میتونی هم ازش بک آپ بگیری
ولی اولین کاری که باید بکنی فایلهاتو بکشی بیرون بریزی یه جای دیگه
میتونی هم ازش بک آپ بگیری
ولی اولین کاری که باید بکنی فایلهاتو بکشی بیرون بریزی یه جای دیگه
سلام دوست من
بله میدانم که شما قبلا" هم این کار را کرده اید ولی این را بدانید هر هاردی با هارددیسک دیگر و حتی در یک برند خانواده های مختلف با هم فرق دارند . بهتر میدانم به یک متخصص دارای ابزار پیشرفته PC-3000 UDMA مراجعه نمایید.
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
سلام دوست من
این صدا زیاد خوش آیند نیست بهتر است به یک متخصص تعمیرات مراجعه نمایید ولی در کل اگر هارددیسک ظرفیت پایین دارد و اطلاعات برایتان بی ارزش است فکر کنم بهتر باشد یا به همین صورت بفروشیدش یا از خیرش بگذرید. چون عموما" حداقل باید 15 هزارتومان بابت تعمیر بپردازید .
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
سلام دوست خوبم
خوب اگر با 7 کارمیکند و مشکلی ندارد احتمالا" مشکل در نوع پارتیشن شما و یا ممکن اسن ویروس و یا نوع پرمیشن تعریفی باشد بهتر است اطلاعات هارددیسک را در جای امن خالی کنید و پس از اطمینان از صحت اطلاعات هارددیسک را فرمت سطح پایین نموده و دوباره پارتیشن بندی نمایید.
با سلام و خسته نباشید
من یه هارد seagate 1 tera تازه خریدم از نظر سرعت و همه چی عالیه حتی با برنامه hdtune pro چکش کردم و مشکلی نداشت با اینکه زیر فشار بود.امروز که کامپیوتر روشن کردم همه چیز عادی بود و من داشتم از هاردهای اصلی خودم اطلاعات کپی میکردم توی این هارد راستی باید بگم که این هارد فعلا در حالت اسلیو هستش و ویندوز از یک هارد دیگه ای بوت میشه من الان با این هارد 3 تا هارد به سیستمم وصله و پاورم green 535b و با port تبدیل قسمت برق ساتا به این هارد وصل کردم چون پاورم دو تا کابل برق ساتا بیشتر نداشت.من حدود 350 گیگ فایل بدون مشکل تو 6 تا پارتیشنی که درست کرده بودم ریختم راستی اینو بگم که من با برنامه Disk Management ویندوز 7 این هارد پارتیشن بندی کردم و با اینکه برا اولین بار بود فرمت full نکردم و با فرمت quick پارتیشن ها رو فرمت کردم و مشکلی هم پیش نیومد.ولی وقتی داشتم حدود 65 گیگ رو تو یه پارتیشنی که هنوز چیزی توش نریخته بودم کپی میکردم هارد یه صدایی مثل بوغ یا کشیده شدن چیزی از خودش در اورد و سیستم قفل کرد من چندین با این کارو انجام دادم ولی نمیدونم چرا تو این 60 گیگ که داره کپی میشه یه مقدار که میره هارد صدای بوق یا قیژ از خودش در میاره و سیستم قفل میکنه
اینم بگم که هارد های قدیمی که من دارم همشون مال 5 تا 6 سال پیشن.راستی اینم بگم وقتی موقع صدا کردن هارد کابلها رو که به هارد وصلن تکون میدم هارد یه دفعه درست میشه وسیستم از حالت هنگ در میاد.
این کابلها که شامل کابل برق و دیتا ساتا میشه قبلا هم که به dvd drive وصل بود بعضی موقع ها درایوم هنگ میکرد و روشن نمیشد.
میشه لطفا یه کمکی بکنید ممنون میشم
موفق باشید.
Last edited by kissyou; 28-04-2011 at 11:57.
هارد شما احتمال 99% بدسکتور دارد.hdd regenerator تحت داس بدسکتور گیری کن.اگر اون قسمت رو بدسکتور گیری گرد باز هم ضرر ندارد عمل رفع بدسکتور را واسه اطمینان 2 بار انجام دهید.
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
با سلام خدمت مهندس امیر.
چرا وقتی هارد ide را به hdd wd 1tr 64 عمل هارد به هارد را انجام میدم سرعت سیستم کند میشه و سرعت هارد ide از 20 به 3 میرسد؟
ببخشید منو که زیاد سوال میکنم.سومین سوالم بود.
![]()
ممنون دوست عزیز درست شد الان وقتی خواستم اون 60 گیگ رو بریزم دیگه گیر نکرد و ریخت
با برنامه hdd regenerator چک کردم 8 تا بد سکتور داشت که هر 8 تا رو زد fix
بعد از اون هم دیگه مشکلی ندارم ممنون دوست عزیز از راهنماییت و موفق باشی![]()
آقا خیلی ممنون (نهایت تشکری که بلدم) هاردم زنده شد.منو بگو که 2 سال از نصف هاردم استفاده نکردم
یک سوال دیگه استفاده از فن هارد در سلامتی هارد تاثیر داره ؟؟؟ چون جدیدا هارد 500 گیگ گرفتم و فروشنده میگفت هر چی ظرفیت هارد بره بالاتر حساس تر میشه و نگهداریش سخت تره ضمنا دمای 45 درجه سلسیوس برای هارد طبیعیه و عمر هارد رو کم نمیکنه؟؟
برخی نرم افزار های هارد که مقدار سلامتی هارد رو نشون میدن آیا قابل اطمینان هستند؟این هارد 80 قدیمی که دارم در چند نرم افزار تحت ویندوز مثل HDD Life سلامتیشو 100 درصد نشون میده ولی تو یه نرم افزار دیگه که تحت داس هستش و محیطش شبیه MHDD اونجا سلامتیشو 2 درصد نشون میده اگه اینطوره که باید هارد رو ردکنم بره؟میشه مطمئن بود که تا چندسال دیگه کار میکنه؟
راستی هارد جدیدم وسترن دیجیتال مدل خاویار آبیه،چطوره؟
با تشکر مجدد![]()
سلام
من یک هارد 1 ترا سیگیت دارم ویندوز خودم ویستا هست .
قبلا یه سری فایل از روی یک هارد دیگه روش کپی کرده بودم امروز هارد رو جدا کردم و روی یک سیستم دیگه که سیستم عاملش xp بود بردم اطلاعات جدیدی که روش کپی کرده بودم ( حدود 400 گیگ ) رو نشون نمیداد روی کامپیوتر اصلی برگردوندم تمام اطلاعات از روش پاک شده . (اطلاعات رو قبلا روش کپی کرده بودم و بارها خاموش و روشن شده بود )
وفتی به کامپیوتر خودم برگردوندمش حود ویندوز از هارد ارور میگرفت گفت scandisk کنم بعد از اون همه رفته .
چطور میتونم فایلها رو برگردونم ؟
سلام مهندس ببخشید 2 باره مزاحم میشم
این هارد دوم که فرمودید باید فرمت سطح پایین بشه من محض احتیاط بجای 5 دقیقه گذاشتم 5 ساعت فرمت بشه تا حدود 80 درصد حجم هارد، ولی بعدش دیگه ساعت دو نصف شب بود حوصله نداشتم تا آخرش فرمت کنم همون جا پنجره فرمت رو بستم(متاسفانه دکمه کنسل نداره) ولی بسته نشد که بجاش سر هر سکتور که میرسید یه پیغام میداد که اولش Seek بود _ چند سال پیش هم یادمه موقعی که وسط کار فرمت LL کنسلش کنی همون موقع بسته نمیشه بهر حال از طریق تسک منیجر پردازش نرم افزار رو قطع کردم
امروز هارد رو پارتیشن بندی کردم ولی هنوز تو اسکن ویندوز میگه مشکل داره و چک نرم افزار آکرونیس همینطور این هم پیغام خطایی که قبل فرمت LL هم بود و اصلاح نشده:
the volume bitmap is incorrect
windows found problems with the file system
این هم خطایی که در Norton Partition Magic میده
Upcase table incorrect file 10 (128)
Lost clusters
بعدش یه گزینه fix داره وقتی میزنم یه پنجره با دو گزینه میاد
Save lost clusters to a file
delete lost clusters
که من دومی زدم
Last edited by omid_zendegi; 30-04-2011 at 06:50.
سلام به دوستان
من یه هارد 500 گیگ مکستور sata دارم.تا دیروز بدون مشکل کار میکرد.دیروز ویندوز سون رو دستگام ریختم.
هارد توسط بایوس سیستم شناسایی میشه.
هنگام نصب ویندوز شناسایی میشه.
وقتی سیستم بالا میاد داخل device manager windows شناسایی میشه.
ولی توی my computer و هیچ اکسپلورری مشاهده نمیشه و هیچ دسترسی به اطلاعاتش ندارم.
وقتی میخوام از device manager درایورشو دوباره نصب کنم پیغام خطا میده و درایور نصب نمیشه.
تمام زندگی و کارم توشه . کمکم کنید .![]()
سلام
دوستان من یه نرم افزار HIREN دانلود و روی سی دی رایت کردم ، وقتی که سیستم رو باهاش بوت میکنم یه تصویر مثل تصویر زیر میاد
که هیچ کاری نمیشه توش کرد ، اگه از دوستان کسی با این نرم افزار آشنایی داره لطفا راهنمایی کنه .
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)