دساندازها به باتری فشار امده وصدمه دیده.
    بله درسته.

15. این کاربر از رامینم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كمك فنر تمام خودروها داراي يك ميله فولادي و آبكاري شده است كه در انتهاي آن پيستون و سوپاپ فشار روغن قرار گرفته( در داخل كپسول كمك فنر) و سر ديگر ميله به توپي سر كمك و بدنه متصل خواهد شد.
    اين ميله بوسيله يك كاسه نمد بسيار بادوام كه بين ميله و بدنه كمك فنر قرار گرفته، آب بندي شده تا مانع از خروخ روغن و گاز موجود در كپسول كمك فنر بشه.
    زماني كه كمك فنر ميخريد، بايد اين ميله را به دقت بازديد و چك كنين تا هيچگونه خراشيدگي ، ضربه، سائيدگي، فرو رفتگي و يا برجستگي و زخم روي آن ديده نشه، چون اگر اين ميله كاملا صاف و سيقلي نباشه، بعد از چند بار حركت در دست انداز ، باعث خرابي كاسه نمد شده و تمام روغن و گازهاي توي كپسول كمك فنر خارج شده و عملا كمك فنر كارايي خودش رو از دست ميده.
    گاها ديده شده كه جلوبند سازها، بدون داشتن مهارت و آگاهي كافي، با انبر قفلي و يا انبر دست و يا حتي آچار لوله گير، اين ميله را گرفته تا مهره سر كمك را سفت كنند، كه باعث زخمي شدن ميله شده و كمك فنر از بين خواهد رفت.
    بنابراين بعد از اينكه از سلامت كمك فنر مطمئن شديد، بالاي سر تعميركار بياستيد تا از انجام صحيح كار مطمئن شده و جلوي خرابكاريهاي اينچنيني تعميركاران وارد و البته شاگردان بسيار ماهر آنها را بگيريد!!

17. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من جدیدا یه پراید 87 گرفتم
    دوگانه هم نیست
    وقتی ماشین کار میکنه آمپر آبش تا یدونه مونده به آخر بالا میره بعد فنش باز میشه تا نزدیکای وسط میاد پایین
    وقتیم ماشینو خاموش میکنم آب از رادیاتور میرزه داخل کمکی
    میخوام بدونم ماشین ایراد داره یا کلا اینجوریه عملکردش
    به نظرم غیرطبیعی میاد آخه آمپر زیاد بالا میره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •