سلام
امروز بازیه Meet the Robinssons رو نصب کردم
ولی اصلا نمیشه Save کرد
ممنون میشم کمکم کنید![]()
سلام
ولی اصلا نمیشه Save کرد
ممنون میشم کمکم کنید![]()
من این بازی stalker رو نصب کردم وقتی میخوام وارد بازی بشم بعد از دو ساعت لود کردن انقدر حرکت کنده که میام بیرون از بازی وقتی هم میام بیرون این پیغام زیر برام میاد لطفا راهنمایی کنید
سیستم من
Amd Athlon 64x2 3800
Ram 512
گرافیکم 256 7300
لطفا منو راهنمایی کنید
![]()
من این بازی stalker رو نصب کردم وقتی میخوام وارد بازی بشم بعد از دو ساعت لود کردن انقدر حرکت کنده که میام بیرون از بازی وقتی هم میام بیرون این پیغام زیر برام میاد لطفا راهنمایی کنید
سیستم من
Amd Athlon 64x2 3800
Ram 512
گرافیکم 256 7300
لطفا منو راهنمایی کنید
![]()
ارور زیر که باید عکسش بیاد نمیاد ولی:Amd Athlon 64x2 3800
Ram 512
گرافیکم 256 7300
1- رمت کمه.
20 ویژوال مموریت کمه. برو بهو ازونجا ویژوال مموریت رو ببر بالا.My Com> Properties>Advance>Perfomance
من وقتی بخوام بازی اجرا کنم یه صفحه آبی میاد و یک عدد داره 100 بشه ریست میشه برای همه بازییا.
جدید ترین درایور کارت گرافیک و دایرکت ایکس و نصب کردم درست نشد به نظر شما مشکل از کارت گرافیکه؟؟
مشخصات سیستم:
Intel 82915G/GV/910GL Express Chipset Family
ویندوزم XP Media Center 2005
رم 512
cpu 3000 intel
لطفا سریع تر جواب بدید
احتمال زیاد مشکل از بازی هست .سلام
ولی اصلا نمیشه Save کرد
ممنون میشم کمکم کنید
شاید هم درایوی که بازی رو توش نصب کردید فضای خالی نداره .
اشکال که از سیستمت نمیتونه باشه .من این بازی stalker رو نصب کردم وقتی میخوام وارد بازی بشم بعد از دو ساعت لود کردن انقدر حرکت کنده که میام بیرون از بازی وقتی هم میام بیرون این پیغام زیر برام میاد لطفا راهنمایی کنید
سیستم من
Amd Athlon 64x2 3800
Ram 512
گرافیکم 256 7300
لطفا منو راهنمایی کنید
کارت گرافیکت رو نصب کردی ؟
آپدیت کردی ؟
نه دوست عزیز من با همین رم دارم این بازی رو بازی میکنم . تازه با CPU 1.7 Celeron !ارور زیر که باید عکسش بیاد نمیاد ولی:
1- رمت کمه.
20 ویژوال مموریت کمه. برو بهو ازونجا ویژوال مموریت رو ببر بالا.My Com> Properties>Advance>Perfomance
پس اشکال از سیستمش نیست .
دوست عزیز شما ویندوز XP Professional رو نصب کن و تمام کار هایی که انجام دادی دوباره انجام بده .من وقتی بخوام بازی اجرا کنم یه صفحه آبی میاد و یک عدد داره 100 بشه ریست میشه برای همه بازییا.
جدید ترین درایور کارت گرافیک و دایرکت ایکس و نصب کردم درست نشد به نظر شما مشکل از کارت گرافیکه؟؟
مشخصات سیستم:
Intel 82915G/GV/910GL Express Chipset Family
ویندوزم XP Media Center 2005
رم 512
cpu 3000 intel
لطفا سریع تر جواب بدید
یه عکس هم از اون صفحه بزار که ببینم چطوریه چون من تاحالا چنین پیغامی ندیدم .
خوب سیتمتو بذارببخشید من در بازی سام ماجراجوی 2 با مشکل صدا رو به رو شدم یعنی بعضی از صداها مانند انفجار یا شلیک ها پخش نمیشوند و یا تکه تکه پخش میشوند. مشکل چیه
بعدش فکر کنم از خود سیدی بازس باشه
رو یه سیستمه دیگه اکتحان کن ببین اینطوری میشه.
من توی رزیدنت اویل 4 به یه مشکل عجیبی برخوردم.
وقتی که لیون میخواد با اون زنه حرف بزنه(هر مرحله ای که باشه) ویندوز یه آهنگ اررور میزنه و یه task توی taskbar باز میشه و اسمش هم اینه:
Microsoft Visual C++ Runtime Error
من پچ 6.8 مگی رو روی بازی ریختم.
ممکنه مشکل از پچ باشه ولی سیستمون هم بگین لطفا ...![]()
واییی این ارورمن توی رزیدنت اویل 4 به یه مشکل عجیبی برخوردم.
وقتی که لیون میخواد با اون زنه حرف بزنه(هر مرحله ای که باشه) ویندوز یه آهنگ اررور میزنه و یه task توی taskbar باز میشه و اسمش هم اینه:
Microsoft Visual C++ Runtime Error
من پچ 6.8 مگی رو روی بازی ریختم.
این ارور مربوط گرافیک گرافیکت کمه درسته؟
چون خودمم این مشکلو داشتم گرافیک که عوض شد دیگه این ارور رو نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)