من گرفتم 3 تا دی وی دی است مال بقیه چند تاست
هر چی میگذارم تا اخر 2 نصب میشه ولی 3 را قبول نمیکنه
من گرفتم 3 تا دی وی دی است مال بقیه چند تاست
مال من 2 تا دی وی دی بودمن گرفتم 3 تا دی وی دی است مال بقیه چند تاست
بعد ازتموم شدن نصب دوباره دی وی دی 1 رو میخواست
من نصبش کردم ولی متاسفانه کارت گرافیکم یکم پایینه و جزیئیات و کیفیت گرافیک را روی 3 گذاشتم
کسی کارت گرافیک متناسب با سیستم من که بشه این بازی را تقریبا عالی بازی کرد و قیمت مناسب داشته باشه سراغ نداره؟
اینو چند بر میدارن؟
میدونم اینجا جای این سوال نیستش
راستی چجوری باید سیو کنم بازی را و اینکه من از اون معبد که جای برادراش بود اومدم بیرون حالا باید چه کنم
فکر کنم 8600 کافی باشه .من نصبش کردم ولی متاسفانه کارت گرافیکم یکم پایینه و جزیئیات و کیفیت گرافیک را روی 3 گذاشتم
کسی کارت گرافیک متناسب با سیستم من که بشه این بازی را تقریبا عالی بازی کرد و قیمت مناسب داشته باشه سراغ نداره؟
کدومو ؟؟؟؟!!!!اینو چند بر میدارن؟خودش سیو میشهمیدونم اینجا جای این سوال نیستش
راستی چجوری باید سیو کنم بازی را
روی نقشه مشخصهو اینکه من از اون معبد که جای برادراش بود اومدم بیرون حالا باید چه کنم
3 تا فایل هست :
اینم 7 تا لینک از فایل اول.هر کودوم از هر میروری که خواستید باید اون چنتا لینک همون میرور رو دانلود کنید.Code:
DataPC_Jerusalem.forge
* Mirror 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Mirror 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Mirror 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Mirror 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Mirror 5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Mirror 6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل دوم:
فایل سوم:DataPC_Arsuf.forge
* Mirror 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Mirror 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Mirror 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Mirror 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Mirror 5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Mirror 6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نرم افزار اکسترکت کردن:DataPC.forge
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFull file (No Splits)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 1
* Mirror 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 9کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 12کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 13کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 14کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 15کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 16کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Mirror 17کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد که 3 تا فایل رو دانلود کردی کامل به جای 3 تا فایل ناقص داخل محل نصب بازی جایگزین می کنی.سیو ها هم نمی پره زبان هم عوض نمیشه.حال محض احتیاط برو تو بازی با یه یوزر جدید بازی رو از اول بازی کن یکم بازی کن بعد بیا بیرون برو تو این محل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد حالا باید 3 تا فایل جدید هست برای پروفایل جدید تو بازی اونا رو پاک کن.بعد اون قدیمی ها رو اسمشو عوض کن بزار به اسم اون جدیداکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور من اين بود كه من 2 ماه پيش اومدم ديم همه سر اين پچ اورشليم گيرن . الانم اودم ديدم بازم اوضاع همونه گفتم همه بيخيال شن . چون من پچشم كه گرفنم بازم درست نشد . ميرم تو اورشليم حالا اون تو گير ميكنه . همين
خوب الان که نسخه ی سالم هستش !!
شما بقیه ی کسایی که این بازی رو دوست دارن و می خوان شروع کنن رو دودل می کنید و این درست نیست.
ببخشید ولی قضیه ی این دعوا ها چیه؟
والا ما که هم بازی اومد خریدیم 2 بارم تا آخر رفتیم مشکلی برامون پیش نیومد!
بابا بازی هایی که میبینین بقیه باهاش مشکل دارن از شرکت ها معتبر بخرین. بازی من مال شرکت هیچ مشکلی هم نداشتم البته مال همون اول ها هست.
بعد از اینکه اون اول ها میری و با شاگردان یک بنده خدایی تمرین شمشیر بازی میکنی رفتم سوار اسب شدم و رفتم یک جایی بالای یک برج و از اونجا همه جا را دیدم
بعدش نمیدونم چکار باید بکنم
چون وقتی میخوام برم سراغ برج های دیگه میگه شما دسترسی ندارید
راهنمایی لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)