تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 506 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

راستی پوریا اااا آبادانی که اصلا حواسم نبود..... داداش برو یه 206 RC بگیر بیایم یه دور بزنیم باهاش دست دوش رو تو دبی 7-8 تومن گیر میاری
    180 اسب شتاب 0-100 7.6

من شاید واسه اسفند رفتم آوردم ولی تو تهران 6 ماه بیشتر نمیشه سوارش شد فایده نداره ! تو بیار منم میام آبادان

راستی پوریا آزرا اونجا چند ؟ فول 2012؟
    والا اینجا دوتا 206 cc هست
    6 ماه؟ منظورت گذر موقته؟
    آزرا والا قیمت ندارم
    ولی برات میپرسم

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

نه از وقتی رو گوشی آندروید نصب کردم اینجوری شده و گرنه پوریا میدونه که این گوشی چه کیفیتی تو ظبط صدا و تصویر داشت .(مشکل گوشی هست ) دوربین جیجیتالم کجا بود )
    از km player استفاده کنید .
    راس میگه تایید میشه
    کیفیت دوربین و صداش خوبه
    این آندروید هم نمیدونم چش شده
    منم میخواستم نصب کنم ولی پشیمون شدم
    آقا یکی یه فکری به حال این صدای تر تر موتور کنه
    در ضمن نمد هم واسه کاپوت گذاشتم کاپوت خنکه ولی وقتی ماشین رو پارک میکنم بعد نیم ساعت میام میبینم کاپوت گرمه البته نه زیاد
    اسم نمد هم برنز بید (یه طرف مشکی یه طرف سبز)
    کسی نظری نداره ؟

2. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

نه صدا از شیشه است مطمئنم. اخه کاملا شنیده میشه صداش واسه همین رو اعصابه.وقتی که شیشه رو با دست محکم میگیرم صدا قطع میشه و یا وقتی شیشه کمی پایینه صدا نداره ولی وقتی شیشه کاملا بالا باشه صداش کاملا به گوش میرسه
    دوستان دیگه نظطری ندارن؟؟؟
    باتشکر
    سلام دادا
    شاید پیچی چیزی خاری لق شده یا شکسته
    این ایران فرغون رو ول کن
    شما ببر یه جای مطمئن بگو چک کنه
    اگه دیدی واقعا مشکل بزرگیه
    ببر نمایندگی بزن تو دهنشون

4. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه leon007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

كسي نميخواد در مورد كروز كنترل راهنمائيم كنه؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

كسي نميخواد در مورد كروز كنترل راهنمائيم كنه؟

سلام.
    دوست گرامی کروز کنترل یه سیستم کنترل و تثبیت سرعت هست که هم روی خودروهای اتوماتیک و هم خودروهای دستی نصب میشه.
    مثلا شما سرعت دلخواه رو انتخاب میکنید و با کروز تابتش میکنید.
    به محض اینکه گاز دادین یا ترمز گرفتین سیستم کروز به صورت خودکار قطع میشه.
    بیشترین کاربرد کروز کنترل در مسافت های طولانی و بین شهری هست که خیلی به درد میخوره.

7. 4 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ممنونم محمد جان

پس اگه كروز كنترل رو روشن كنم و با يه سرعت ثابت نتظيمش كنم . قضيه حله؟؟

راستش ميخواستم بدونم مثلآ اگه ترمز گرفتم يا گاز دادم كروز كنترل خاموش شد ..آيا براي ادامه ي كار .بايد دوباره كروز رو روشن كنم يا يك بار به حافظه ميده سرعت رو؟؟
    ممنونم اينم جواب بدين..خيلي متشكرم

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنونم محمد جان

پس اگه كروز كنترل رو روشن كنم و با يه سرعت ثابت نتظيمش كنم . قضيه حله؟؟

راستش ميخواستم بدونم مثلآ اگه ترمز گرفتم يا گاز دادم كروز كنترل خاموش شد ..آيا براي ادامه ي كار .بايد دوباره كروز رو روشن كنم يا يك بار به حافظه ميده سرعت رو؟؟
    ممنونم اينم جواب بدين..خيلي متشكرم

با اجازه داداش گلم آقا محمد من جواب میدم

اگر ترمز کنید که کلا cc off میده و با زدن دکمه دوباره میره رو همون سرعتی که قبل درستورش رو داده بودین .
    ولی گاز بدید off نمیشه بلکه شروع به چشمک زدن میکنه و وقتی هم که پاتون رو از گاز بردارید خودش سرعت رو کم میکنه تا به سرعت قبلی که دستور دادید برسه .
    با دکمه بالا پایین دسته کروز هم میتونید کم و زیاد کنید سرعت رو من بعضی وقتا با دسته کروز شتاب میگیرم نه با پدال مثلا یهو از 110 میدم 140 اینم گاز رو میبنده بهش

پوریا جون تو حرکت باد میزنه به کاپوت پس خنک میمونه موقع پارک هم اون مقدار دیگه طبیعی هست حیالت راحت منظورت از ترتر رو متوجه نشدم ؟

اگه منظورت اون صدایی هست که ابتدا به ساکن وقتی موتور رو روشن میکنی میاد صدا سوپاپ هست که وقتی گرم میشه صدا میره این که هیچی اما یه صدا دیگه هم شبیه این هست که مال مجموعه انژکتور و طبیعی !
    Last edited by isbn; 26-10-2011 at 16:06.

10. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با اجازه داداش گلم آقا محمد من جواب میدم

اگر ترمز کنید که کلا cc off میده و با زدن دکمه دوباره میره رو همون سرعتی که قبل درستورش رو داده بودین .
    ولی گاز بدید off نمیشه بلکه شروع به چشمک زدن میکنه و وقتی هم که پاتون رو از گاز بردارید خودش سرعت رو کم میکنه تا به سرعت قبلی که دستور دادید برسه .
    با دکمه بالا پایین دسته کروز هم میتونید کم و زیاد کنید سرعت رو من بعضی وقتا با دسته کروز شتاب میگیرم نه با پدال مثلا یهو از 110 میدم 140 اینم گاز رو میبنده بهش

پوریا جون تو حرکت باد میزنه به کاپوت پس خنک میمونه موقع پارک هم اون مقدار دیگه طبیعی هست حیالت راحت منظورت از ترتر رو متوجه نشدم ؟

اگه منظورت اون صدایی هست که ابتدا به ساکن وقتی موتور رو روشن میکنی میاد صدا سوپاپ هست که وقتی گرم میشه صدا میره این که هیچی اما یه صدا دیگه هم شبیه این هست که مال مجموعه انژکتور و طبیعی !
    نمیشه با کروز کاری کرد که مثلا بهش بگیم تا سرعت 100 کیولمتر بره و بیشتر اجازه نداره؟؟ مثل چیزی که تو سمند هست.
    یعنی وقتی سرغت به 100 کیلومتر رسید دیگه هرچی گاز بدیم سرعت بالاتر نره و فقط دور موتور بره بالاتر. اینم برای جلو گیری از تند رفتن و جریمه نشدن خوبه ها !!! نه؟؟؟؟

12. این کاربر از F A R I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این که شما میگین یه امکان دیگه هست که رو همین کروز هم هست که اسمش لیمیتر هست و شما یه سرعت مثلا همون 100 تا رو ست میکنی و دیگه هرچی گاز بدی از اون سرعت بالا تر نمیره برای من که کاربردی نداشت پدال رو کندم و فروختم والان فقط کروزم کار میکنه . البته با هزینه 20-25 تومن رو همین پدال معمولی هم میشه لیمیتر رو فعال کرد با یه مقاومت و دیگه نیاز به 250 تومن پدال 5 سیم لیمیتر ساپورت نیست .

سمند مگه به همچین چیزی مجهز هست ؟ جلل خالق ندیده بودم تا الان
    Last edited by isbn; 26-10-2011 at 17:10.

14. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه صدا از شیشه است مطمئنم. اخه کاملا شنیده میشه صداش واسه همین رو اعصابه.وقتی که شیشه رو با دست محکم میگیرم صدا قطع میشه و یا وقتی شیشه کمی پایینه صدا نداره ولی وقتی شیشه کاملا بالا باشه صداش کاملا به گوش میرسه
    دوستان دیگه نظطری ندارن؟؟؟
    باتشکر
    شما میخوای ببر پیش یه نصاب شیشه.
    کلا تو 206 صدا تو 99 درصد اوقات از این جاهاست:
    آفتاب گیر سمت راننده: با یه چیزی سفتش کنید.
    قفل درها: غرق گیریسش کنید.
    لولای درها: با روغن دون روغن کاری کنید.
    لاستیک درها و ابر دور درها: با اسپری stp مشکل کامل حل میشه.
    کاور دور کیلومتر : با گذاشتن پنبه و دستمال کاغذی از زیرش (سمت شیشه) صداش قطع میشه. گاهی اوقات با تعویض خار درست میشه.
    و در نهایت یه جای خیلی مهم: داخل دریچه های کولر وسط و طرفین. ماشین خودم بدجور صدا میده. البته فقط زمانی که کولر روشن هست. چون باد کولر بهش میخوره. نمیدونم چشه. باید بازش کنم ببینم چیزی نشکسته باشه.
    اینا چیزایی هست که تو تمام 206 های دنیا تا حدودی پیدا میشه. البته پس از اینکه یه مدت کار کردن.
    امیدوارم مفید باشه.

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

این که شما میگین یه امکان دیگه هست که رو همین کروز هم هست که اسمش لیمیتر هست و شما یه سرعت مثلا همون 100 تا رو ست میکنی و دیگه هرچی گاز بدی از اون سرعت بالا تر نمیره برای من که کاربردی نداشت پدال رو کندم و فروختم والان فقط کروزم کار میکنه . البته با هزینه 20-25 تومن رو همین پدال معمولی هم میشه لیمیتر رو فعال کرد با یه مقاومت و دیگه نیاز به 250 تومن پدال 5 سیم لیمیتر ساپورت نیست .

سمند مگه به همچین چیزی مجهز هست ؟ جلل خالق ندیده بودم تا الان
    آره سمند خیلی وقته. البته من شنیدم. خودمون که سمند نداشتیم. کلا سمند آپشنهای فابریکی خوبی داره فقط کمی ماشین سنگینی هست.
    من که ندارم ولی به نظرم باید خیلی کاربردی باشه ها!!! نمیدونم چرا شما اینو میگی؟!!!
    حالا با توضیح جنابعالی باید حتما 250 تومن پول بدیم برای یه پدال که لیمیتر کار کنه؟!!
    اون پدال فقط کارش همینه؟؟ کاش فروخته بودیش به من. اصلی بود؟؟ فرانسوی؟؟

16. 2 کاربر از F A R I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

isbn جان ممنونم كه بابت كروز كنترل توضيح دادين..

18. این کاربر از leon007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •