تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 380 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

داره خودمونی میشه kazem3300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد سوال دوم ، شما میتونید برای اینکار یک صف ایجاد کنید ! وارد نرم افزار idm بشید . گزینه scheduler (عکس ساعت ) رو بزنید . میتونید یه پوشه جدید درست کنید . برای اینکار پایین سمت چپ گزینه New queue رو بزنید . یه اسمی رو وارد کنید و بعد ok رو بزنید ! حالا پوشتون درست شد . حالا شما میتونید هر فایلی که میخواهید داخل این پوشه ذخیره کنید و هر وقت خواستید اون فایل ها رو بترتیب به صورت اتوماتیک دانلود کنید !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اینکار هم وقتی شما یه فایلی رو برای دانلود زدید یه پنجره ای باز میشه که سه تا گزینه داره . شما گزینه download later رو بزنید . در پنجره باز شده در قسمت add files to the queue همون پوشه ای که قبلا ایجاد کردید رو انتخاب کنید . بعد ok . حالا فایلتون اونجا ذخیره شده !

حالا شما میتونید وارد همون پوشه بشید و از داخل برنامه برین داخل Scheduler و تب Files in the queue رو بزنید و اونجا هم این بخش رو که نشون دادم به 1 تغییر بدید اولش روی 4 هست که یعنی تا سقف 4 تا فایل رو هم زمان میگیره. بعد Apply بزنید !
    بعد هم باید برنامه رو start کنید که نشون دادم:

با تشکر اول از شما

ممنون میشم واسه اولین مشکل نیز راه حلی پیدا بشه چون اون خیلی واسم دردساز تر است
    با پوزش از شما شما منظور مشکل دوم من درست متوجه نشدید.من می خوام یه فایل همزمان از دو تا لینک دانلود بگیرم .
    چرا؟ واسه اینکه بعضی وقت ها یه لینک سرعت کامل رو نداره ولینک دوم {کمکی} این سرعت جبران می کنه و اینکه اگر به هر دلیلی یکی از کار بیوفته دانلود منیجر با اون یکی کارش رو ادامه میده.
    مثلا فایلی که هم لینک رودفایلش هست هم هیپ فایل و ادم همزمان از هر دو فایل رو دریافت کنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اولیش اینکه من با دوتا سیستم دانلود دارم واسه همین خیلی پیش میاد که نصف فایل رو با یکی و بقیه اش رو با سیستم دیگر دریافت می کنم.اما حالا که اومدم رو این نرم افزار به مشکل برخوردم با اینکه یوزر هر دوتا کامپیوتر یکی و ورژن نرم افزار هم یکی است.
    اما وقتی محتویات پوشه ذخیره موقت دانلود نرم افزار رو تو همون پوشه در سیتم دیگر می ریزم ایکون فایل واسه دانلود در دانلود منیجر نمی اید.
    خلاصه واسه این مشکل شما چه راهنمایی دارین؟
    این مشکل یکی از ضعف های IDM هست، با IDM دو راه دارید یا از نسخه Portable استفاده کنید( که زیاد توصیه نمیشه چون نسخه رسمی هم نیست). دوم استفاده از روشی که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم ولی برای مرتب انجام دادن مفصله و فقط بدرد یک بار انتقال کلی میخوره.
    راه حل دایمی و ساده برای این موضوع استفاده از نرم‏افزارهایی مثل Westbyte IDA هستش که برای فایل دانلودی در همون پوشه ذخیره نهایی فایل تنظیمات+تمپ فایل (تا جایی که دانلود شده) ایجاد میکنند و شما خیلی راحت با انتقال به سیستم دیگه میتونید روی فایل مربوطه کلیک کنید تا به به برنامه اضافه بشه و مقدار باقی مونده اش دانلود بشه.

3. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این مشکل یکی از ضعف های IDM هست، با IDM دو راه دارید یا از نسخه Portable استفاده کنید( که زیاد توصیه نمیشه چون نسخه رسمی هم نیست). دوم استفاده از روشی که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم ولی برای مرتب انجام دادن مفصله و فقط بدرد یک بار انتقال کلی میخوره.
    راه حل دایمی و ساده برای این موضوع استفاده از نرم‏افزارهایی مثل Westbyte IDA هستش که برای فایل دانلودی در همون پوشه ذخیره نهایی فایل تنظیمات+تمپ فایل (تا جایی که دانلود شده) ایجاد میکنند و شما خیلی راحت با انتقال به سیستم دیگه میتونید روی فایل مربوطه کلیک کنید تا به به برنامه اضافه بشه و مقدار باقی مونده اش دانلود بشه.
    خوب اگر از idm به ida کوچ کنم چیز رو از دست نمی دم ؟
    اخه طرفدارای idm خیلی بیشتر است و یه جورایی پاک کردن صورت مسئله است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هر برنامه ای قابلیتهای خودش روداره و انتخاب بر اساس نیازهای شماست.
    برای حل مساله IDM هم اون دو راه که گفتم هست.

7. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هر برنامه ای قابلیتهای خودش روداره و انتخاب بر اساس نیازهای شماست.
    برای حل مساله IDM هم اون دو راه که گفتم هست.
    من برام مهم ترین چیز سرعت دریافت فایل است ایا هر دو این نرم افزار ها تو استفاده از پهنای باند ممکن به یک صورت هستند؟

سلام، من با این روش در ورژن 5 انتقال دادم در شش هم نباید مشکلی باشه...
    در سیستم مبدأ:
    در Run تایپ کنید RegEdit و برید به مسیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و از طریق منوی فایل از کل این فولدرِ رجیستری یک اکسپورت بگیرید.
    سپس برید به تمپورری فولدر IDM ، که بطور پیش فرض در این مسیر قرار داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (در Run مسیر رو بزنید) و کل فولدر مربوط به فایل نیمه کارتون رو کپی کنید.
    در سیستم مقصد:
    فایل رجیستری رو ایمپورت کنید.
    فولدر مورد نظر رو در همون مسیر مشخص شده کپی کنید.
    IDM رو اجراکنید...
    -اگر کل لیست تاریخچه دانلود رو که لود شده، نیاز ندارید، اضافه ها رو در IDM براحتی پاک کنید.
    -تمام مسیرها بطور پیش فرض همینه، اگر تغییرشون دادید باید به همون شکل تغییر داده شده مسیرها رو بسازید و در آپشن برنامه معرفی کنید و دست آخر فولدرتون رو منتقل کنید به کامپیوتر مقصد.
    استاد اگر این کار رو انجام بدیم تاریخچه که نرم افزار روی سیستم دوم داره کلا از بین میره؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    می خوام تعداد کانکشن ها رو در فلشگت ببینم کجاست؟
    resource اسمشه؟

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یک ویدئو می خوام دانلود کنم. ولی نمی دونم چطور می شه با idm
    از اینترنت ویدئو دانلود کرد.
    مثلا این رو:
    باید چه کار کنم؟

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اون آیکون مخصوص دانلود ویدئو که باید کنار ویدئو بیاد. برای من نمیاد.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اون آیکون مخصوص دانلود ویدئو که باید کنار ویدئو بیاد. برای من نمیاد.
    فایرفاکس و idm هر دو آخرین ورژن هستند ؟ برا من راحت اومد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •