اینکه یه سایت ویراشگره ویرایشگر میخوام چیکار
من كي گفتم نماينده كونامي هستش؟ من گفتم سايت اختصاصي اديت سري بازي هاي PES در ايران هست.
تازه شما الانشو نبين كه زياد فعال نيست، يادش بخير زمان PES5 خيلي فعال بود. اون زمان بهترين فيس ميكر دنيا يعني سيد مصطفي يعقوبي هم فعالتر بود.
بهتره، عجولانه قضاوت نكني! شما بر چه اساسي اين حرفو ميزني؟
كار نشد نداره. اگه دنبالش برن ميتونن، چون در هر زمينه اي بهتريناشو دارن. در زمنيه برنامه نويسي، آقاي حسن قهرماني، در زمينه فيس سازي سيد مصطفي يعقوبي، در زمينه كيت سازي آقاي مهرداد پژوهنده، در زمينه استاديوم سازي آقاي سيامك تهراني و ....
شما پس چه سايت مي خواي؟ توي اين سايت همه چيز بازي اديت ميشه. كيت، فيس، استاديوم، صدا، ديتا بيس، گرافيك و ...
__________________________________________________ _____________
زدن 3 تا پست پشت سر هم اونم در 5 دقيقه اصلاً كاره قشنگي نيست!
تو اين نسخه هواي برفي نيست. فقط هواي صاف و باراني هستش. در دوفصل تابستان و زمستان و در سه نوبت، صبح، عصر و شب
سلام.
يه خبر فوق العاده عالي براي همه. كيت سرور نسخه نهايي اومد. 7.2.0.
توي اين نسخه فيس سرور هم اضاف شده. برين حالشو ببرين.
ORGINAL POST BY JUCE
Kitserver 7.2.0 for PES2008 PC
What's new:
- internal rework, with improvement in stability and performance.
- new modules: afs2fs, scheduler, rwdata, faceserver.
- kit selection in Exhibition mode.
- complete and detailed documentation.
DOWNLOAD:
Kitserver 7.2.0 - (2.1 MB)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsample GDB 7.2.0 - (1.66 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنونيم JUCE!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Crespo; 20-06-2008 at 18:00.
یجوری میگی در سه نوبت انگار خودم کورم ناسلامتی 6 ساله ساکر بازیم - فقط فکر کردم هوای برفی هم مثل قسمت shop باز میشه.
من به شما كاري ندارم كه چندساله بازي ميكني! من خودم اديتورم اما نه به صورت حرفه اي. چون هيچ وقت حوصله نداشتم! يعني شما از ساكر 1 بازي ميكردي؟!!!!!!
فكر كنم زيادي اغراق كردي!
من به هيچ وجه همچين قصدي نداشتم. فقط قصدم كامل گفتن بود.
خوب من از 6 سال پیش تا الان کل مجموعه ساکر و eleven که برا ps2 اومده بازی کردم بغیر از این آخری که رو کامپیوتر بازی میکنم - در ضمن ما فقط بازی میکنیم اندکی هم ادیت البته فقط برا تیم خودم - پچارم حاضر و آماده از وست میگیرم
خوب گوش کن اول یه چیزی بگم ما اینجا نیومدیم پست بشمریم و آمار پست بگیریم .
مسابقه که نمی دیم یا نمیخوان بهمون جایزه بدن که میگی شما 3 پست زدی .
اگه دوست داری 100 پست بزن.
بابا نماینده رسمی نه ادیتور.
یه سری بهبزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چی میگم برای بحث و کل کل نیست برای اینکه ما pes رو دوست داریم و میخوام پیشرفت کنه.
اینم منوی اول بازی pes2009
دو جمله که لحن مناسبی نداشتن حذف شدن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sam fisher 08
منظورت منم كه گفتم نماينده رسمي؟ من كي گفتم نماينده رسمي؟ من گفتم دارن تلاش ميكنن كه بتونن اين كار رو انجام بدن. چون ظرفيتشو دارن.
درضمن، اون معلوم نيست كه حتماً ماله PES 2009 باشه. چون روي صفحه خودشم نوشته درست يا غلط!!!
من اينو قبلاً ديده بودم. پس بيخود شايعه پراكني نكن!
جمله نامناسب حذف شد!
sam fisher 08
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)