کاری نداره یه سر برو پاساز میرداماد اونجا وایر لس با سرعت وحشتناک ا گیگ داره برو حالشو ببر
کاری نداره یه سر برو پاساز میرداماد اونجا وایر لس با سرعت وحشتناک ا گیگ داره برو حالشو ببر
بــــــــــ ــــــــــه بــــــــــ ــــــــــه ، بــــــــــ ــــــــــه بــــــــــ ــــــــــه...
دوست عزیزم من محل سکونتم رشت هستش نه تهران...حالا بی زحمت برام توضیح بدید!چطوری میشه با وایرلس این کارو انجام داد؟یعنی منظورم اینه که چی می خواد؟می تونم اینکارو از طریق کافی نت هم انجام بدم؟
شرمنده که گیر دادم...ممنون می شم جواب بدید!
قدم اول اینکه دوشیت اصلا وایر لس داشته باشه اگه نداره که هیچ اگه داره کاری نداره توی ستیگ گزینه کانکت رو روی حالت فعال وایر لس قرار بده خودش یه آیکون مجزا داره n96 n95 n80 n82 تا اون جاییکه من میدونم این قابلیتو دارن
خب خب داره...به فرض هم که پیدا کرد!این وایرلس رو از کجا میشه گرفت؟از کافی نت؟به چه صورت؟
هنوز تو ایران زیاد فراگیر نشده اکثر جاهایی که داره مثل فرودگاه ها هتل ها کافی نت هایی که دستگاه پخش کننده سیگنالشو داشته باشن توی خونتون هم میتونی از وایر لس استفاده کنی بشرتی که بری مودم وایرلس بخری
البته گاهی اوقات پیدا هم می کنه اما برای ورود بهش نیاز به پسورد داره...خیله خب ، پس دیگه وایرلس رو برای این کار باید بیخیال شم!با همین ایرانسل باید سرو ته رو یه جور هم آورد!به هر حال ممنونم و تشکر!
اره بابا زیاد گیر نده ایرانسل هم خوبه به شرطی که کنتورش کم بندازه
! شنیدم میتونی با کابل Usb هم به اینترنت کامپیوتر وصل بشی !!! من خودم تا حالا نکردم و دقیقا نمیدونم میشه یا نه !!!
از اينجاي حرفت خوشم اومد.حالا ايم مودم ها چندي هستن؟
![]()
من پارسال adsl وایرلس میخواستم یعنی مودم adsl هستش ولی پخشش وایرلسه 120 بود الان نمیدونم با این تورم یک رقمی چقدر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)