تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2928 از 4105 اولاول ... 1928242828282878291829242925292629272928292929302931293229382978302834283928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,271 به 29,280 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اونایی که بالای 60روز توی نیرو انتظامی خدمت کردن الان اموزشی ندارن هنوزم مثل قبل حداکثر درجه میدن یا این قانونم حذف شده مثلا فوق لیسانس ستوان دوم میدن یا سوم

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

از عزیزان دیگری کسی خبری نداره، راستی احتمال داره برای تقسیم واحد مهندسی ناجا بندازند
    شانس بیاری مرزبانی نیفتی. چون کرمانشاهی هم هستی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 تا سوال داشتم خدمتتون:
    1. از چه زمانی میشه دنبال گرفتن کسری بسیج رفت؟؟؟؟ من 1 اردیبهشت اعزامم و بسیجی فعال هم داشتم، از دوران آموزشی میشه رفت دنبالش و کسری رو گرفت؟
    2. دوم این که با توجه به اینکه تک پسرم و بعد آموزشی که در 01 دارم، ان شاالله و امیدوارم که استان خودم یعنی خراسان رضوی و ارتش مشهد بیفتم، اون پرونده ی بسیجی و کسر خدمتش رو برای کجا باید بگیرم و بهشون تحویل بدم تا کسری من رو اعمال کنند؟؟ آیا برای سپاه؟ و اینکه اسم اون سپاه؟؟

خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شانس بیاری مرزبانی نیفتی. چون کرمانشاهی هم هستی
    نه برادر برای مرزبانی باید میافتادم مرکز آموزشی شهید رجایی که هنگ مرزیه... مالک اشتر ربطی به مرزبانی نداره

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام بچه ها..
    من 19 ام همین ماه یعنی دو روز پیش آموزشیم رو تموم کردم و امریه ام اومد افتادم تیپ 121 تکاور! تبریز
    آموزشیم رو تو 03 عجب شیر بودم و خودم هم بچه آذرهشر هستم که تقریبا بومی حساب میشم..
    یکی از آشناهمون به یه سرهنگی سفارش کرده بود منو بندازه تو تبریز که همین کار هم شد ولی اگه میدونستم میفتادم تیپ تکاوری بهش میگفتم کاری کنه تا بیفتم خود 03
    می خواستم بپرسم تیپ تکاوری چطوریه؟؟ چی کار میکنن اونجا؟؟؟ برنامه شون تا ساعت 14 هست؟؟ یعنی میتونم بعد ساعت 14 برگ خروج شهری بگیرم و برم خونه یا نه؟؟
    و اینکه اونجا هم تقسیم گروهانی میشیم یا هر کدوممون رو به یه پستی می فرستند؟؟؟ مثل رانندگی و دژبانی و مخابرات و بوفه و ....؟؟
    آخه من هم عینکی هستم و هم تازگی ها تو آموزشیم واریث گرفتم و دیگه اصلا نمیتونم مثل قبل روزی چند ساعت رژه و تمرین نظامی و.... انجام بدم..
    دیگه تحمل اینجور چیزا رو ندارم
    رسته تو امریه ام هم پیاده هست...
    میخواستم کسایی که تیپ تکاوری افتادن و یا اطلاعاتی دارن درخواست کمک کنم

راستی افسردگی شدید هم دارم که نمیدونم اگه با اون دو تای دیگه یعنی چشم ضعیفی و واریث در کنار هم معافیت میدن یا نه...
    چرا کسی جواب منو نمیده؟؟
    25 ام باید برم تیپ 121 تکاور تبریز..
    در مورد مسایلی که گفتم اگه کسی خبری داره بگه

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

امریه ها تو ارگانهای ارتش مثل آتش نشانی 24 ماهه؟

و اینکه من رفتم پست برگ سفیدمو گرفتم.افتادم پرندک02 ...امکانش هست برای یگان بی افتم خود تهران یا حومه تهران؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

گروه پدافند اميديه
    کسی نظری داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

در مورد 05میخاستم بپرسم روز اولی که اعزام شدین فقط بهتون لباسو اینارو دادن گفتن برین سایز کنین برگردین یا اصلا از مرخصی خبری نبود؟کلا روز اول چیا با خودتون برده بودین؟منم اعزامی 05م حدود 10روز دیگه ....اگه پیشنهادی نصیحتی چیزی دارین قبل اعزام خوشحال میشم بشنوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه مرخصی ندادن، معمولا مراکز 01 و 02 تو تهران هستن که لباس میدن و چند روز مرخصی میدن برای سایز کردن و درست کردن لباس ها.(حالا شاید هم دادن به شما اما احتمالش کمه و به این امید نرید بهتره)
    هرچی لازم دارین ببرین، سخت گیری ای در مورد وسایلی که می برین وجود نداره. وسایل ضروری ببرین، خوراکی، دارو، لباس و ...
    پیشنهاد خاصی نیست، جز اینکه کلا آموزشی رو جدی نگیرین، هیچ خبری نیست، همه چیز فرمالیته است.
    از الان هم به دنبال آشنا باشین برای اینکه بعد از آموزشی، یگانتون رو در شهر خودتون،نزدیک خونتون و جای مناسبی بیفتین .

9. 2 کاربر از حسین- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

امریه ها تو ارگانهای ارتش مثل آتش نشانی 24 ماهه؟
    و اینکه من رفتم پست برگ سفیدمو گرفتم.افتادم پرندک02 ...امکانش هست برای یگان بی افتم خود تهران یا حومه تهران؟
    منظور شما از ارگانهای زیر محموعه ارتش چیه؟شما در هر نهادی که وابسته به یکی از نیروهای ۴ گانه ارتش باشد خدمت ۲۱ ماه خواهید داشت به عبارتی ان ارگان یا نهاد زیر مجموعه یک فرماندهی است و ان فرماندهی خودش به نهاد فرماندهی اصلی ان نیرو وابسه است و در محموع تمام تصمیمات از سوی نهاد بالایی ابللاع می شود در حال حاضر خدمت در ارتش در تمامی نیروها و زیر محموعه ها به جز مناطق بد اب و هوا و محروم ۲۱ ماه است. اتش نشانی یک سازمان جداست که فوانین و مقرارت مخصوص به خود را دارد.
    بله امکانش هست افرادی هستند که بدون داشتن شرایط و پارتی در شهر خودشون خدمت کردند، اما اگر در هر صورت در شهر یا استان دیگر بودید می توانید پس از مدتی درخواست انتقال به شهر خود را بدهید.

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

گروه پدافند اميديه
    کسی نظری داره؟

اگه آموزشی افتادی اونجا دهنت سرویسه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •