تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2927 از 3745 اولاول ... 192724272827287729172923292429252926292729282929293029312937297730273427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,261 به 29,270 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه vampire_arak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز, در پاسخ به شما
    ظاهرا نماینده یوزر "ahriman323" امکان تمدید کردن این سرویس را دارد
    با ایشان در ارتباط باشید...
    با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن مهلتش تموم شده واسه کاربرای قدیمی.
    به همین یوزر پیام خصوصی دادم ولی جواب نداد.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان این اسیاتک داره یه دزدی هایی میکنه ها ... منم اعصاب ندارم هی میخوام با این پشتیبانا اروم حرف بززنم میترسم 4 تا فحش خار مادر به این الدنگا بدم ... دوستان شما به من بگین رفتن به سایت که هیچ محتوای گرافیکی نداره و همش متنه در عرض 10 دقیقه باید 540 مگ کم کنه ؟!!! اپدیت ویندوز و همه چیز هم افه .... بابا باید چکار کنیم ؟ پول الکی نیست که این اشغالا همینجوری بالا بکشن که ...
    منم دقیقا همین وضعو دارم اصلا نمیتونم تشخیص بدم چجوری دارن حجمو محاسبه میکنن اصلا هماهنگ نیست با مصرف من مخصوصا الآن که فیلیمو و آچارات مسخره اومدن وسط

3. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مک فیلتر برای دسترسی داشتن به صورت آزاد یا نداشتنه
    چطور اینجوری تنظیم کردی:-)) ?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    برای تنظیم مک فیلتر اول باید برین تو قسمت LAn و از تویه کلاینت لیستها آدرس مک سیستم خودتون رو بردارید بعدش برید تو قسمت wireless و در قسمت MAC وارد edit بشید و در اونجا یه لیستی وجود داره که میتونید مک ادرس رو وارد کنید و گزینه Allow رو فعال کنید و بعدش تیک MAC Filtr رو بزنید. در اینصورت فقط سیستم هایی که مک آدرسشون الو شده میتونند به وای فای شما وصل بشن حتی با در دست داشتن رمز دستگاه های دیگه نمیتونن وصل بشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آسیاتک یک باگ خواسته یا ناخواسته دارد که اگر مودم در تایم رایگان خاموش و روشن نشود ممکن است حجم استفاده شده در تایم رایگان را رایگان حساب نکند، یک مورد هم اینکه پنل کاربران حجم باقیمانده را تا آخرین قطع اتصال نشان میدهد یعنی 25 گیگ حجم باقیمانده اگر اتصال شما از 5 روزگذشته قطع نشده بود، مربوط به 5 روز پیش بود و 8 گیگ در طول 6 روز مصرف شده است (که احتمالا حجم مصرف شده در تایم رایگان را هم حساب کرده)
    برا من از 4 تا 10 صبح رایگانه. یعنی اگه مثلا 4و 5 دقیقه مودم رو خاموش روشن کنم دیگه این اتفاق نمی افته؟! خداکنه که اینجوری باشه مگرنه که واویلاست!!!!

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

برا من از 4 تا 10 صبح رایگانه. یعنی اگه مثلا 4و 5 دقیقه مودم رو خاموش روشن کنم دیگه این اتفاق نمی افته؟! خداکنه که اینجوری باشه مگرنه که واویلاست!!!!
    احتمالش خیلی کم میشود،ساعت 9 و 55 دقیقه هم همه دانلودهایتان را ببندید و مودم را دوباره خاموش و روشن کنید.

7. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما یه راه خیلی ساده داری
    تنظیمات مودم رو طوری تغییر بده تا اگه دستگاهی به مودم وصل نباشه آی پی رو ردش کنه و چراغ اینترنت خاموش بمونه همین که یه دستگاه به مودم وصل شد آی پی میگره و لاگ میندازه تو پنل
    فقط باید قبل و بعد از شروع دانلود هیچ دستگاهی به مودم وصل نباشه یا تو حالت اسلیپ باشه اگه شرایطش براتون خوبه آموزشش رو میزارم

9. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شما یه راه خیلی ساده داری
    تنظیمات مودم رو طوری تغییر بده تا اگه دستگاهی به مودم وصل نباشه آی پی رو ردش کنه و چراغ اینترنت خاموش بمونه همین که یه دستگاه به مودم وصل شد آی پی میگره و لاگ میندازه تو پنل
    فقط باید قبل و بعد از شروع دانلود هیچ دستگاهی به مودم وصل نباشه یا تو حالت اسلیپ باشه اگه شرایطش براتون خوبه آموزشش رو میزارم
    لطفا بزاريد جالبه

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

به اميد ايراني آزاد و آباد

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

بله منم وسط ماه سرویسم بود داشتم دانلود می کردم تقریبا نیم ساعت 1 گیگ.دانلود زدم رفتم دیدم. دیدم شده منفیه 1!!!! دیوونه شدم
    آقا من الان تمدید کردم والا حساب نکرد
    حالا شماها قبل از اینکه سرویستون به پایان برسه یه تست کنید ببینید شاید واقعا رایگانه

12. این کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

لطفا بزاريد جالبه

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

به اميد ايراني آزاد و آباد
    مطابق عکس عمل کنید و زمان هم دست خودتونه اگه مثلا 5 دقیقه بدین بعد از اینکه 5 دقیقه دستگاهی به مودم وصل نباشه چراغ اینترنت خاموش میشه و سیستم شمارو آفلاین در نظر میگیره همین که دستگاه بهش وصل بشه بلافاصله آی پی میگیره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by android500; 18-06-2016 at 01:04.

14. 4 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان یک سوال آیا برای شما هم این اتفاق افتاده که حج روزانتون رو هم جزو تایم رایگان محاسبه کنند؟

- - - Updated - - -

دوستان یک سوال آیا برای شما هم این اتفاق افتاده که حجم روزانتون رو هم جزو تایم رایگان محاسبه کنند؟

- - - Updated - - -

دوستان یک سوال آیا برای شما هم این اتفاق افتاده که حجم روزانتون رو هم جزو تایم رایگان محاسبه کنند؟

16. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •