تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2925 از 3347 اولاول ... 19252425282528752915292129222923292429252926292729282929293529753025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,241 به 29,250 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

اگه بخواهیم در حالت عادی بسته بخریم مثلا بسته 13تومانی.باید 13 تومن شارژ داشته باشم که 9 درصد مالیات ازش کم شده.یعنی حدود 14170 برامون تموم شده.حالا اگه کارت بسته اینترنتی رو که روش 13000 تومن خورده رو 13500 بخریم باز هم حدود 670 تومن به نفعمون هست
    از برنامه ایرانسل من هم بگیرم 9 درصد میاد روش؟؟ فک نکنم اینطوری باشه.
    من فک میکردم از شارژم کم میکنن وقتی میخوام از برنامه ایرانسل من بخریم. شاید خم درست میگید!
    یعنی از بیرون بگیریم به نفعمونه؟ من یه بار شارژ خریدم از بیرون گرونتر از شارژ اتوماتیک با گوشی شد. چون اون 9 درصد هیچ یه مقدار هم اضافی گرفتن. الان برا شارژ 1000 تومانی 1090 تومان میگیره شارژ اتوماتیک ولی قطعا در مغازه بیش از این مقدار میگیره
    دوستان اطلاعاتی دارند؟
    Last edited by shangil; 21-05-2017 at 07:16.

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

از برنامه ایرانسل من هم بگیرم 9 درصد میاد روش؟؟ فک نکنم اینطوری باشه.
    من فک میکردم از شارژم کم میکنن وقتی میخوام از برنامه ایرانسل من بخریم. شاید خم درست میگید!
    یعنی از بیرون بگیریم به نفعمونه؟ من یه بار شارژ خریدم از بیرون گرونتر از شارژ اتوماتیک با گوشی شد. چون اون 9 درصد هیچ یه مقدار هم اضافی گرفتن. الان برا شارژ 1000 تومانی 1090 تومان میگیره شارژ اتوماتیک ولی قطعا در مغازه بیش از این مقدار میگیره
    دوستان اطلاعاتی دارند؟
    از برنامه ایرانسل من بخرید دیگه 9% رو کم نمیکنه و همون مبلغ رو کم میکنه چون شما قبلا برای شارژ کردن سیمکارتتون اون 9% رو دادید.
    برای مثال بسته یک ماهه 13 تمنی بخاید بخرید اگه از سایت ایرانسل بخرید 14170 تمن باید پرداخت کنید یعنی 1170 تمن بیشتر باید بدید. حالا اگه بخاید سیمکارتتون رو شارژ کنید و از این طریق بسته بخرید شارژ 13 تمنی رو میخرید ولی 1170 تمن ازش کم میشه و شارژ شما 11830 تمن میشه. و هیچ فرقی بین این دو روش نیست و هر دو یکی هست چون اون مالیات رو یا از مقدار شارژتون کم میکنن یا به هزینه شارژتون اضافه میکنن.

3. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

از برنامه ایرانسل من بخرید دیگه 9% رو کم نمیکنه و همون مبلغ رو کم میکنه چون شما قبلا برای شارژ کردن سیمکارتتون اون 9% رو دادید.
    برای مثال بسته یک ماهه 13 تمنی بخاید بخرید اگه از سایت ایرانسل بخرید 14170 تمن باید پرداخت کنید یعنی 1170 تمن بیشتر باید بدید. حالا اگه بخاید سیمکارتتون رو شارژ کنید و از این طریق بسته بخرید شارژ 13 تمنی رو میخرید ولی 1170 تمن ازش کم میشه و شارژ شما 11830 تمن میشه. و هیچ فرقی بین این دو روش نیست و هر دو یکی هست چون اون مالیات رو یا از مقدار شارژتون کم میکنن یا به هزینه شارژتون اضافه میکنن.
    مرسی
    الان من فرضا 200 تومان شارژ دارم. میخوام اینترنت هفتگی دوهزار تومانی که از 6 صبح تا 12 ظهر است رو شارژ کنم. من الان باید از طریق شارژ مسنقبم 2000 تومان شارژ کنم که از حسابم 2180 تومان کم میشه (یعنی با شارژ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *) و در نهایت پس از خرید بسته افزایشی همون 200 تومان اولیه من باقی میمونه درسته؟

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مرسی
    الان من فرضا 200 تومان شارژ دارم. میخوام اینترنت هفتگی دوهزار تومانی که از 6 صبح تا 12 ظهر است رو شارژ کنم. من الان باید از طریق شارژ مسنقبم 2000 تومان شارژ کنم که از حسابم 2180 تومان کم میشه (یعنی با شارژ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *) و در نهایت پس از خرید بسته افزایشی همون 200 تومان اولیه من باقی میمونه درسته؟
    درسته هر بسته ای بخرید دقیقا همون مقدار کم میشه. اینطور نیست ارزونتر براتون در بیاد چون قبلا مالیاتش رو دادید.

6. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من الان بسته نامحدود 3 ساعته خریدم پول ازم کم کرد ولی توی قسمت اینترنت دیگه دایره سبز رنگ نشون نمیده با حجم 60 گیگ. توی قسمت خریدا زده که چه بسته ای خریدم و تاریخ انقضا داره اما دایره سبز رنگ نشده با اینکه ازم پول کم شده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

من الان بسته نامحدود 3 ساعته خریدم پول ازم کم کرد ولی توی قسمت اینترنت دیگه دایره سبز رنگ نشون نمیده با حجم 60 گیگ. توی قسمت خریدا زده که چه بسته ای خریدم و تاریخ انقضا داره اما دایره سبز رنگ نشده با اینکه ازم پول کم شده.
    من هم همینطور
    از شارژم 2تومن کم شد ولی حجم اینترنت صفر زده !! و sms فعال شدن اینترنت هم اومد !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

الان بسته شبانه خریدم از شارژم 2000تومن کم شد اما حجم بسته صفر نشون میده

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به گزارش روابط عمومی ایرانسل، از این پس مشترکان ایرانسل، بزرگترین اپراتور دیتای ایران، می‌توانند بر روی بسته‌های اینترنت همراه نیز از تخفیف 50 درصدی برای دریافت محتوای داخلی برخوردار شوند. به این صورت که بسته را با همان قیمت خریداری می‌کنند و در عین حال، حجم بسته آنها برای دریافت محتوای داخلی دو برابر محاسبه خواهد شد.

به عنوان مثال، مشترک با خرید یک بسته سه گیگابایتی، در صورتی که تماماً از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بازدید کند، حجم بسته معادل بسته ۶ گیگابایتی محاسبه میشود.

پیش از این، ایرانسل در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و با هدف حمایت از تولید محتوای داخلی پس از راه‌اندازی فاز دوم شبکه ملی اطلاعات، تعرفه «مصرف آزاد» اینترنت همراه را برای دریافت محتوای شماری از وب‌سایت‌های ایرانی به نصف کاهش داده بود. این بار نیز با اعمال تخفیف بر بسته‌های اینترنت همراه و در راستای حمایت از محتوای داخلی، هزینه استفاده از اینترنت برای بازدید از وب‌سایت‌های داخلی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    Last edited by fanoostalaei; 22-05-2017 at 13:06.

11. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

تعرفه بسته‌های اینترنت همراه ایرانسل نصف شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

درسته هر بسته ای بخرید دقیقا همون مقدار کم میشه. اینطور نیست ارزونتر براتون در بیاد چون قبلا مالیاتش رو دادید.
    من اگر الان بسته 2000 تومانی که از 6 صبح تا 12 ظهر هفتگی 5 گیگ میده رو بخرم. اگر بخوام کار کنم در این ساعات موبایل دیتا رو بابد روشن کنم دیگه درسته؟ خودش از اون حجم کم میکنه درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •