نه آقا، من میخوام اسلایدشو درست کنم. اینی که گفتی عکس پس زمینه ویندوز رو عوض میکنه
نه آقا، من میخوام اسلایدشو درست کنم. اینی که گفتی عکس پس زمینه ویندوز رو عوض میکنه
شــرمنده !
ببین ایــن نرمـ افــزار به کــارتــ میاد :
CyberLink PowerProducer
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=299443
و یا
PhotoStage Slideshow Producer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پســوورد : -----------.com
دشمنت شرمندهشــرمنده !
ببین ایــن نرمـ افــزار به کــارتــ میاد :
CyberLink PowerProducer
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=299443
و یا
PhotoStage Slideshow Producerدمت گرم داداش. تو این مدت primier و after effects رو نصب کردم. primier همه چیزایی که میخواستم رو داشت. خیلی نرم افزار توپیه
اساتید کجان؟
این تاپیک رو aQoa منتقل کرده اینجا،پس جاش درسه و باید بذارین ادامه داشته باشه بحث.(لاقل میذاشتی ما یه جواب می گرفتیم بعد تاپیک رو می فرستادی رو هوا.سه روزه منتظر جوابم،حالا باز دوباره بریم تو این تاپیکی که شما صلاح می دونی علاف شیم؟!)
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
دوستانی که اطلاعات دقیق می خواستن ،کجا رفتن؟
بهترین برای تبدیل به Mkv و Mp4 و Avi :
StaxRip 1.1.7.1 Beta / 1.1.6
یا میتونی از برنامه ConvertX to DVD هم برای تبدیل به DVD استفاده کنی که کیفیتش فوق العاده هست و قابل پخش در پلیر خانگی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VSO ConvertXtoDVD 4.1.19.365
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست من توجه نکردی چی گفتم.منظورم این توضیحات مربوط به پخش کننده نبود.منظورم فرمتهای صوتی و تصویری استفاده شده در فایلتونه.
عکسهای زیر رو ببین تا متوجه شی.فلشهای آبی،فرمتها و کدکهای صوتی و تصویری استفاده شده رو نشون میدن.
نرم افزارهای مورد استفاده هم Jet Audio و K-Lite Codec هستند:
==============================================
و اما از بین سه تا برنامه ای که در صفحه ی قبل معرفی شده یعنی:
Video Convert Master
Xilisoft Video Converter
AVS Video Converter
من از لحاظ داشتن اینترفیس کاربری کاربردی،برنامه ی Video Convert Master رو بهت پیشنهاد میکنم.حتی اینترفیس جالبش بوسیله ی خیلی از برنامه های دیگه مثل AVS Video Converter تقلید شده همونطور که در عکسی که ازش گذاشتم میبینی کاملا قابل فهم و بی نیاز از توضیح و دور از پیچیدگیهای بیهوده ای هست که مثلا در برنامه ی قدرتمند MPEG4 Direct Maker باعث گیجی میشه.در عین حال Video Convert Master تنظیمات پیشرفته در قلب خودش داره که براحتی میشه بهش دسترسی پیدا کرد.ولی نیاز به CPU قوی داری.چون از GPU نمیتونه استفاده کنه.
تنها دو دقیقه کار با این برنامه کافیه تا بفهمی چی به چیه!
ولی اگه کارت گرافیک ATi یا Nvida ی خوبی داری برنامه ی وسطی یعنی Xilisoft Video Converter رو بهت پیشنهاد میکنم هر چند باهاش کار نکردم.ولی چون از فناوریهای سطح GPU یعنی Nvidia CUDA و ATi Avivo پشتیبانی میکنه برای تبدیل ویدئوهای سنگین و زیاد کاملا عالی و سریع هست.
دیگه انتخاب با خودت.ضمنا در صفحه ی قبل کامل توضیح دادم از چه کدکی بهتره موقع تبدیل استفاده کنی و چرا.
من KMPlayer و K-Lite-Mega-Codec رو جدیدترینش رو دانلود کردم مشکلم حل نشد.
آخه مشکل من اینه که اول فیلم صدا با تصویر هماهنگه ولی از وسطا به اون ور صدا جلوتر از تصویر میاد!!!
با سلام به دوستان
لطفا یک برنامه باحال برای تبدیل dvd به mkv با کیفیت بالا و حجم پایین و اضافه کردن زیرنویس معرفی کنند....
با تشکر و سپاس فراوان
سلام
دوستان پستی که در مورد ویدئو استودیو در پست اول هست حجم دانلود بالایی داره کسی میتونه فشرده سازیش کنه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)