سلام دوستان. من 1 اردیبهشت اعزامم. جز سرباز مازاد به حساب اومدم. محل اعزام آموزشیم مشخص نیست. می خواستم بدونم این یعنی چی؟ خوبه؟ بده؟
سلام دوستان. من 1 اردیبهشت اعزامم. جز سرباز مازاد به حساب اومدم. محل اعزام آموزشیم مشخص نیست. می خواستم بدونم این یعنی چی؟ خوبه؟ بده؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
تو سایت نظام وظیفه که کد ملی اینا رو وارد میکنیم وقتی وارد میشیم پایین اون گزینه هایی که میاد وقتی رو اعزام کلیک میکنم همون چیزی که واسم نامه اومده مالک اشتر اراک میاد ولی تو قسمت امریه و جذب نوشته :
مرکز آموزش: سپاه احمدبن موسی(ندسا)
این الان یعنی چی؟؟ الان من مالک اشتر نامم اومده پس این احمدبن موسی جریانش چیه؟؟
Last edited by H e K t O r; 11-04-2015 at 11:14.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد که مدت خدمت وظیفه در سال جاری از 24 ماه به 21 ماه تغییر کرد.
به گزارش ایرنا از اداره ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستادکل نیروهای مسلح، سردار موسی کمالی گفت: با توجه به استقبال جوانان در نیمه دوم سال 1393 و برنامه ریزی های انجام شده جهت استفاده بهینه از خدمت کارکنان وظیفه، فعلا بحث ضرورت افزایش خدمت سربازی منتفی شد.
وی افزود: در این راستا با موافقت سردار سرلشکر سید حسن فیروز آبادی رییس ستادکل نیروهای مسلح افزایش مدت خدمت دوره ضرورت تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد و در سال 94 نیز کماکان مقررات سال 93 یعنی مدت 21 ماه دوره ضرورت ، استمرار خواهد یافت.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد: در اجرای بند الف ماده چهار قانون خدمت وظیفه عمومی، مدت خدمت دوره ضرورت 24 ماه بوده است و ستاد کل می تواند در صورتی که مشمولان، مازاد و یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشند ، آن را به کمتر یا بیشتر از مدت یاد شده تغییر دهد.
وی گفت: بر این اساس مدت خدمت دوره سربازی 21 ماه است و در مناطق عملیاتی و امنیتی، سه ماه ، مناطق محروم ، دو ماه و نیز به ازای هر فرزند، دو ماه از این زمان کسر خواهد شد.
وی افزود: مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور به دستگاه های غیر نظامی به جز یگان حفاظت و دژبان همچنان برابر مقررات سال گذشته ، 24 ماه خواهد بود و افزایش مدت خدمت سربازی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.
به شما كد مازاد دادن و شما اول ارديبهشت مى رويد به محل اعزام و انجا اگر مشمولى براى اعزام مراجعه نكند و يا هر ارگان ظرفيت خالى داشته شما را به همان ارگان مى دهند ، شانس ديگه ممكنه ارتش بيافتيد و ممكنه ناحا
ملاك برگه اى هست كه پست براى شما اورده ، در روز اعزام مسول هر بخش شما را بر اساس همان مركزى كه در برگه نوشته شده سوار اتوبوس يا بليط را به شما مى دهد همچنين هنگامى كه شما به ان مركز رسيديد اين برگه نيز نشان مى دهد كه شما وظيفه ان مركز هستيد، اين احتمالا خطاى سيستم است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
یه سوال رفقاتا اون جایی که من اطلاع دارم افرادی که امریه دارن 05کرمان افتادن...من که امریه نیستم پس چرا کدم 05 خورده؟....یعنی ممکنه خودبه خود به منم امریه بدن؟.....چقدره احتمالش؟
خير، مراكز اموزشى هم امريه داران و غير امريه دارن رو مى گيرد،در ضمن از سال قبل تعداد امريه ها كاهش يافته تا سرباز بيشترى در پادگان باشند ،ديگه نميان خودشون به سرباز امريه بدند ،نوشته شده توسط studious.endeavour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
شما برو پلیس+10 یه بار دیگه برگه اعزام بگیر .اونجا دیگه وضعیت به روزه .شاید نامه برای قبل باشه و تغییر کرده باشه
سلام خدمت عزیزان.
معاف از رزم تو نیروی انتظامی تاثیری داره؟
سوال دیگه اینکه معاف از رزم باعث میشه یه درجه کمتر بدن؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون. عزیز من مدرکم فوق لیسانسه(دولتی). اهمیتی داره یا نه؟
Last edited by mh1367; 11-04-2015 at 11:55.
خداراشکر که ۹۴هم ۲۱ماه شد از اسفند تو فکر این بودم که چرا شانس نداریم ولی الان خدایاشکرت
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)