تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 800 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ن مخواهم درایو باز کنم باز نمشو د حتی با انتی ویروس نود32 ان اسکن کردم 4ویروس انرا کشت اما باز نکرد فبلاز ان یک ویندوز داشتم انرا پاک کرده بودم که سبک شودقبل از ان درست بود این ارو مدهد

--------------------------- RECYCLER\S-5-9-94-100005906-100017859-100016331-5560.com --------------------------- Windows cannot find 'RECYCLER\S-5-9-94-100005906-100017859-100016331-5560.com'. Make sure you typed thename correctly, and then try again. To search for a file, click the Start button, and then click Search. -
    -------------------------- OK ---------------------------

لطفن راهنمای کنید فکر مکردم بد سکتر شده با راست کلیک برویدرایو کامپیوتر اسکن بدسکتور هم درست نشد ایاان ویروس فایلی سیتمی سیستم هارد است بروی سکتور درایواست یا نه
    به نظر من فایل S-5-9-94-100005906-100017859-100016331-5560.com از داخل فایل RECYCLER شما حذف شده (توسط آنتی ویروس). شما میتونین با windows explorer درایوتونو باز کنین. فکرکنم با یک بار ریست کردن مشکل حل بشه ( اگر ویروس های دیگری نباشه)

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام:
    چند وقته اين پيغام برام ميياد
    موقع خاموش كردن يا باز كردن يك فايل اجرايي يا....

ديگه كلافم كرده آخه هر وقت ميياد چه ok كنم چه cancel يك بار كل صفحه رو ميبره و دوباره ميياد و تمام برنامه هايي كه باز است رو ميبنده.
    آنتي ويروس كاسپر هم نسبه ولي چيزي پيدا نميكنه.
    ممنون ميشم راهنماييم بفرماييد.
    با تشكر
    به نظر من ویروس یا بد افزاری باعث شده که فایل explorer.exe که یک پروسس حیاتی هست دچار مشکل بشه .
    فعالیت این پروسس رو میتونین تو قسمت processes در Task manager مشاهده کنین و برای اجرای اون میتونین تو run عبارت explorer.exe را وارد کنین.
    پیشنهاد می کنم از یک آنتی ویروس بروز و اکتیو شده استفاده کنید و ویندوز را repair یا دوباره نصب کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

تنها دلیله این موضوع هنگامه نصب ویندوز اشکال در درایورها و سیستم سخت افزاریه شماست.

به طوره مثال اگر شما یه ویندوز که درایوره هارده ساتاش استباه باشه هنگام نصب این error رو میده!!

در مرحله اول از یه Cd ویندوز یا هاردتون رو بررسی کنید.

سیستمتون کی دچار این پیغام بعد از نصبه ویندوز میشه؟
    دورد
    عزیز کمتر از 1 روز طول میکشه که این ارور میاد و حتی نمیتونم به قسمت safe ویندوز برم رفتم تو سایت مایکروسافت همین حرف شما اولین گزینش بود که یه سخت افزر یا نرافزار رو سیستم هست که سیستم نمیشناسه چک کردم دیدم تا ویندوز بعد از چندین بار به زحمت اومد بالا found new hardwar داد که وقتی کلیک کردم نوشته بود unknown یعنی کلا معلوم نبود چه سخت افزاریه ؟؟؟؟ موندم جدی این چیه که نه اسم داره نه سیستم میشناسه سی دی ویندوز تا مادربورد حتی کارت گرافیک رو گذاشتم هنوز نشناخته من حدس میزنم واسه رم ریدر باشه که به سیستم وصل بود حالا کشیدم ببینم چی میشه
    شما چی فکر میکنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خواهشن یکی توضیح بده در مورد repair ویندوز من سیستم ریست که میشه پیغام میده که repair کن قسمت windows/system32/config/system چون ویندوز بالا نمیاد باید سی دی ویندوز رو بزارم وقتی لود میشه r میزنم واسه repiar ویندوز وقتی وارد صفحه مشکی میشم دیگه اول میگه قسمت 1.windows که من 1 رو میزنم بعد میگه pass administrator که وارد میکنم و بعدش عبارت C:windows/>r (اون r رو که نوشتم نیستش واسه این نوشتم که اسلش تو عبارت درست قرار بگیره)میاد که نمیدونم چی بزنم یکی که میدونه برای اون قسمتی که نوشتم چه جوری باید repair کنم خواهشن بگه حیاتیه
    Last edited by kod89; 23-05-2009 at 14:26.

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

به نظر من ویروس یا بد افزاری باعث شده که فایل explorer.exe که یک پروسس حیاتی هست دچار مشکل بشه .
    فعالیت این پروسس رو میتونین تو قسمت processes در Task manager مشاهده کنین و برای اجرای اون میتونین تو run عبارت explorer.exe را وارد کنین.
    پیشنهاد می کنم از یک آنتی ویروس بروز و اکتیو شده استفاده کنید و ویندوز را repair یا دوباره نصب کنین.
    سلام:
    يك چيز يادم رفت بگم اين پيغام فقط براي explorer.exe نمياد بلكه براي svchost.EXE هم مياد.
    با انتي ويروس كاسپر (آپديت تا همين الان) هم اسكن كردم ولي هيچ!!!
    گفتم كه دقيقا يك هفته بعد از نصب ويندوز اين پيغام مياد . ميخوام اول بفهمم مشكل از كجاست بعد ويندوز عوض كنم كه تو ويندوز جديد ديگه اين مشكل پيش نياد.
    با تشكر

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    آقا اين Genuine Microsoft Software چيه ؟
    اعصابمونا خورديده!!!!

7. این کاربر از farshadtizhoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    آقا اين Genuine Microsoft Software چيه ؟
    اعصابمونا خورديده!!!!
    سلام

موقعی که ویندوز قانونی نباشه (تو ایران) ویندوز اجازه آپدیت نمیده بخاطر همین باید این نرم افزار و نصب کرد تا ویندوز قانونی بشه .

موفق باشید

9. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

موقعی که ویندوز قانونی نباشه (تو ایران) ویندوز اجازه آپدیت نمیده بخاطر همین باید این نرم افزار و نصب کرد تا ویندوز قانونی بشه .

موفق باشید
    نصبه
    اما موقع ورود هي اين resolve now يا resolve later را ميده

11. این کاربر از farshadtizhoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نصبه
    اما موقع ورود هي اين resolve now يا resolve later را ميده
    حتما خوب نصبش نکردی

اون فایل با پسوند Bat رو اجرا کن بعد از اینکه اجرا شد کلید اینتر رو فشار بده و از برنامه خارج شو .

موفق باشید

13. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    من یه cd گذاشتم توی cdrom که برنامش رو نصب کنم ولی موقعی که از برنامه خارج شدم دیدم همه ایکن ها و نوشته ها خیلی بزرگتر از حد معمول شده توی توی تنظیماتم رفتم ولی normal ب!؟ باید چی کار کنم؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •