عارف جان چرا به فریمور 31 آپدیتش نمیکنی ...؟ ؟؟؟
.
من الان روی گوشیم فریمور 31 نصبه و از طریق Hellox 1.3 هک هم کردم .... بازیهای Ngage رو به هم خوبی ساپورت میکنه
عارف جان چرا به فریمور 31 آپدیتش نمیکنی ...؟ ؟؟؟
.
من الان روی گوشیم فریمور 31 نصبه و از طریق Hellox 1.3 هک هم کردم .... بازیهای Ngage رو به هم خوبی ساپورت میکنه
سلام
به سوال دیگه:
تو قسمت map که رفتم کلی از کشورهای اروپایی رو آورد ولی ایران رو لود نکرد . برا اینکه نقشه ی ایران هم تو همین بخش نشون یده باید از کجا فایلشو دانلود کنم؟ بعضی جاها دیدم که یه سری برنامه گذاشتن برای نقشه ی ایران و جهان . می خواستم بدونم اگه اون ها رو نصب کنم نقشه به همون قسمت گوشی اضافه میشه یا مثل یه برنامه ی مستقل عمل میکنه؟
نوکیا برای ایران نقشه درست و حسابی بیرون نداده و در واقع میشه گفت Nokia Map نقشه ایران رو نداره ...... برای همین ایران رو Load نکرده ......
برای برنامه های GPS هم میتونی از 2 تا برنامه استفاده کنی :
1- اسمارت کام : که نقشه ی تهران و بیشتر شهرستانها رو داره .
2- گارمین : نقشه ایران رو داره ولی فقط نقشه تهران به صورت کامل هست به همراه راهنمای صوتی نقشه .
ضمن تائید حرفهای مجید جان باید بگم هر دوی این برنامه ها نقشه های خیلی خوبی برای تهران دارن که هم از نظر کیفیت خوب هستن و هم از نظر دقت در کالیبره شدن ......
گارمین رو فقط برای تهران , مشهد و کرج پیشنهاد میکنیم .....
و اسمارت کام رو برای شهرستانها ...
سلام بلاخره دیروز گوشی نازنینم درست شد همه ای سی های بردش رو عوض کرد و همینطور ال سی دی شو که داغون شده بود گذاشتمش واسه فروش دیگه بدردم نمیخوره کلا 160 هزار تومن خرج شد
به تازگی یه مشکل عجیب برای گوشیم پیش اومده که تا قبل از این سابقه نداشته...
وقتی می خوام فیلم بگیرم بین فیلمبرداری گیر می کنه و دوباره راه می افته به عبارتی با تیک فیلم می گیره!
این درحالیه که فقط 2.5 گیگ از حافظه ی گوشی پر شده!!!
دوستان چه راه حلی ارائه می دن؟!
مجتبی جان اولش تیک میزنه....؟ یعنی همین که میخوای شروع به فیلبرداری کنی تیک میزنه یا وسطای کار ....؟
.
فریمور گوشیت چنده ...؟ 31 هست یا 30 ...؟
از ثانیه های 5 ، 6 به بعد...
ورژن 30 هست ولی تا الان سابقه نداشته!
من هر کاری میکنم نمیتونم GPRS ام رو راه بندازم
تو سایت همراه اول ثبت نام کردم
تاییده اومد
بعد برای دریافت تنظیمات هم مدل 8 گیگ رو انتخاب مردم و تنظیمات هم برام اومد و سیو اش کردم
ولی هیچی به هیچی
کار دیگه ای باید انجام بدم ؟
یه سوال دیگه اینکه تازگی وقتی به wlan وصل میشه ایراد gateway میده
یعنی هیچ رقمه من نمیتونم اینترنت بیارم رو گوشیم
قدیما از وایرلس لپ تاپم یا وایرلس تو فرودگاه به راحتی کار میکردم .........
سلام
منم همین مشکلو دارم . دقیقا همه ی این کار هارو کردم ولی تو بخش وب که وارد می شم و یه آدرس وارد می کنم می نویسه:
packet data not available
یه سوال دیگه دارم:
ببینید من بعضی برنامه های موبایل رو دیدم که گفته اول باید sing بشن . یت نوشته نسخه ی sign نشده . این معناش چیه . باید چیکارشون کنم؟
مثلا برای راه اندازی کلاینت n gage همین مسئله هست . یا مثلا گفتم بیاید گوشی رو هک کنیم!!! من باید چیکار کنم؟
با تشکر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)