تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 1081 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

در آغاز فعالیت اوهام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل ممکن به چند دلیل بوجو بیاد

1- شما قدرت فایروال رو برروى High Security و یا Block All قرار داده باشید که خب بهترین حالت Training Mode هستش

2- پس از نصب کسپرسکى با اولین اتصال اینترنتى فایروال براى شکل دهى گارد خود چند سوال میکنه که احتمالا برخى گزینه ها رو اشتباه زدید

به بخش زیر رفته و برروى مرورگر یا دانلود منجرتون دبل کلیک کنید
    Settings ---> Firewall ---> Filtration System --> Setting... ---> Rules for applications

در حالت عادى باید گزینه هاى مربوط به رنگ سبز تیک دار باشند (مانند تصویر زیر که تنظیمات اولیه فایروال براى فایرفاکس هستش)

اگه بخواهید که تنظیمات رو به حالت اول برگردونید کافیه که تنظیمات قبل رو پاک کرده و برروى Template کلیک کنید

و از میان گزینه ها Allow All و یا Browser (براى مرورگرها) و یا Download Manager (براى برنامه هاى دانلود) و... انتخاب کنید

در آخر هم تمام پنجره ها رو OK کنید
    مجید جان با سلام

البته من این مشکل رو با دستکاری تو تنظیمات مودم حل کردم ولی چون احساس کردم کار اصولی نیست با توجه به صحبت شما وارد بخش مربوطه شدم اما کمی با اون تصویر متفاوت بود و به جای دکمه temple دو دکمه import و export وجود داشت ( من از ورژن 7.0.1.325 استفاده میکنم) در نتیجه ازت خواهش میکنم برام بیشتر توضیح بدی
    نکته دیگه این هست که اگه من اونها رو delet کنم مشکلی پیش نمیاد
    پیشاپیش متشکرم و عذر میخوام دیر جواب پست شما رو دادم

در آغاز فعالیت اوهام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من دیروز با استفاده از نسخه 7 کاسپر و برنامه Pe Builder یه دیسک نجات درست کردم، اون رو روی سیستم خودم نصب کردم و درست کار کرد، یعنی برنامه بالا اومد و آنتی ویروسم اجرا شد، اما وقتی روی یه سیستم دیگه ازش استفاده کردم وقتی دکمه Srart Scan رو میزدم بعد از چند ثانیه یه ارور میداد مبنی بر اینکه دسترسی به Data Base مقدور نیست، کسی تا حالا به این مساله برخورد نکرده؟
    من یه حدس زدم اون هم اینه که یکی از ویروسهایی که تو سیستم بوده این برنامه رو از کار انداخته، اما ایا یه ویروس میتونه اینقدر هوشمند باشه که آنتی ویروسی رو از کار بندازه که از رو Cd لود شده
    سوال دیگه من اینه که ورژن 8 کاسپر هم دیسک نجات میسازه و اگر جواب مثبت هست طرز کار اون چطوری هست؟
    منون از همه عزیزان

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان نکته جالبى ذهن منو به خودش جذب کرده

من تا دیروز ADSL 128 نامحدود داشتم و هروقت کسپرسکى رو آپدیت میکردم سرعت دانلود 7-9 کیلوبایت بود

امروز تغییر سرویس دادم و 64 گرفتم اما باز سرعت آپدیت همون بود

من دارم به این نتیجه میرسم که کسپرسکى نسخه هاى کرک شده و یا با Key هاى به سرقت رفته رو از یه سرور مخصوص آپدیت میکنه

بخاطر همین هستش که گهگاه در آپدیت با مشکل مواجه میشیم و به محض تغییر IP خارجى سریعا مشکل برطرف میشه
    سرعت دانلود از سرور کاسپرسکی فقط به سرعت adsl شمابستگی ندراه...بلکه به ترافیک سرور هم بستگی داره...مثل این می مونه که شما فکر کنید حتما باید در ترافیک هم اگر شما مرسدس بنز داشتید از پراید سریعتر حرکت کنید که طبیعتا امکان پذیر نیست
    Last edited by nimaoy; 09-06-2008 at 17:33.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان نکته جالبى ذهن منو به خودش جذب کرده

من تا دیروز ADSL 128 نامحدود داشتم و هروقت کسپرسکى رو آپدیت میکردم سرعت دانلود 7-9 کیلوبایت بود

امروز تغییر سرویس دادم و 64 گرفتم اما باز سرعت آپدیت همون بود

من دارم به این نتیجه میرسم که کسپرسکى نسخه هاى کرک شده و یا با Key هاى به سرقت رفته رو از یه سرور مخصوص آپدیت میکنه

بخاطر همین هستش که گهگاه در آپدیت با مشکل مواجه میشیم و به محض تغییر IP خارجى سریعا مشکل برطرف میشه
    برای اینکه خیالتان راحت باشد من از سریال قانونی کاسپرسکی استفاده می کنم و ADSL هم دارم ولی

سرعت آپدیت معمولا در همین حدی است که شما گفتید .چون علاوه بر ترافیک سرورهای آپدیت که دوستمان

اشاره کردند عوامل دیگری هم باعث کاهش سرعت می شوند یکی از آنها این است که کاسپرسکی برای کاهش

حجم آپدیت ابتدا فایلهای موجود بر روی سیستم شما را چک کرده و بعد آنها را فایلهای موجود بر روی سرور آپدیت

مقایسه می کند و بعد فقط فایلهایی را دانلود می کند که بین این دو بخش متفاوتند بنابراین علارغم کاهش حجم

آپدیت مدت زمان آن افزایش می یابد در نتیجه سرعت کلی دانلود کاهش می یابد .

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

جناب vtn54 ممنون حتما میخونم و حتما مفید خواهد بود.

فقط هیچ کس از دوستان در مورد unlocker اشاره نداشت منظورتون از این کلمه چیه و آیا ربطی به کسپرسکی داره ؟
    اطلاعاتی در مورد برنامه Unlocker :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از كجا ميتونيم پوسته (اسكين) اينترنت سكوريتي 8 رو دانلود كرد؟
    كسي هست؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجید جان با سلام

البته من این مشکل رو با دستکاری تو تنظیمات مودم حل کردم ولی چون احساس کردم کار اصولی نیست با توجه به صحبت شما وارد بخش مربوطه شدم اما کمی با اون تصویر متفاوت بود و به جای دکمه temple دو دکمه import و export وجود داشت ( من از ورژن 7.0.1.325 استفاده میکنم) در نتیجه ازت خواهش میکنم برام بیشتر توضیح بدی
    نکته دیگه این هست که اگه من اونها رو delet کنم مشکلی پیش نمیاد
    پیشاپیش متشکرم و عذر میخوام دیر جواب پست شما رو دادم
    براى هر Rule در قسمت Rule Despcription توضیحاتى قرار داده شده

شما بر روى هر گزینه اى که Block شده در قسمت Rule Despcription یکبار برروى Block کلیک کنید

تا به Allow تغییر کنه و سپس همه پنجره ها رو OK کنید

در ضمن اگه شما برنامه خاصى رو از قسمت Filtration System حذف کنید، مشکلى پیش نمیاد

فقط فایروال در اولین زمانیکه برنامه مربوطه شروع به کار کرد سریعا از شما دستورات لازم در مورد این برنامه رو طلب میکنه

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز تاریخ سیستم شما درست نیست . تاریخ سیستم را اصلاح کنید و دوباره آپدیت کنید.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

vtn54 عزیز بابت توجه شما بینهایت سپاسگزارم
    nimaoy عزیز بابت توضیحاتت خیلى ممنون

دوستان بخش PDM کسپرسکى بطور کلى تغییر کرده

یک گزینه بنام Operating system kernel modification در این قسمت هستش

که از عملکردش آگاه نیستم (که بصورت پیشفرض تیک دار نیست)

در ضمن گاردفعال کسپرسکى در زمینه Files & Memory از هوش مصنوعى خودش بهره نمى بره

نباید تنظیم خاصى روش انجام بشه

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

چند اسکین متفاوت برای این نسخه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •