درست ، ولی من زنگ زدم گفت کپی خور شدس !
داشبورد من 2.0.14699 هست .
نمی دونم آپدیت شده یا این هنوز ورژن قدیمی هست .
درست ، ولی من زنگ زدم گفت کپی خور شدس !
داشبورد من 2.0.14699 هست .
نمی دونم آپدیت شده یا این هنوز ورژن قدیمی هست .
این آخرین داشبورده ارائه شده تو دسامبر 2011 هست.بعد از اون آپدیتی نیومده.شما الن میتونید بازی کپی اجرا کنید؟اگه میتونید پس کپی شدست.اگر نه ارجیناله با آخرین داشبورد ارائه شده.
عزیز شما 95% احتمال بدین که کنسول کپی نشدنس ، باندل ها (جز یه تعداد خیلی کم) 0500 هستن که هــک نشدن...
از این طریق ببینین Lite On ــه یا هیتاچی ، اگه هیتاچی بود 100% کپی نشده...
Last edited by .:PAR3A:.; 15-01-2012 at 15:11.
LITEON
واقعا الان مغزم داغ کرده
نیم ساعت دیگه هم امتحان دارم .
2 هفته هم هست دنبال بازی اورجینال میگردم چون فکر می کردم -- نشده !!!!!!!!!!!
برم یه بازی بگیرم ببینم چی میشه !!!
مشکل اینجاست وقتی فریمور تغییر م کنه ناند دستگاه هم تغییر می کنه وقتی استاک میریزی دوباره یه بار دیگه ناند تغییر می کنه حالا توی این دو بار تغییر چه تغییراتی می کنه ناند خدا می دونه و مایکروسافت! اخیرا از طریق ناند هم شایعه شده که سابقه هـک شده بودن رو هم می تونه مشخص کنه. درسته گزارشی مبنی بر این که کسی با فریمور استاک بن یا فلگ شده باشه نشده ولی خوب ریسک بزرگی هست من واقعا تعجب می کنم اینا وقتی می خوان یه محصول دست مشتری بدن نمی تونستن یه کنسول خام بدن؟ خیلی جالبه... تنها جیزی که میشه از این قضیه نتیجه گرفت اینه:
همه چیزهایی که توی کل دنیا غیر قانونیه و دزدی محسوب میشه اگه اینجا اون رو انجام بدی هیچ مشکلی وجود نداره ولی اگه فقط سعی کنی این قانون بین المللی رو رعایت کنی دنیا رو روی سرت خراب می کنن هموطنای عزیزت... واقعا متاسفم...
خودم هم چند وقتی هست دنبال اورجینال کاری هستم در مورد اکس باکس ولی وقتی می بینم که همه راه ها واسه این کار بسته اس نا امید می شم چند تا مثال می زنم که که کافیه کسی تو ایران هوس نکنه اورجینال کار کنه در مورد اکس باکس:
1- وقتی اورجینال می گیری خیالت از هـک کردن و باز کردن دستگاه و هزار تا مکافات راحت میشی.
ولی:
قبل این کارها می بینی کنسولت رو هموطنات باز کردن و روح ایرانی رو بهش دمیدن!
2- وقتی اورجینال می گیری می گی بازی هات رو که می گیری ارزش دارن چون اورجینال هستن و و رو پکیج ریدیم کد اینا دارن که واسه لایو به دردت می خورن
ولی:
نه اورجینال گیرت میاد اینجا و وقتی هم که گیرت میاد میبینی ریدیم کدش الکیه یا از قبل استفاده شده واسه یه اکانت دیگه! و مجبوری یه پول هم واسه اون بدی!
3- وقتی اورجینال می گیری می گی خوبه با خیال راحت می تونی از صبح تا شب توی لایو پلاس باشی و آنلاین بترکونی بازی ها رو.
ولی
اینترنت کشورت عزیزت ایران که تا 3 ماه پیش رده 3 تا مونده به آخر رو به خودش اختصاص داده بود در اثر تلاش مسئولین الان دیگه از آخر اول هست و با این وضعیت پینگ افتضاح داشبوردت رو با زور توی لایو آپدیت می کنی چه برسه به اینکه بخوای آنلاین بازی کنی با اون لگ لعنتی! تازه همین اینترنت زغالی هم زیر تیغه و اگه شایعه ها درست از آب دربیاد اینترانت جایگزین می شه
متاسفانه واقعیاتی که هست تلخه این روزا... به کدوم گناه ما داریم تاوان پس می دیم خدایا؟
سلام دوستان.
من X-box مو از طریق اینترنت آپدیت کردم که نباید اینکارو میکردم و میگن مثل اینکه دستگاه Break شده. هیچ بازی رو اجرا نمیکنه. باید چیکار کنم؟ ممنون![]()
نه بابا چی چی بریک شده شما برو اینجا شاید کارت راه بیفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا مشخصات کنسول ت رو دقیق بگو![]()
بحث اینترانت که کلاً منتفیه.اینا تو خیلی چیزای ساده تر از این گیر کردن.بحث ملی کردن اینترنت فقط یه جنگ روانی و 10 البته اگه درست و اجرایی هم بشه منافاتی با اینترنت نداره.اینا فقط تلاش میکنن آی پی های مورد اعتمادشون رو با پهنای باند واقعی ارائه بدن نمیتونن و نمیخوان که اینترنت رو کنار بذارن ولی اینکه هر چند وقت که اراده میکنن یه کشتی از رو سیماشون رد بشه و اینترنت ذغالی مون از اینم ذغالی تر بشه دیگه یه سیاست شناخته شدست.انشالله در نیمه دوم اسفند ماه بعد از یه سری تحولات کابل اینترنتمون دوباره وصل میشه!!!!!!!!!!
در خصوص کنسول ارجینال هم عرض کنم که متاسفانه بازار اینجوریه البته نه همه دوستان ولی اکثرشون همین فرمی تجارت میکنن!
والله ما هم خیری از خیلی از هموطنای عزیز ندیدیم ولی خب حس مالکیت هم رو هموطن ها ندارم!!!هموطنه دیگه عزیز همه ست انشاللهدنیا رو روی سرت خراب می کنن هموطنای عزیزت
و در مورد بن شدن با فریمور استوک هم همونطور که خودتون فرمودین گزارشی مبنی بر فلگ شدن اعلام نشده و در واقع اگر قرار بود فلگ یا بن بشن دیگه عملاً ریختن فریمور استوک قبل از LT توصیه نمیشد.کاری که خودم همیشه انجام میدم تا همه جوره احتیاط کرده باشم.(در مورد تغییر ناند توسط فریمور استوک چون اطلاعی ندارم اظهار نظر نمیکنم)
در کل باهات موافقم که خانه از پای بست ویران است.
شما فقط باید دوباره کنسولتون رو کپی خور کنید.موفق باشید
به به به به به !!!
رفتم یه بازی کپی خریدم اجرا کرد !!!!!!!!!!
واقعا تعجب آوره
حالا که کنسول ما کپی خور شده هست چند تا سوال بپرسم !!!!
ورژن LT دستگاه رو از کجا می تونم بفهمم ؟
میگن دستگاه فلگ شده یا بن شده یعنی چی ؟! من اگر بازی های اورجینال رو اینطوری بازی کنم امکان بن شدنم هست ؟
اگه بازی های کپی رو تو لایو بازی کنم بن میشم ؟!!
چیکار کنم که بن نشم ؟!
بعدش کدوم یکی از این بازی ها LT3 می خوان :
BF3
MW3
Forza 4
Kinect Sport Season 1 va 2
FiFa 12
Need For Speed Run
جایی هست اینارو بزنه ؟!
به به به به به !!!
رفتم یه بازی کپی خریدم اجرا کرد !!!!!!!!!!
واقعا تعجب آوره
حالا که کنسول ما کپی خور شده هست چند تا سوال بپرسم !!!!
ورژن LT دستگاه رو از کجا می تونم بفهمم ؟
میگن دستگاه فلگ شده یا بن شده یعنی چی ؟! من اگر بازی های اورجینال رو اینطوری بازی کنم امکان بن شدنم هست ؟
اگه بازی های کپی رو تو لایو بازی کنم بن میشم ؟!!
چیکار کنم که بن نشم ؟!
بعدش کدوم یکی از این بازی ها LT3 می خوان :
BF3
MW3
Forza 4
Kinect Sport Season 1 va 2
FiFa 12
Need For Speed Run
جایی هست اینارو بزنه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)