تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 649 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

منو بگو 800 گرفتم چه ضرر کردم...2 هفته صبر میکردم 100 تومان کمتر میخریدم...
    حسام خان بي خيال .. تنت سالم باشه!
    همين كه گوشيت سالمه خدا را شكر كن! ولي من كه شك كردم! يحتمل قضيه تقلبي و اصل شده! يا باطريه داره مشكوك ميزنه! چه ميدونم والا! خدا خيرتان دهاد يكي بره پگيري كنه ببينه قضيه از چه قراره؟؟؟؟؟؟؟ داريم ديوونه ميشيم!

2. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

من این رو نصب کردم...

uninstal داره...ولی شاید پاک نشه چون فکر کنم جایگزین ایکون قبلیا شده
    ایکون استرت ویندوزم کاش همون ل.گو ویندوز میموند...بقیش خوبه...بد نیست...
    کسی میدونه چکار کنم اینجوری شه؟

ویتینگ ویندوز هم عوض کرده...مال خود ویندوز موبایل باحال تر بود...متحرک هم بود اما این لوگو سونی اریکسونه
    Last edited by hesamkowsar; 26-03-2009 at 23:17.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنون حامد جان به خاطر زحماتي كه متحمل ميشين
    من اگه اين گوشي را بگيرم مطمئنا كمك بيشتري به شما خواهم كرد تا كلوپ بهترين بشه
    گفتي 630 تومن
    والا اخرش من گيج شدم
    بچه ها همشون ميگند 700 تومن
    بعد شما ميگين 630 تومن
    من خودم هم تو تبريز يه جا پيدا كردم ميگفت با سيتادل 640 تومن
    يه مقدار شك ميكردم(البته موجود نداشت)
    پس در واقع قيمت واقعش همينه درسته ؟
    يه سوال هم دشاتم
    قيمت مموريش چنده ؟ از 4 گيگ تا 16 گيگ ؟
    همون حول و حوش 470 درسته . اونی که میگه 590 گرون خرید داره نمی خواد ضرر کنه. کلا از هر جا قیمت میگیرید وقتی میگه چند قیمت داری 2 یا 3تومن که پایینتر بگی میگه میدم بهت همینطوری ادامه بدی قیمت حقیقی میاد دستت.
    ممنون رضا جون.
    چه افت قیمتی !
    پس باید شیراز هم همین حدود گیر بیاد !
    به x1 نزدیک می شویم :d
    سلام.

من قبل از عید قیمت داشتم گارانتی اصلی سیتادل 630 البته اونم که میگه 590 احتمالا" همون سیتادل هست اونایی که حدود 470 میگین احتمالا" متفرقه هستن اگر خواستید بگیرید دقت کنید سیتادل باشه نه یه چیزی شبیه بهش چون پیش هر کی هم بری میگه گارانتی اصلی دارم!!!!!!!
    من احتمالا" فردا میرم علاءدین قیمت میگیرم اعلام میکنم.در مورد مموری هم من 8 گیگ با گارانتی 1,5 ماه پیش گرفتم 20 تومن فقط یادتون باشه از موبایل فروشها نخرید برید پیش مموری فروشها چون همون روزی که من خریم 8 رو 20 تومن طبقه همکف علاءدین 4 بدون گارانتی و مارک رو میداد 23 تومن!!!!
    اگر از تهران میخرید به این آدرس برید برای مموری:

آدرسش هم اینه:طبقه اول پاساژ علاءدین واحد 155 آقای پریزاده(البته اسمش رو فکر میکنم این باشه دقیق یادم نیست)تلفن: 66731753 و 66727762

میتونید زنگ هم بزنید قیمت بگیرید آدم منصفیه.

5. 5 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

خب زودتر میگفتی...
    اینو داری؟من دنباله این ایکون باتریم که تو این پنل هست...

راستی اینا uninstal داره؟ایکون باحال واسه اکسپریا دارید بزارید...هر کدوم uninstal هم داره بگید....مرسی
    سلام.

تمام برنامه هایی که روی پاکت پی سی اینستال میکنید قابلیت آنیستال شدن هم دارن.
    از منو استارت ستینگ رو انتخاب کنید و تو قسمت سیستم ریمو پروگرام رو انتخاب کنید برنامه ای که یخواهید آنیستال کنید رو انتخاب کنید و ریموو رو بزنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من احتمالا" فردا میرم علاءدین قیمت میگیرم اعلام میکنم.در مورد مموری هم من 8 گیگ با گارانتی 1,5 ماه پیش گرفتم 20 تومن فقط یادتون باشه از موبایل فروشها نخرید برید پیش مموری فروشها چون همون روزی که من خریم 8 رو 20 تومن طبقه همکف علاءدین 4 بدون گارانتی و مارک رو میداد 23 تومن!!!!
    اگر از تهران میخرید به این آدرس برید برای مموری:
    مرسی دوست من
    اگه میشه قیمت بدون گارانتی رو هم بگیرید؟ ( اذ اینا نباشه که 60تومن واسه برنامه بگیره!) و قیمت مموری 16گیگ
    باسپاس

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

مشکلی که بالا داشتم حل کردم...
    کسی ایکونه دیگه ای بجز اینایی که تو xda هست سراغ داره؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینایی که تو لینک بالاست من دیدم...سازندش یکم کم سلیقه بوده...اگه ایکونای باحال دارید بگید...من الان اینو دارم

اینم مدل های دیگش...همشون جنتا ایکونش قشنگه بقیش زشته...!!!

اینو ببینید ایکون انتن بد طراحی شده...درسته شاید به چشم نیاد اما وقتی نصب کنید میبینید..!!!
    اینم یه جور دیگش...

اینا همی تو لینک بالا هست....پیدا نکردید بگید لینک دانلود بدم...

برنامه ای برای ساخت پنل هایی که با open gl کار میکنن...این برنامرو دقیقآ نمیدونم چیه...میزارم شما امارشو در بیارید...هرچی هست برای ساختن برنامه هایی هست که با گرافیک سخت افزاری کار میکنن...!!!

The Sony Ericsson SDK for Windows Mobile 6.1 is a set of tools, plug-ins and documentation that allows you to develop and test Xperia Panels (both Native and HTML), applications for Windows Mobile 6.1 for the Xperia X1 phone and now adds Xperia Panels with OpenGL ES support.

This new version of the SDK enables developers to add exciting 3D graphics to Xperia Panels by including a broad set of rendering, texture mapping, special effects and other powerful visualization functions.

It also provides a graphics pipeline that allows free access to graphics hardware acceleration on the Xperia X1 phone through the Xperia Panel interface.

This version is shipped with new sample code to help you get start your own development projects.

دانلود
    کد:
    البته این برنامه واسه برنامه نویسهاست...
    Last edited by Mojtaba N87; 27-03-2009 at 19:19.

داره خودمونی میشه shahpuffi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

کد:
    Wakoopa Panel

10. 2 کاربر از shahpuffi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه ای برای ساخت پنل هایی که با open gl کار میکنن...این برنامرو دقیقآ نمیدونم چیه...میزارم شما امارشو در بیارید...هرچی هست برای ساختن برنامه هایی هست که با گرافیک سخت افزاری کار میکنن...!!!

The Sony Ericsson SDK for Windows Mobile 6.1 is a set of tools, plug-ins and documentation that allows you to develop and test Xperia Panels (both Native and HTML), applications for Windows Mobile 6.1 for the Xperia X1 phone and now adds Xperia Panels with OpenGL ES support.

This new version of the SDK enables developers to add exciting 3D graphics to Xperia Panels by including a broad set of rendering, texture mapping, special effects and other powerful visualization functions.

It also provides a graphics pipeline that allows free access to graphics hardware acceleration on the Xperia X1 phone through the Xperia Panel interface.

This version is shipped with new sample code to help you get start your own development projects.

دانلود
    کد:
    البته این برنامه واسه برنامه نویسهاست...
    فکر کنم document , plugin باشه ,که چه جوری با open gl میشه در اکسپریا کار کرد
    کلا برای خلق اشیاء سه بعدی از دو روش کلی DirectX و Open Gl استفاده میشه که هر دوشون یه سری مزیت ها و معایب دارند اما چون دایرکت ایکس توی نمایش جزئیات بهتره بیشتر بازی ها بر مبنای اون هست ولی در عوض باید سیستم از نظر گرافیک و پردازنده هم قوی باشه.....
    اما واقعا سونی اریکسون داره میترکونه کم کم باید منتظر پانل های سه بعدی هم باشیم ......
    Last edited by kaveh.VB; 27-03-2009 at 10:25.

12. این کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

Wakoopa Panel پنل کارش چیه؟پنل انلاینه؟

فکر کنم document باشه نه برنامه که چه جوری با open gl میشه در اکسپریا کار کرد
    کلا برای خلق اشیاء سه بعدی از دو روش کلی DirectX و Open Gl استفاده میشه که هر دوشون یه سری مزیت ها و معایب دارند اما چون دایرکت ایکس توی نمایش جزئیات بهتره بیشتر بازی ها بر مبنای اون هست ولی در عوض باید سیستم از نظر گرافیک و پردازنده هم قوی باشه.....
    اما واقعا سونی اریکسون داره میترکونه کم کم باید منتظر پانل های سه بعدی هم باشیم ......
    کاوه جان برنامست...حجمش هم 6.77 mb هست...یه سری tools واسه ساخت پنل هست...حتمآ چند وقت دیگه پنل های 3d توپ میاد بیرون...این پنل ها که اکسپریا داره این گوشیو از همه گوشی ها متمایز کرده...هروقت از یه پنل خسته شدیم طود با یه دکمه Xpanel عوض میکنیم
    Last edited by Mojtaba N87; 27-03-2009 at 19:19.

14. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب زودتر میگفتی...
    اینو داری؟من دنباله این ایکون باتریم که تو این پنل هست...

راستی اینا uninstal داره؟ایکون باحال واسه اکسپریا دارید بزارید...هر کدوم uninstal هم داره بگید....مرسی
    دقیقا همینه:
    Colored Top Bar

کد:
    اول فایل sdkcerts وبعد فایل Colored Top Bar 0407 ST HD رو نصب و سافت ریست کنید.
    پسورد فایل: mehdi.brg
    Last edited by M@hdi-B; 27-03-2009 at 10:36.

16. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •