پینگ من امروز یه رکورد رو شکست
مرسی آسیاتک
پینگ 2700![]()
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پینگ من امروز یه رکورد رو شکست
مرسی آسیاتک
پینگ 2700![]()
![]()
مرسی اسیاتک اینم از ارور معروفش خخخ اسیاتک اینترنت یک![]()
سلام
یه سوال از بچه های انجمن دارم: من پنجشنبه تقریبا ساعت 7 بعدظهر اینترنتم قطع شد (چراغ اینترنتم قرمز شد). بخاطر همون یکبار مودم رو روشن خاموش کردم ببینم چی میشه! بعد از وصل شدن رفتم باقیمانده سرویسم رو نگاه کنم که تقریبا 8 گیگ ازم کم شده!!!! درحالیکه 26 خرداد من چک کرده بودم و باقیمانده سرویسم 25 گیگ بود و تو این دو روز هم کلا تو ختم یکی از اقوام بودم و استفاده چندانی از سرویس نکردم!!! حالا این 8 گیگ که ازم کم شده کجا رفته خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!
از هک نشدن مودم هم اطمینان دارم. به پشتیبانی زنگ ردم میگه که مودمت هک شده یا ویندوز آپدیت شده و اینا در حالیکه این موارد همه منتفی هستش؟ چجوری باید پیگیر این موضوع باشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
همه قطع شدیم! دقیقا من از ترس حجم خوری مودم روشن نکردم !با ایرانسل وصل شدم! چون تازگی ها وقتی به پنل میری بعد حجم نشون نمیده یا یک حجمی خورده میشه یا ساعت رایگان حساب میکنه! کلا نمیدونم باگی پیدا کرده یا دارن ضرر سرویس ها و تخفیف ها ثبت نام رو جبران میکنن با اینکه سالی 5 میلیارد حداقل درآمد خود آسیاتک هست
اول ریز مصرف نگاه کن مودم خاموش بوده هیچی! کار خود آسیاتک! بعد هر مودمی با هر رمزی مثل آّب خوردن هک میشه زیر 1 دقیقه! مخصوصا مودم tp-link افتضاح ! حتی من رمز حروف مثلا غیر قابل هک گذاشتم هک شد! تنها راه اینه مک آدرس هر دستگاه رو برای مودم تعریف کنید تا فقط همون دستگاهای مشخص وصل بشن با این کار پسورد هم بی اهمیت میشه!
اتفاقا بخاطر تعریف مک آدرس میگم که از هک نشدن مودم مطمئنم. متاسفانه تو 6 روز گذشته اش مودم یکسره روشن بوده!!! بخاطر همون از رو ریز مصرف نمیشه پیدا کرد تایمی رو که این همه حجم خورده شده! (مودم روشن بوده اما دستگاهی بهش وصل نبوده مطمئنم چون مک فیلتر اعمال کردم رو مودم!)
متاسفانه این یک بهانه شده برای سوء استفاده isp های مختلف چند ساله براشون ترفندی شده بزرگترین حجم دزد که مخابرات هست بقیه هم هر موقعه کم میارن یا جشنواره میزارن بعدش برای جبران ضرر این ترفند عملی میکنن منکه ساعت رایگان با نیم ساعت اختلاف شروع و پایان میذارم یعنی 1 ساعت از کلش کم میشه! بخاطر حجم دزدی که ازم داشتن!
عزیز شما wps مودم خاموش کن امکان نداره هک شه
( از تنظیمات off اش کن )
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آسیاتک یک باگ خواسته یا ناخواسته دارد که اگر مودم در تایم رایگان خاموش و روشن نشود ممکن است حجم استفاده شده در تایم رایگان را رایگان حساب نکند، یک مورد هم اینکه پنل کاربران حجم باقیمانده را تا آخرین قطع اتصال نشان میدهد یعنی 25 گیگ حجم باقیمانده اگر اتصال شما از 5 روزگذشته قطع نشده بود، مربوط به 5 روز پیش بود و 8 گیگ در طول 6 روز مصرف شده است (که احتمالا حجم مصرف شده در تایم رایگان را هم حساب کرده)
Last edited by 971971; 17-06-2016 at 11:48.
دوست عزیز, آسیاتک اطلاعیه جعلی بودن آن را داده است...
خوش به حالت،من دیر متوجه شدم که این طرح هست.الان داغونم داغون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)