من قبل از تنظیمش سرعت دانلودم حداکثر روی 750 بود ، بعد از تنظیمش شد 940 حدودا ، واسه من که خیلی تاثیر داشت
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبل از تنظیمش سرعت دانلودم حداکثر روی 750 بود ، بعد از تنظیمش شد 940 حدودا ، واسه من که خیلی تاثیر داشت
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مودم iplink دارم و توی تنظیماتش mtu نیست
بجز تنظیمات مودم راهی دیگه نیست mtu تغییر داد؟
مثلا از رجیستری؟
فردا انشاالله میخوام برم ثبت نام کنم. چه مدارکی نیاز هست؟
از صاحب خط هم مدرکی نیاز داره؟ چون من صاحب خط نیستم.
میتونم به نام خودم ثبت نام کنم؟
شرمنده خیلی سوال میپرسم![]()
Last edited by nice 2000; 12-03-2014 at 19:32.
دوستان اين برنامه اي كه توي ويندوز يه سري چيزي رو بايد تغيير بديم، دور چندتا گزينه خط كشيده كه اينا رو تغيير بديم. ولي بقيه گزينه ها كه خط نكشيده براي من با عكسه فرق ميكنه. حالا من تغيير بدم مثل عكسه بشه يا نه ؟؟؟
تو تاپيكش چند ماه پيش پرسيدم هنوز كسي جواب نداده. لطفا راهنمايي كنيد.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان این ا گیگ عیدی به شما اضافه شده؟
دوستان یه مدته که اینترنت من دقیقا از ساعت 2 به بعد قطع و وصلی شدیدی پیدا میکنه و سرعتشم از 200 میاد روی 20
آیا راه حلی وجود داره؟
کسی میدونه چرا سرعت من اینجوریه؟؟؟
با speedtest میزنم نشون میده سرعت 6mb هستش (یعنی 800kb)ولی با idm سرعتم از 120kb بیشتر نمیشه!!!!!!!!
Mtu رو چند گذاشتید
اینترنتشون اشغاله.2 یا 3 ماهه که مسیر جدید اومده با تایم اوت زیاد . حالا این 2 3 روز اخر هم که دیگه از صبح تا شب تایم اوت زیاده بعضی موقع ها 4 تا 5 تا هم میده . اصلا نمیتونم بازی wow رو انجام بدم . همش با delay باید بری بازی کنی . با این اینترنتشون خسته ام کردن
دوستانی که گوشی اندرویدی دارن شما میتونین گوگل پلی رو باز کنین؟؟ من با هر نوع چیز پی ان امتحان میکنم connection time out میده...ولی خونه دوستم که میرم اونجا راحت کار میکنه..کسی میدونه مشکل میتونه از چی باشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)