تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2925 از 3745 اولاول ... 192524252825287529152921292229232924292529262927292829292935297530253425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,241 به 29,250 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پینگ من امروز یه رکورد رو شکست

مرسی آسیاتک

پینگ 2700

2. 3 کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

پینگ من امروز یه رکورد رو شکست

مرسی آسیاتک

پینگ 2700

مرسی اسیاتک اینم از ارور معروفش خخخ اسیاتک اینترنت یک

4. 2 کاربر از reza1375534 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    یه سوال از بچه های انجمن دارم: من پنجشنبه تقریبا ساعت 7 بعدظهر اینترنتم قطع شد (چراغ اینترنتم قرمز شد). بخاطر همون یکبار مودم رو روشن خاموش کردم ببینم چی میشه! بعد از وصل شدن رفتم باقیمانده سرویسم رو نگاه کنم که تقریبا 8 گیگ ازم کم شده!!!! درحالیکه 26 خرداد من چک کرده بودم و باقیمانده سرویسم 25 گیگ بود و تو این دو روز هم کلا تو ختم یکی از اقوام بودم و استفاده چندانی از سرویس نکردم!!! حالا این 8 گیگ که ازم کم شده کجا رفته خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!
    از هک نشدن مودم هم اطمینان دارم. به پشتیبانی زنگ ردم میگه که مودمت هک شده یا ویندوز آپدیت شده و اینا در حالیکه این موارد همه منتفی هستش؟ چجوری باید پیگیر این موضوع باشم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    یه سوال از بچه های انجمن دارم: من پنجشنبه تقریبا ساعت 7 بعدظهر اینترنتم قطع شد (چراغ اینترنتم قرمز شد). بخاطر همون یکبار مودم رو روشن خاموش کردم ببینم چی میشه! بعد از وصل شدن رفتم باقیمانده سرویسم رو نگاه کنم که تقریبا 8 گیگ ازم کم شده!!!! درحالیکه 26 خرداد من چک کرده بودم و باقیمانده سرویسم 25 گیگ بود و تو این دو روز هم کلا تو ختم یکی از اقوام بودم و استفاده چندانی از سرویس نکردم!!! حالا این 8 گیگ که ازم کم شده کجا رفته خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!
    از هک نشدن مودم هم اطمینان دارم. به پشتیبانی زنگ ردم میگه که مودمت هک شده یا ویندوز آپدیت شده و اینا در حالیکه این موارد همه منتفی هستش؟ چجوری باید پیگیر این موضوع باشم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    همه قطع شدیم! دقیقا من از ترس حجم خوری مودم روشن نکردم !با ایرانسل وصل شدم! چون تازگی ها وقتی به پنل میری بعد حجم نشون نمیده یا یک حجمی خورده میشه یا ساعت رایگان حساب میکنه! کلا نمیدونم باگی پیدا کرده یا دارن ضرر سرویس ها و تخفیف ها ثبت نام رو جبران میکنن با اینکه سالی 5 میلیارد حداقل درآمد خود آسیاتک هست
    اول ریز مصرف نگاه کن مودم خاموش بوده هیچی! کار خود آسیاتک! بعد هر مودمی با هر رمزی مثل آّب خوردن هک میشه زیر 1 دقیقه! مخصوصا مودم tp-link افتضاح ! حتی من رمز حروف مثلا غیر قابل هک گذاشتم هک شد! تنها راه اینه مک آدرس هر دستگاه رو برای مودم تعریف کنید تا فقط همون دستگاهای مشخص وصل بشن با این کار پسورد هم بی اهمیت میشه!

7. این کاربر از ali-aza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

همه قطع شدیم! دقیقا من از ترس حجم خوری مودم روشن نکردم !با ایرانسل وصل شدم! چون تازگی ها وقتی به پنل میری بعد حجم نشون نمیده یا یک حجمی خورده میشه یا ساعت رایگان حساب میکنه! کلا نمیدونم باگی پیدا کرده یا دارن ضرر سرویس ها و تخفیف ها ثبت نام رو جبران میکنن با اینکه سالی 5 میلیارد حداقل درآمد خود آسیاتک هست
    اول ریز مصرف نگاه کن مودم خاموش بوده هیچی! کار خود آسیاتک! بعد هر مودمی با هر رمزی مثل آّب خوردن هک میشه زیر 1 دقیقه! مخصوصا مودم tp-link افتضاح ! حتی من رمز حروف مثلا غیر قابل هک گذاشتم هک شد! تنها راه اینه مک آدرس هر دستگاه رو برای مودم تعریف کنید تا فقط همون دستگاهای مشخص وصل بشن با این کار پسورد هم بی اهمیت میشه!
    اتفاقا بخاطر تعریف مک آدرس میگم که از هک نشدن مودم مطمئنم. متاسفانه تو 6 روز گذشته اش مودم یکسره روشن بوده!!! بخاطر همون از رو ریز مصرف نمیشه پیدا کرد تایمی رو که این همه حجم خورده شده! (مودم روشن بوده اما دستگاهی بهش وصل نبوده مطمئنم چون مک فیلتر اعمال کردم رو مودم!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

اتفاقا بخاطر تعریف مک آدرس میگم که از هک نشدن مودم مطمئنم. متاسفانه تو 6 روز گذشته اش مودم یکسره روشن بوده!!! بخاطر همون از رو ریز مصرف نمیشه پیدا کرد تایمی رو که این همه حجم خورده شده! (مودم روشن بوده اما دستگاهی بهش وصل نبوده مطمئنم چون مک فیلتر اعمال کردم رو مودم!)
    متاسفانه این یک بهانه شده برای سوء استفاده isp های مختلف چند ساله براشون ترفندی شده بزرگترین حجم دزد که مخابرات هست بقیه هم هر موقعه کم میارن یا جشنواره میزارن بعدش برای جبران ضرر این ترفند عملی میکنن منکه ساعت رایگان با نیم ساعت اختلاف شروع و پایان میذارم یعنی 1 ساعت از کلش کم میشه! بخاطر حجم دزدی که ازم داشتن!

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

عزیز شما wps مودم خاموش کن امکان نداره هک شه
    ( از تنظیمات off اش کن )

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

11. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آسیاتک یک باگ خواسته یا ناخواسته دارد که اگر مودم در تایم رایگان خاموش و روشن نشود ممکن است حجم استفاده شده در تایم رایگان را رایگان حساب نکند، یک مورد هم اینکه پنل کاربران حجم باقیمانده را تا آخرین قطع اتصال نشان میدهد یعنی 25 گیگ حجم باقیمانده اگر اتصال شما از 5 روزگذشته قطع نشده بود، مربوط به 5 روز پیش بود و 8 گیگ در طول 6 روز مصرف شده است (که احتمالا حجم مصرف شده در تایم رایگان را هم حساب کرده)
    Last edited by 971971; 17-06-2016 at 11:48.

13. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

کسی ادرس این ربات داره
    اینجور که آسیاتک اطلاعیه داده مثل اینکه واقعا 20 گیگ میده

دوست عزیز, آسیاتک اطلاعیه جعلی بودن آن را داده است...

داره خودمونی میشه vampire_arak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز, صبحانه آسیاتک استفاده میکنم که سرعت دانلود از سرورهای داخلی بر حسب کیلو بایت 700 میباشد
    خوش به حالت،من دیر متوجه شدم که این طرح هست.الان داغونم داغون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •