راستی بیاین این بازی رو بازی کنیم
JCEntertainment
نسخه قبلی خوب بود
ولی الان اپدیت جدید اومده باحال شده
حدود 500 mg هست
راستی بیاین این بازی رو بازی کنیم
JCEntertainment
نسخه قبلی خوب بود
ولی الان اپدیت جدید اومده باحال شده
حدود 500 mg هست
ای بابا ای دی اس ال ما کجا بود
-----------
یک سر به اینم بزنید و عضو بشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقت کردم میزارم تو امضام![]()
چرا تو امضات برای v a h i d رو گذاشتی؟
دیگه من نمیدونم فردا ساعت 3 به وقت ما من و دوستام میریم تو بازی ورد 21 شما رو نمیدونم تو همون جایی که گفتیمم عضو میشبم
انتو هم گفتم ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای خالی بندمن دارم ....
چه طور؟؟؟؟
علی گوش نکن حرفشو.این دوم دبیرستانو تازه تموم کرده.گواینامش کجا بود
به به.به به
باد آمد و بوی عنبر آمد
چطوری هادی جان؟خوبی؟
سربازی خوش میگذره؟چند کیلو لاغر کردی؟چقدر دووندنتون؟هنوز به زندگی تو شرایط سخت نرسیدی؟
سلام هادی...
منو یادت میاد؟؟؟؟؟
فکر نکنم.
ولی من تورو خوب یادمه!!!!!
تو و حامد!!!!!
بهتون میگفتیم بابابزرگ ترایب.
سلام بردیا.خوبی عزیزم؟چه خبرا...
سربازی هم میگذره دیگه.فردا انشاالله جشن سردوشی داریم و آموزشی تموم میشه و من میشم ستوان دو ( دو ستاره روی دوش).
من فکر کنم 7-6 کیلو لاغر شدم.نامردا غذا نمیدن که.
اگه منظورت از زندگی در شرایط سخت رفتن به اردوگاهه آره سه روز رفتیم اردوگاه موندیم اردوگاهش هم اسمش تلو هست انتهای اتوبان بابایی.واقعا سخت بود دهنمون سرویس شد.تیراندازی هم کردیم با ژ3 لامصب عجب لگدی داره.نصف بچه ها رو بعد از تیراندازی نگاه میکردی پای چشمشون بادمجون کاشته بودن.موقع تیرانداز باید گونه رو محکم با تمام زور بچسبونی به بالای قنداق و ته قنداق رو هم بذاری رو کتفت و فشار بدی.اگه یه ذره شل بگیری ممکنه کتفت رو از جا در بیاره یا بزنه چش و چالت رو داغون کنه.خوشبختانه من سفت گرفتم طوریم نشد ولی نصف بچه ها سر و صورتشون درب و داغون شده بود.
آها راستی تو اردوگاه هم 20 کیلومت یه سره پیاده روی کردیم اونم بیشترش سربالایی و کوه بود.خلاصه هر چی از سختی آموزشی بگم کم گفتم.الان عجله دارم بیشتر نمیتونم توضیح بدم.بعدا میام مفصل براتون میگم.
آره عزیزم چرا یادم نمیاد.
علیرضایی دیگه تو ترایب ما هم بودی اون اوایل.
لقب من هم بود the great king !!!
یادش به خیر چه دورانی بود.کلی با بچه ها حال میکردیم.ترایب رو من زدم بعد هم حامد رو مدیر کردم...
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)