تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 312 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه shaparake_sahra's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    توی صحرا

پيش فرض

سلام به همگی اعضای این تایپیک
    راستش برای شروع دوباره تمریناتم بهتر دیدم که دوباره سری به این تایپیک بزنم چون از زمانی که حضور شوشیانت عزیز کمرنگ شد منم مثل خیلیای دیگه این تایپیکو ترک کردم
    اما حالا که دوباره اومدم واقعا متاسف تر از قبل شدم
    چون دیگه تایپیکی که یکی از بهترین ها بود با این بحث و جدل ها معنی و مفهوم اصلی خودشو از دست داده
    اما به خاطر زحمات سوشیانت و به خاطر اینکه این تایپیک دوباره یه رنگ و بویی پیدا کنه تصمیم گرفتم تمرینات رو با علاقمندان احتمالی این تاپیک انجام بدم و هر مطلبی برای بهبود و بالا بردن سطح آگاهی بدست میارم با علاقمندان هم به اشتراک بزارم
    از کاربرای اون زمان فعلا hamidak عزیز رو یادم هست که الان هم در صفحات آخر دیدمشون
    اما در مورد تمرینی که گفتم اگه hamidakعزیز خاطرشون باشه در مورد هوشیاری در رویا بود
    حقیقت اینه که این تمرینات که به 1 سال و نیم و شاید بیشتر بود تاثیر بسیار زیادی برام داشت و مسائل باور نکردنی و زیبایی رو تجربه کردم که اگه دوست داشتید براتون تعریف می کنم
    البته نا گفته نماند دیگه از اون هوشیاریها و... خبری نیست الان دوباره 0 کیلومترم

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

اینم از اون داستانها بود...
    برخی ها عجب داستانهایی را باور میکنند...
    هرچه بیشتر میخونم به حرفه داوکینز که دین را ویروس ذهن میخونه بیشتر ایمان میارم.
    من با اینجور تاپیک ها مخالفم چون خرافه را تبلیغ میکنه.
    شیطان هم وجود خارجی نداره و یک توهم مثل خیلی چیزهای دیگه هست...
    جهنم،شیطان و اینجور چیزها ساخته ی دست روحانی ها برای تسلط و نفوذ بر مردم هست.
    اول خدا رو برا خودت ثابت کن بعد برو سراغ شیطان

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    توی صحرا

پيش فرض

الان یکسری مطلب در همین مورد(هوشیاری در خواب ) از منبع وبلاگ : thelight براتون میزارم که با تجاربی که دارم میدونم که خیلی مفیده

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    توی صحرا

پيش فرض مقدمه

آگاهی در خواب
    برای آندسته از افرادی که تازه با این مقوله اونهم از طریق این وبلاگ و این نوشته برخورده اند، من در وبلاگ قبلیم به صورت بسیار چکیده و در عین حال کامل راجع به آن صحبت کرده ام و روش رسیدن به آن را بیان نموده ام. پیشنهاد میکنم حتما به وبلاگ سابقم سری بزنید و نوشته هایم را که اکثریشان در قسمت نوشته های پیشین دسته بندی شده اند مطالعه کنید.
    درصورتی که بخواهم آگاهی در خواب را به صورت کوتاه بیان کنم، حالتی است که در آن انسان در حال خواب و رویا دیدن به این حقیقت که در آن لحظه خواب و در حال خواب دیدن است، واقف میشود و میتواند به صورت کاملا آزادانه و ارادی عمل کند. برای دستیابی به این حالت روشهای متفاوتی وجود دارد و بستگی به افراد مدت زمان متفاوتی طول میکشد تا افراد به این حالت دست یافته یا مسلط شوند. حالت آگاهی در خواب، بیداری در رویا، یا به هر اسم دیگری که خوانده شود، یکی از زیباترین حالاتی است که در آن شخص در حالی که جسمش به خواب رفته و در حال خواب دیدن یا رویا دیدن است، به دلیلی، خودآگاهی خود را به دست می آورد، دقیقا مشابه حالتی که در بیداری دارد. با این اختلاف که جسمی در کار نیست و انسان می تواند آگاهانه در دنیای خواب به انتخاب بپردازد، و به دنیای درون و بیرونش در یک آن دسترسی داشته باشد.
    میتوان به آن حالت، برون فکنی آگاهی و شخصیت هم گفت، تصویر شخص انعکاسی از حالت او در دنیای فیزیکی خواهد بود.مثلا انسان لباس مشخصی به تن دارد، و شکل او همان شکلی است که از خود در آگاهی دارد.
    دلایل بروز آگاهی در خواب بستگی به هر شخص میتواند متفاوت باشد، ولی "انگیزش"، معمولا یکی است و نتیجه به تبع آن به صورت آگاهی در خواب بروز میکند. بر حسب تجربه شخصی من حالات زیر میتواند موثر باشد:
    زمانهای اوج سطح انرژی روح
    حرکت سطح انرژی انسانها نموادر متفاوتی دارد، و هر انسان جدول زمانی متفاوتی با دیگری دارد. معمولا در یک ماه امکان دارد فردی نقطه(های) اوجی در سطح انرژی داشته باشد، و اینجاست که جادوی شخصیت به کار می افتد. اشخاصی که سعی در آگاهانه زیستن دارند، و کنجکاوی آنها نیرویی است که آزادانه در همه عرصه ها به کار گرفته میشود، در این نقطه اوج میتوانند برای اولین بار چشمان خود را در رویا باز کنند. یکی از نتیجه های رسیدن به نقطه اوج انرژی سیال شدن فکر انسان میباشد. حتی در زندگی روزمره وقتی بسیار خسته هستیم و انرژی ما فرسوده است و نیاز به تجدید دارد احتمالا فکر کردن آخرین کاری است که در صدد انجام آن هستیم و در صورتیکه که درگیر روزمرگی نباشیم دوست داریم از همه چیز دوری کنیم تا نیروی حیاتی خود را تجدید کنیم. وقتی در حال خواب دیدن بوده و در نقطه اوج انرژی خود باشیم، قادر به دریافت اطلاعات رویا خواهیم بود، اشیاء را به وضوح خواهیم دید، رابطه انفعالی خواب و ترسها، خشونت ها، و لذتهای درون خواب را به وضوح خواهیم دید، و کافی است که با فکر درباره آنها آگاهی خود را به صورت کامل به خواب منتقل کنیم، و به صورت طبیعی در رویا بیدار شویم.
    چاکرای ششم بسیار فعال
    دیدن در رویا، کیفیت، و میزان نزدیکی آن به حقیقتش، بستگی به میزان فعالیت این چاکرا دارد. آگاهی در خواب، یکی از تجربه های طبیعی است که فردی که دارای چاکرای ششم فعالی باشد طی میکند، البته طول تجربه این شخص بستگی به میزان انرژی آگاهی او دارد، ولی در هرحال چون موضوع مورد بررسی بروز آگاهی در خواب میباشد نه کیفیتهایی مانند طول زمانی، و دیگر کیفیتها به آن نمی پردازم.
    البته این دو، دیدهای متفاوتی به یک مسئله هستند و فقط برای درک بهتر این مسئله آنها را مطرح کردم. آگاهی در خواب برای شخصی که چاکراهای فعالی داشته باشد امکان پذیرتر میباشد، و برای شخصی که در سطح انرژی پائین تری به زندگی میپردازد و آگاهی برای او بهای بسیار کمی دارد احتمال رویداد آن مانند احتمال رویداد یک زلزله در خارج از خط زلزله میباشد. درواقع چنین شخصی نیاز به یک زلزله دارد!
    قانون اول: همه اینها خواهند رفت
    موضوعی که روزی به سطح می آید، و زنده خواهد شد، این است که این حالت مثل سایر حالات روزی خواهد رفت و دیگر برای شما رخ نخواهد داد. مرحله اول افرادی را که واقعا به این مسائل علاقه ندارند، متوقف میکند. این را میدانم که حالت خیلی از شما این است، و شما مرحله اول را پشت سر گذاشته اید. در واقع مرحله دوم، زمان بازرسی علاقه ها، انگیزه ها، و تصمیم به ادامه مسیر میباشد. این را هیچکس به شما نخواهد گفت و در هیچ کتابی نخواهید خواند، ولی بازهم به شما میگویم، شما قدرت آگاهی در خواب را روزی از دست خواهید داد و در دایره رکودی بسیار قوی درگیر خواهید شد. تنها کسانی از این دایره خارج خواهند شد که در عزم خود مانند فولاد استوار باشند. سایر افراد به راحتی متوقف شده و موضوع را به فراموشی میسپارند. این قانون برای کسانی که برونفکنی کالبداختری به صورت غیر ارادی انجام میدهند نیز صادق است. کم شدن آتش شوقی که در ابتدای رسیدن به آگاهی در خواب وجود دارد و تازگی آن برای شخص، یکی از علتهای اساسی ورود به حالت رکود میباشد.
    قانون دوم: مقاومت پذیری در برابر روشها
    روشهایی که برای رسیدن به آگاهی در خواب به کار میبرید، به مرور زمان مقاومتی بسیار ستبر در درون شما به وجود می آورند که رسیدن به نتایج دلخواه را با استفاده از آنها بسیار سخت میکند، و باعث میشود حس نا امیدی در شما تقویت شده و صبر شما به مرزهای بسیار حساسی برسد. نکته ای که برای تخفیف این حالت میتوان به کار بست، بسیار ساده است. هربار تغییری خلاقانه و نو در روش خود ایجاد کنید. به این صورت ذهن شما کمتر نسبت به تکرار آهنگی معین از یک عمل حساس شده، و شما میتوانید روشتان را برای مدت بسیار طولانیتری استفاده کنید و از آن نتیجه بگیرید.
    قانون سوم: قانون اول و دوم را فراموش کنید
    حقیقت اینست که انسان در سخت کردن راه خود، گاهی وقتها چنان ناخودآگاهانه پافشاری میکند که خود را از مسیر موفقیت پیشین دور میبیند و از خود میپرسد که مشکل من در کجاست؟ مشکل خود ما هستیم و اینکه گاهی اوقات میبایست تمرکز خود را از مشکلات دور کنیم، اولویت را از آنها برداشته، و طوری رفتار کنیم که در حالی که مشکلات وجود دارند، ولی تاثیری در هدف و نتیجه ای که ما سعی بر رسیدن به آن داریم ندارند. از یک دید دیگر اگر نگریسته شود، وجود مشکلات الزامی نیست،

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

سلام.شرمنده همه ام!!ببخشید نتونستم مقاله رو آماده کنم ولی همین روزا خداییش واستون میذارم.شرمنده!!

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

راستی دوستان راجع به شیطان باید بگم لطفا یکم فکر کنید!
    (البته من این رو به نقل از یک استاد معارف و فلسفه میگم)
    شیطان در اصل طرف تیره یا نفس بد آدم بوده که موجب رانده شدن وی (همانند شیطان!) از بهشت شده...
    و هیچ زمانی در قرآن بحثی از عذاب بدنی برای شیطان نشده...
    مطالبم تا حدی گنگ هستند...فردا براتون بهتر توضیح میدم.فعلا شب خوش!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.شرمنده همه ام!!ببخشید نتونستم مقاله رو آماده کنم ولی همین روزا خداییش واستون میذارم.شرمنده!!
    بيخيال
    آگاهی در خواب
    برای آندسته از افرادی که تازه با این مقوله اونهم از طریق این وبلاگ و این نوشته برخورده اند، من در وبلاگ قبلیم به صورت بسیار چکیده و در عین حال کامل راجع به آن صحبت کرده ام و روش رسیدن به ...
    ممنون shaparake_sahra

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام به دوستان قدیم و جدید
    دیدید بازم اومدم
    تو بن بودم الانم فرار کردم.
    بهتره از نو فعالیتمونو شروع کنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

اینم از اون داستانها بود...
    برخی ها عجب داستانهایی را باور میکنند...
    هرچه بیشتر میخونم به حرفه داوکینز که دین را ویروس ذهن میخونه بیشتر ایمان میارم.
    من با اینجور تاپیک ها مخالفم چون خرافه را تبلیغ میکنه.
    شیطان هم وجود خارجی نداره و یک توهم مثل خیلی چیزهای دیگه هست...
    جهنم،شیطان و اینجور چیزها ساخته ی دست روحانی ها برای تسلط و نفوذ بر مردم هست.
    وقت توجیه کردن شما رو ندارم اگه مایلی ملاقاتی با شیطان داشته باشی قران رو پاره کن بریز توی دست شویی بعد هم شیطان رو به عنوان معبود پرستش کن می تونی به تاریخ مراجعه کنی و ببینی کسایی که این کار رو کردن با چی روبرو شدن پس حرف بیهوده نزن دامنه این علوم انقدر گسترده هست که مغز شما گنجایش ذره ای از ان را هم ندارد

برای نمونه روایاتی که در کتاب های معتبر دینی می باشند اشاره مستقیم به رویارویی پیامبر و حضرت علی با شیطان, اجنه و ... دارد

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

این تاپیک محل مناسبی برای مطرح کردن مسائل جادوگری نیست و من هم سعی می کنم نتایج تحقیقاتم رو تا جای ممکن اعلام نکنم ولی باید بگم مسئله لوسیفر ( شیطان ) و سمبل بز دوشاخ چیزی است که همه کسانی که در زمینه جادوگری فعالیت دارند نسبت به ان ایمان کامل دارند و منکر شدن شیطان در این علم مانند منکر شدن روح توسط شخصی باشد که برون فکنی انجام می دهد!!!
    شیطان به چشم دیده می شود و بر منکرش لعنت!
    چیزهایی وجود دارد که بیان انها برای بعضی ها به قدری مزحک است که من از بیان انها خودداری می کنم و در عین حال تمام جهان به استثنای ما ایرانی ها از انها مطلع هستند
    هر چیزی که تا به حال به گوش من و شما نخورده و بسیار شگفت انگیز می باشد دلیل و دروغ بودن ان نیست ما تا به حال خدا را ندیده ایم یا مثلا هیچ یک از ما یک زیردریایی اتمی را ندیده ایم ولی مطمئن هستیم وجود دارد کسانی هستند که اینها را می بینند و برای ما تعریف می کنند و یا گاهی اوقات ما از نشانه های انها به وجودشان پی می بریم
    اگر شما تا به حال شیطان را ندیده اید و نمی توانید وجود ان را برای خود توجیه کنید دلیل بر نبودنش نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •