آنتن فول هستش. اصولا +H باید رو چه سرعتی دانلود کنه>؟
آنتن فول هستش. اصولا +H باید رو چه سرعتی دانلود کنه>؟
عزیز منظور ایشون از پلاس iphone 7 plus بود یعنی مدل گوشیشون نه 4.5G , ضمن این که توی گوشی های اپل یکی درمیون پلاس ایرانسل کار نمیکنه ولی ظاهرا سری 7 به بعد اوکی شده اما سری 6 چیزی که من از چند نفر پرسیدم برای یکی کار میکرد برای یکی نه
حداکثر سرعت HSPA+ یا همون H+ حدود 20 مگابایت بر ثانیه هست . حالا شما حساب کن خیلی از دوستان با 4G چنین سرعتی ندارند .نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زمانی که از اینترنت 3G و H+ استفاده میکردم حداکثر سرعت دانلودم 2 مگابایت برثانیه بود . (منطقه به منطقه سرعت فرق میکنه)
۲۰ مگابیت؛ عزیز دلم، نه ۲۰ مگابایت
۲۰ مگابایت مال ۴جی اونم به زور.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بسته های اینترنتی ایرانسل به صورت کارت فیزیکی هم وارد بازار شد
دیگه یکی میره مغازه میگه بسته اینترنتی میخوام نیازی نیست کلی براش توضیح بدن که باید شارژ بخری و خطتو شارژ کنی و بعد کد بسته رو بزنی.مثل کارت شارژ رمز وارد میشه و بسته فعال میشه
یاد کارت اینترنت دیال آپ های قدیم افتادم.
من تهران و سمت صادقیه هستم. امروز سرعت دانلود رسید به 100kواقعا مسخرس. نمیدونم چرا اینطوری هست
البته قیمتش در فروشگاها ممکنه گرون تر باشه و قیمت روی کارت رو حساب نمی کنن....مث شارژ که معمولا 200تومن می کشن روش!!!
واینکه قیمت فروش نباید بالاتر از خرید انلاین باشه
اگه بخواهیم در حالت عادی بسته بخریم مثلا بسته 13تومانی.باید 13 تومن شارژ داشته باشم که 9 درصد مالیات ازش کم شده.یعنی حدود 14170 برامون تموم شده.حالا اگه کارت بسته اینترنتی رو که روش 13000 تومن خورده رو 13500 بخریم باز هم حدود 670 تومن به نفعمون هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)