تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 293 از 358 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

دوست خوبم:
    شما اصلا UFO و نقل و انتقال اون ها و روابط Alien ها رو با این سیاره کاملا بیخیال شو.درست شد؟!
    " اون تفاوت بین زمان تصویر اول با زمان تصویر دوم مد نظرم هست که در اون پست حائز اهمیت دونستم ".
    خوب درسته دیگه! اگه روابط بیگانگان با زمین رو بیخیال بشی اونوقت میتونی تفسیر "درست" اون عکس رو برداشت کنی...

اینکه چند نفر مثل من اومدن "نظر شخصی" شون رو در رابطه با وجود یا عدم وجود بیگانگان (که هیچ رابطه ای با زمین ندارن!) رو گفتن، ربطی با "علم و منطق" و اینکه "علم پیروز شده یا شبه علم"، نداره!

اون حرف من (زمین خوردن شبه علم) منظورم این بود که طرف مثلا اومده یه دونه "چشم،چشم دو ابرو" روی یه دیوار غار دیده، اون وقت "استنتاج" کرده که "موجودات فضایی قبلا رو زمین بودن"!
    معلومه که این کاملا "بی منطق" هست و با ربط دادنش به علم باستان شناسی، میره تَهِ "شبه علم"...

ولی یه سری دوستان (مثل seymour عزیز که جاش خالیه) میومدن با دلیل و مدرک علمی (تاریخی،باستان شناسی، روانشناسی، Pareidolia و ...) روشن میکردن که این ادعای غیر منطقی، کاملا غلطه...

منظور من از شکست خوردن شبه علم از علم این بود، نه اینکه کی نظر داده موجود فضایی هست یا نیست!
    شما احتمالا منظور من رو بد گرفتید...

2. 2 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

NoComment!!!
    [درست مثل این میمونه که یکی از ماها الکترونی و دیگری پوزیترونی هست(!!!) ; چون واقعا در چگونه تفهیم کردن اصل مطلب به شما موندم!]...

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

NoComment!!!
    [درست مثل این میمونه که یکی از ماها الکترونی و دیگری پوزیترونی هست(!!!) ; چون واقعا در چگونه تفهیم کردن اصل مطلب به شما موندم!]...
    موندی...؟

تا به حال به این موضوع لحظه ای فکر کردی که شاید این شما هستی که در سمت غلط قرار داری و خودت رو عقل کل و دیگران رو دشمنان تفکرت و ناآگاه میدونی...؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

سلام رفیق جدید; [از اسم آواتارتون پیداست که تاثیر زیادی از فیلم های افشا کننده و باصطلاح متحول کننده دیدید] ,
    نخست اینکه اینجا هیچکس رو مخالف و در برابرم نه حس میکنم و نه میتونه وجود داشته باشه.چون یک مکان مجازی برای تبادل افکار هست ; نه اینکه جایی مثل تشک کشتی باشه.
    ثانیا میشه گفت از زمانیکه خودم رو شناخته ام از لحاظ طرز فکر در هیچ موضعی قرار نمیگیرم که بخوام خودم رو برتر از دیگری ببینم.
    خیالتون راحت باشه.

6. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سلام رفیق جدید; [از اسم آواتارتون پیداست که تاثیر زیادی از فیلم های افشا کننده و باصطلاح متحول کننده دیدید] ,
    نخست اینکه اینجا هیچکس رو مخالف و در برابرم نه حس میکنم و نه میتونه وجود داشته باشه.چون یک مکان مجازی برای تبادل افکار هست ; نه اینکه جایی مثل تشک کشتی باشه.
    ثانیا میشه گفت از زمانیکه خودم رو شناخته ام از لحاظ طرز فکر در هیچ موضعی قرار نمیگیرم که بخوام خودم رو برتر از دیگری ببینم.
    خیالتون راحت باشه.
    ولی به نوعی خود برتر بینی و اعتقاد راسخ به صحیح بودن سخنانتون، از صحبت های شما مشهوده و بعضاً نقض حرفاتون هستید.

p.s: فیلم های افشاء کننده؟! ولی بنده هیچ نقطه مشترکی میان عقاید و تفکرات این چنینی با مسائل بی پایه و خرافی ای که شما بهشون اعتقاد دارید نمیبینم

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

از نظر من دفاع از یوفوها به منزله کوته بینی نیست.
    به اندازه کافی ابهام در مورد ماهیت واقعی یوفوهای مشاهده شده وجود داره که هیچ کدوم از جناحین ( طرفدار - منتقد ) خودش رو در جایگاه برتر ندونه...
    واقعیت اینه که حقیقت هنوز روشن نیست و هیچ گروهی نمیتونه دلایل قانع کننده ارائه بده مگر اینکه واقعه بزرگی اتفاق بیوفته (نشت اسناد و...)
    سلام
    به نظر من به اندازه کافی ابهام وجود نداره. خیلی از ابهام ها با یک تحلیل دقیق و بدون جانبداری به سادگی قابل توضیح میشن . مثال همین تاپیک که بسیاری از ابهام ها از بین برد و باعث تولد ادعاهای جدید شد طبق روش همیشگی نظرات شبه علمی که هرگز قابل رد کردن نیستن)

اما نکته مهم اینه که مدعی باید دلایل قوی برای ادعا خودش بیاره. همیشه و همه جا اینچنینه.
    ناقد قرار نیست برای ادعاهای سست انکار های قوی بیاره.
    مشکل بزرگ اینه که مدعیان بیشتر از اینکه به فکر پر محتوا کردن ادعاشون با استفاده از دلایل معقول باشن به سمت پر شمار کردن مدارک و کپی سازی مدارک رفتن. هرگز اثری از اینکه یک معتقد به بشقاب پرنده ( یا هرگونه شبه علم دیگه) سعی کرده باشه داده های رسیده رو تحلیل کنه و درست رو از غلط جداکنه نمیبینید. و جالب تر اینکه به وجود کوهی از این نوع داده ها افتخار هم میکنن ( این رو سندی بر درستی اعتقادشون میدونن)

باز هم نمونه این تاپیک که دیدید هیچ یک از طرف داران حضور فضایی ها در زمین به ادعاهای بی پایه فردی که مدعی بودن اونها در بیابان های ایران بود شک نکرد. بلکه تاییدشون رو همراه اون مدعاها ها کردن.

9. 4 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

هیچ ابهامی-حداقل تا اینجا!- وجود نداره!
    منم میتونم یه بشقاب پلاستیکی یه بار مصرف رو از رستوران بگیرم و با یه نخ آویزونش کنم و ازش عکس بگیرم! بعد هم ادعا کنم این یه یوفو بوده اومده بوده محله ما و با بچه محل ها سلام و علیک کرده!

دوستان لطفا یه خورده واقع بین باشید...!

11. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام
    به نظر من به اندازه کافی ابهام وجود نداره. خیلی از ابهام ها با یک تحلیل دقیق و بدون جانبداری به سادگی قابل توضیح میشن . مثال همین تاپیک که بسیاری از ابهام ها از بین برد و باعث تولد ادعاهای جدید شد طبق روش همیشگی نظرات شبه علمی که هرگز قابل رد کردن نیستن)

اما نکته مهم اینه که مدعی باید دلایل قوی برای ادعا خودش بیاره. همیشه و همه جا اینچنینه.
    ناقد قرار نیست برای ادعاهای سست انکار های قوی بیاره.
    سلام
    حرفات که درست
    مورد اختلاف مشخصآ بشقاب پرنده های مورد مشاهده است.
    یک مجمع علمی جهانی یکبار برای همیشه این موضوع رو از زوایای مختلف مورد بررسی قرار نمیده هیچوقت

هیچ ابهامی-حداقل تا اینجا!- وجود نداره!
    منم میتونم یه بشقاب پلاستیکی یه بار مصرف رو از رستوران بگیرم و با یه نخ آویزونش کنم و ازش عکس بگیرم! بعد هم ادعا کنم این یه یوفو بوده اومده بوده محله ما و با بچه محل ها سلام و علیک کرده!

دوستان لطفا یه خورده واقع بین باشید...!
    این هم که از اون حرفهای کاملآ سطحی ه که این چند مدت مرتبآ میشنویم...
    نخ و بشقاب و عکس و.....
    سطحی تر و بی محتواتر از اون دسته ای که میگن یوفوها همون موجودات فضایی ان که از کره دیگه میان
    جفتشونم بی محتوا...
    شما هم که اینجوری میگید حتمآ به همه زوایای پروژه های آلمان و روسیه و آمریکا اشراف کامل دارید که مطمئن شدید اولآ اصلآ ساخت دست بشر نیست دومآ اصلا وجود نداره که ساخته دست بشر باشه سومآ این ویدئوها مطلقآ با مایا همشون از دم دسکاری شدند و اصلآ چیز غیر طبیعی دیده نمیشه اصلآ و مردم الاف کردن خودشون و در همه جای جهان
    همش هم نخ و بشقاب و چنگال ه...
    و این شد واقع بینی!

13. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

این هم که از اون حرفهای کاملآ سطحی ه که این چند مدت مرتبآ میشنویم...
    نخ و بشقاب و عکس و.....
    سطحی تر و بی محتواتر از اون دسته ای که میگن یوفوها همون موجودات فضایی ان که از کره دیگه میان
    جفتشونم بی محتوا...
    شما هم که اینجوری میگید حتمآ به همه زوایای پروژه های آلمان و روسیه و آمریکا اشراف کامل دارید که مطمئن شدید اولآ اصلآ ساخت دست بشر نیست دومآ اصلا وجود نداره که ساخته دست بشر باشه سومآ این ویدئوها مطلقآ با مایا همشون از دم دسکاری شدند و اصلآ چیز غیر طبیعی دیده نمیشه اصلآ و مردم الاف کردن خودشون و در همه جای جهان
    همش هم نخ و بشقاب و چنگال ه...
    و این شد واقع بینی!
    دوست عزیز من با اون یوفویی که ساخت آلمان و روسیه و آمریکاس کاری ندارم!
    من یوفو هایی رو میگم که بعضی دوستان(!) هفته ای چندبار میبینن!(و ازش عکس و فیلم هم میگیرن!)
    وگرنه آمریکا و روسیه و آلمان که بیکار نیستن بیان پروژه ی محرمانشون رو(بر فرض وجود!) بیارن تو خیابونای شهر و به مردم نشون بدن! فوق فوق فوقش یه چیزی تو همون مایه های منطقه 51 میشه که هیچی ازش به بیرون درز نمیکنه!

پس فیلم ها و عکس هایی که الان در سایت های مدعی یوفو موجوده 2 دستس:
    1-فیلم یا عکس جعلی و ساختگی با کامپیوتره
    2-فیلم و عکس واقعیه ولی شئ مورد نظر ساختگیه(پلاستیک،ظرف غذا خوری، بومرنگ و ...)

که البته جدیدا دوستانی که تو کار fake هستن خیلی حرفه ای شدن و برای اینکه اشکلات فنی ای که موقع ساخت فیلم و عکس جعلی پیش میاد(مثل سایه ها،پیکسل ها و ...) دستشونو رو نکنه، از روش دوم استفاده میکنن!

درضمن اگه عنوان این تاپیک رو بخونید(یوفوها-بیگانه ها) میبینید که منظور از یوفو در اینجا اجسامی هستن که به فضایی ها نسبت داده میشن! و منم فقط همین رو میخوام بگم که اولا وجود ندارن! و دوما اگر (بر فرض ممکن) وجود هم داشته باشن یا سرکاری هستن و یا به قول شما پروژه های محرمانه نظامی. و مدارکی هم که دوستان و طرفداران یوفو ازش دفاع میکنن فقط همون سرکاری هاس!(وگرنه هیچ کشوری انقدر خنگ نیست بیاد پروژه ی محرمانه رو بذاره تو دید مردم!)

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم!

15. 5 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یک مجمع علمی جهانی یکبار برای همیشه این موضوع رو از زوایای مختلف مورد بررسی قرار نمیده هیچوقت

1. علم یه چیزیه که بیشتر شبیه جامعه ی Open Source هست که به لحاظ فیزیکی و گستردگی بی در و پیکره یعنی یه فضای بازه و حصار مشخصی نداره که منحصر به کسی یا کسانی باشه
    در واقع این متدولوژی علم هست که بهش قوام میده و تعریفش میکنه (مثل میثاق GPL توی جامعه ی نرم افزار آزاد) راجع به این موضوع هم در این تاپیک مفصل بحث شده

در واقع میخوام اینو فقط یادآوری کنم که در مورد مجامع علمی شما با سازمان یا گروه (بدبینانه اش مافیا) ی خاصی طرف نیستید...شما هم میتونین یه کار علمی داشته باشین، ولو بدون هیچ مدرک دانشگاهی یا سابقه ی مرتبط

خلاصه اینکه علم یه چیز انحصاری نیست اما تعریف مشخص و روشنی داره، تا حالا انجام نشده؟ خوب یکی بیاد آستین رو بالا بزنه، زحمت دود چراغشو بکشه، دست از کلی گوئی و مهمل بافی برداره و این بررسی رو بکنه...

2. در باره ی اینکه توسط مجامع علمی بررسی نشده دو مسئله هست:

اگه بخواین ریز بشین، بررسی های زیادی شده ولی این بررسی ها بیشتر غیرمستقیم بودن مثلا بررسی اینکه {بر فرض میگم} احتمال قبول یه باور عجیب در قشرهای یا تیپهای شخصیتی متفاوت و مسائل دیگه...
    ازین تیپ بررسی ها کم یا زیاد شده اما چرا به قول شما خود مسئله بررسی نشده؟

جوابش سادس : علم با شواهد موجود و در دسترس کار میکنه...پس مسئله اینه که علیرغم همه ی این هیاهوی دنیای مجازی، مواد اولیه برای بررسی علمی در جهان واقع فراهم نشده.

نتیجه:
    راه باز و جاده دراز، کسی مانع این بررسی نیست...

17. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •