منظورت رو نفهمیدم یعنی میگی تم های 3.71 رو 3.80 نمیاد!؟ من الان تم 3.71 رو 3.80 دارم استفاده میکنم
منظورت رو نفهمیدم یعنی میگی تم های 3.71 رو 3.80 نمیاد!؟ من الان تم 3.71 رو 3.80 دارم استفاده میکنم
هیچ وقت برا تم ریختن نباید از فلش 0 استفاده کرد من یه موقعی که 3.52 داشتم یه بار ریختم semi brick کردم!
ولی بعضی از فلش 0 ها واقا قشنگن مثل dna
شما برای من فلش رو میذارید یا از طریق ریکاوری دانگرید کنم؟
خوب باید بک اپ میگرفتی
خوب باید بک اپ میگرفتی
فکر نکنم نیازی به دانگرید باشه
درسته که قشنگن ولی ارزش نداره که ادم psp ایش بریک بشه
چرا دو تا پست شد!؟
Last edited by ali_ranger22; 24-01-2008 at 19:19.
آقا درستش کردم نبوغ منو ببینین اون گزینهی 3 تو ریکاوری هست اومدم اون پاندورا باتری گزاشتم باتری رو کانورت کردم و 3.71 ریختم!
من یه سئوال در مورد tombrider کردم که مثل اکثر موارد بی جواب موند! جناب ali_ranger22 هم امر فرمودند که در تاپیک سیوها مطرح کنم!! انگار اسم این تاپیک را فراموش کردند!!! بهتره اسم تمام مسایل در مورد psp را عوض کنید و بگذارید بحثهای الکی در مورد psp! ترجیحا هم بحثهای تکراری درمورد فریمورها که 2،3 نفری میان و همیشه حرفهای تکراری می زنند. منهم که یه سئوال جدید در مورد این کنسول بازی مطرح می کنم کسی جواب نمی ده چون احتمالا همه دارند فقط فریم ورها را عوض می کنند و جلوی بریک شدن را می گیرند. کسی که با psp بازی نمی کنه تا بلد باشه...!!!
ببخشید میخواستم شماره فروشگاه گلچین رو بگیرم اگه دارید لطف کنید بزارید بعدش هم میخواستم بدونم جمعه ها گلچین بازه؟![]()
شما هر جا تو بازي گير كردي برو استراتژي بازي رو از يه سايت دانلود كن اونجا رو به سادگي رد كن سايت Gamefaq پره استراتژي !هر چيزي كه شما بازي مي كني دليل نمي شه همه بازي كرده باشن و آماده براي پاسخ دادن به سوال شما !من یه سئوال در مورد tombrider کردم که مثل اکثر موارد بی جواب موند! جناب ali_ranger22 هم امر فرمودند که در تاپیک سیوها مطرح کنم!! انگار اسم این تاپیک را فراموش کردند!!! بهتره اسم تمام مسایل در مورد psp را عوض کنید و بگذارید بحثهای الکی در مورد psp! ترجیحا هم بحثهای تکراری درمورد فریمورها که 2،3 نفری میان و همیشه حرفهای تکراری می زنند. منهم که یه سئوال جدید در مورد این کنسول بازی مطرح می کنم کسی جواب نمی ده چون احتمالا همه دارند فقط فریم ورها را عوض می کنند و جلوی بریک شدن را می گیرند. کسی که با psp بازی نمی کنه تا بلد باشه...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)