تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2925 از 4105 اولاول ... 1925242528252875291529212922292329242925292629272928292929352975302534253925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,241 به 29,250 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان. من 1 اردیبهشت اعزامم. جز سرباز مازاد به حساب اومدم. محل اعزام آموزشیم مشخص نیست. می خواستم بدونم این یعنی چی؟ خوبه؟ بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    تو سایت نظام وظیفه که کد ملی اینا رو وارد میکنیم وقتی وارد میشیم پایین اون گزینه هایی که میاد وقتی رو اعزام کلیک میکنم همون چیزی که واسم نامه اومده مالک اشتر اراک میاد ولی تو قسمت امریه و جذب نوشته :
    مرکز آموزش: سپاه احمدبن موسی(ندسا)

این الان یعنی چی؟؟ الان من مالک اشتر نامم اومده پس این احمدبن موسی جریانش چیه؟؟

Last edited by H e K t O r; 11-04-2015 at 11:14.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد که مدت خدمت وظیفه در سال جاری از 24 ماه به 21 ماه تغییر کرد.

به گزارش ایرنا از اداره ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستادکل نیروهای مسلح، سردار موسی کمالی گفت: با توجه به استقبال جوانان در نیمه دوم سال 1393 و برنامه ریزی های انجام شده جهت استفاده بهینه از خدمت کارکنان وظیفه، فعلا بحث ضرورت افزایش خدمت سربازی منتفی شد.

وی افزود: در این راستا با موافقت سردار سرلشکر سید حسن فیروز آبادی رییس ستادکل نیروهای مسلح افزایش مدت خدمت دوره ضرورت تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد و در سال 94 نیز کماکان مقررات سال 93 یعنی مدت 21 ماه دوره ضرورت ، استمرار خواهد یافت.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد: در اجرای بند الف ماده چهار قانون خدمت وظیفه عمومی، مدت خدمت دوره ضرورت 24 ماه بوده است و ستاد کل می تواند در صورتی که مشمولان، مازاد و یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشند ، آن را به کمتر یا بیشتر از مدت یاد شده تغییر دهد.

وی گفت: بر این اساس مدت خدمت دوره سربازی 21 ماه است و در مناطق عملیاتی و امنیتی، سه ماه ، مناطق محروم ، دو ماه و نیز به ازای هر فرزند، دو ماه از این زمان کسر خواهد شد.

وی افزود: مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور به دستگاه های غیر نظامی به جز یگان حفاظت و دژبان همچنان برابر مقررات سال گذشته ، 24 ماه خواهد بود و افزایش مدت خدمت سربازی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان. من 1 اردیبهشت اعزامم. جز سرباز مازاد به حساب اومدم. محل اعزام آموزشیم مشخص نیست. می خواستم بدونم این یعنی چی؟ خوبه؟ بده؟
    به شما كد مازاد دادن و شما اول ارديبهشت مى رويد به محل اعزام و انجا اگر مشمولى براى اعزام مراجعه نكند و يا هر ارگان ظرفيت خالى داشته شما را به همان ارگان مى دهند ، شانس ديگه ممكنه ارتش بيافتيد و ممكنه ناحا
    سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    تو سایت نظام وظیفه که کد ملی اینا رو وارد میکنیم وقتی وارد میشیم پایین اون گزینه هایی که میاد وقتی رو اعزام کلیک میکنم همون چیزی که واسم نامه اومده مالک اشتر اراک میاد ولی تو قسمت امریه و جذب نوشته :
    ملاك برگه اى هست كه پست براى شما اورده ، در روز اعزام مسول هر بخش شما را بر اساس همان مركزى كه در برگه نوشته شده سوار اتوبوس يا بليط را به شما مى دهد همچنين هنگامى كه شما به ان مركز رسيديد اين برگه نيز نشان مى دهد كه شما وظيفه ان مركز هستيد، اين احتمالا خطاى سيستم است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

یه سوال رفقاتا اون جایی که من اطلاع دارم افرادی که امریه دارن 05کرمان افتادن...من که امریه نیستم پس چرا کدم 05 خورده؟....یعنی ممکنه خودبه خود به منم امریه بدن؟.....چقدره احتمالش؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

یه سوال رفقاتا اون جایی که من اطلاع دارم افرادی که امریه دارن 05کرمان افتادن...من که امریه نیستم پس چرا کدم 05 خورده؟....یعنی ممکنه خودبه خود به منم امریه بدن؟.....چقدره احتمالش؟
    خير، مراكز اموزشى هم امريه داران و غير امريه دارن رو مى گيرد،در ضمن از سال قبل تعداد امريه ها كاهش يافته تا سرباز بيشترى در پادگان باشند ،ديگه نميان خودشون به سرباز امريه بدند ،

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم

شما برو پلیس+10 یه بار دیگه برگه اعزام بگیر .اونجا دیگه وضعیت به روزه .شاید نامه برای قبل باشه و تغییر کرده باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام خدمت عزیزان.
    معاف از رزم تو نیروی انتظامی تاثیری داره؟

سوال دیگه اینکه معاف از رزم باعث میشه یه درجه کمتر بدن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون. عزیز من مدرکم فوق لیسانسه(دولتی). اهمیتی داره یا نه؟
    Last edited by mh1367; 11-04-2015 at 11:55.

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خداراشکر که ۹۴هم ۲۱ماه شد از اسفند تو فکر این بودم که چرا شانس نداریم ولی الان خدایاشکرت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •