اونایی که بالای 60روز توی نیرو انتظامی خدمت کردن الان اموزشی ندارن هنوزم مثل قبل حداکثر درجه میدن یا این قانونم حذف شده مثلا فوق لیسانس ستوان دوم میدن یا سوم
اونایی که بالای 60روز توی نیرو انتظامی خدمت کردن الان اموزشی ندارن هنوزم مثل قبل حداکثر درجه میدن یا این قانونم حذف شده مثلا فوق لیسانس ستوان دوم میدن یا سوم
شانس بیاری مرزبانی نیفتی. چون کرمانشاهی هم هستی
سلام دوستان
من 2 تا سوال داشتم خدمتتون:
1. از چه زمانی میشه دنبال گرفتن کسری بسیج رفت؟؟؟؟ من 1 اردیبهشت اعزامم و بسیجی فعال هم داشتم، از دوران آموزشی میشه رفت دنبالش و کسری رو گرفت؟
2. دوم این که با توجه به اینکه تک پسرم و بعد آموزشی که در 01 دارم، ان شاالله و امیدوارم که استان خودم یعنی خراسان رضوی و ارتش مشهد بیفتم، اون پرونده ی بسیجی و کسر خدمتش رو برای کجا باید بگیرم و بهشون تحویل بدم تا کسری من رو اعمال کنند؟؟ آیا برای سپاه؟ و اینکه اسم اون سپاه؟؟
خیلی ممنون
نه برادر برای مرزبانی باید میافتادم مرکز آموزشی شهید رجایی که هنگ مرزیه... مالک اشتر ربطی به مرزبانی نداره
چرا کسی جواب منو نمیده؟؟
25 ام باید برم تیپ 121 تکاور تبریز..
در مورد مسایلی که گفتم اگه کسی خبری داره بگه
امریه ها تو ارگانهای ارتش مثل آتش نشانی 24 ماهه؟
و اینکه من رفتم پست برگ سفیدمو گرفتم.افتادم پرندک02 ...امکانش هست برای یگان بی افتم خود تهران یا حومه تهران؟
نه مرخصی ندادن، معمولا مراکز 01 و 02 تو تهران هستن که لباس میدن و چند روز مرخصی میدن برای سایز کردن و درست کردن لباس ها.(حالا شاید هم دادن به شما اما احتمالش کمه و به این امید نرید بهتره)نوشته شده توسط studious.endeavour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی لازم دارین ببرین، سخت گیری ای در مورد وسایلی که می برین وجود نداره. وسایل ضروری ببرین، خوراکی، دارو، لباس و ...
پیشنهاد خاصی نیست، جز اینکه کلا آموزشی رو جدی نگیرین، هیچ خبری نیست، همه چیز فرمالیته است.
از الان هم به دنبال آشنا باشین برای اینکه بعد از آموزشی، یگانتون رو در شهر خودتون،نزدیک خونتون و جای مناسبی بیفتین .
منظور شما از ارگانهای زیر محموعه ارتش چیه؟شما در هر نهادی که وابسته به یکی از نیروهای ۴ گانه ارتش باشد خدمت ۲۱ ماه خواهید داشت به عبارتی ان ارگان یا نهاد زیر مجموعه یک فرماندهی است و ان فرماندهی خودش به نهاد فرماندهی اصلی ان نیرو وابسه است و در محموع تمام تصمیمات از سوی نهاد بالایی ابللاع می شود در حال حاضر خدمت در ارتش در تمامی نیروها و زیر محموعه ها به جز مناطق بد اب و هوا و محروم ۲۱ ماه است. اتش نشانی یک سازمان جداست که فوانین و مقرارت مخصوص به خود را دارد.
بله امکانش هست افرادی هستند که بدون داشتن شرایط و پارتی در شهر خودشون خدمت کردند، اما اگر در هر صورت در شهر یا استان دیگر بودید می توانید پس از مدتی درخواست انتقال به شهر خود را بدهید.
اگه آموزشی افتادی اونجا دهنت سرویسه.....
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)