دوستان سلام
واسه 1 اردیبهشت کسی میدونه نیروی دریایی حسن رود(انزلی) نیرو گرفته یا نه؟؟؟
دوستی یا اقوامی اونجا کد خورده باشه چون من شنیدم اردیبهشت نگرفته اصلا نمیدونم درسته یا نه!!
واسه 1 اردیبهشت کسی میدونه نیروی دریایی حسن رود(انزلی) نیرو گرفته یا نه؟؟؟
دوستی یا اقوامی اونجا کد خورده باشه چون من شنیدم اردیبهشت نگرفته اصلا نمیدونم درسته یا نه!!
من 10/1 تا 12/1 اونجا بودم، دوران عجیبی بود کلا، سختتیش به خاطر آب و هوای بد و همینطور به خاطر اینکه اولین دوره ای بود که میان دوره ندادن و ما کل 60 روز رو در پادگان موندیم !!
الان که شما میری شرایط هوا بهتره و ممکنه کمی گرما اذیتتون کنه (گرمای تابستونش و سرمای زمستونش خیلی بده).
میان دوره هم میدن احتمال زیاد، پارتی هم اگه داشته باشی، میتونی مرخصی زیاد بری.
شرایط خود پادگان خیلی نسبت به سال های پیش تغییر کرده و بهتر شده، البته برای دیپلم و زیردیپلم شرایط دشوار و غیرانسانیه، اما لیسانس ها اوضاعشون متفاوته.
دو گردان 4 و 6 مخصوص لیسانس ها هستش( من گردان 6 بودم خودم)، ساختمون های گردان 6 نوساز و تر و تمیز هستش. جوی که ما اونجا داشتیم هم خوب بود، از لحاظ امنیت کمدها و وسایل هم من هیچ موردی ندیدم تو لیسانس ها.
در کل آموزشی به دلیل اینکه همه بچه ها هم سطح هستن و درد مشترک دارن در عین سختی لذت بخشه، اما در خدمت مهم ترین فاکتور خود یگان خدمت بعد از آموزشی هستش.
در مورد 05 اگه سوالی بود در خدمتم دوست عزیز. موفق باشی
دوستاتن کسی اطلاعاتی در مورد 03 عجب شیر داره شرایطش واسه لیسانس ها چه طوری هاست؟؟ میشه یه توضیحی بدین
در مورد 05میخاستم بپرسم روز اولی که اعزام شدین فقط بهتون لباسو اینارو دادن گفتن برین سایز کنین برگردین یا اصلا از مرخصی خبری نبود؟کلا روز اول چیا با خودتون برده بودین؟منم اعزامی 05م حدود 10روز دیگه ....اگه پیشنهادی نصیحتی چیزی دارین قبل اعزام خوشحال میشم بشنوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نبود در مورد پدافند هوایی ارتش همدان بدونه ؟؟؟؟؟
که چجور جاییه ؟روز اول چیا ببرم چیا نبرم همون روز گیر میدن یا نه میگن چند روز دیگه بیاین
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه
سلام
با مدرک فوق لیسانس سازه از دانشگاه دولتی افتادم مالک اشتر اراک
دوستان این مرکز اموزشی چطور مرکزی است؟
بعد اموزشی کجا تقسیم میشیم؟ شهر خودمون چقدر احتمال داره (من کرمانشاه هستم)؟ احتمال داره در ضمینه کاری تقسیم بیشیم؟
چه درجه ای میدن؟
راستی این مرکز مرز میاندازند؟
پدافند گروه همدان حرف نداره واقعا جای با کلاسیه و کادری های فهمیده ای داره اگه درجه رو شونه هات داری بدون اونجا برات بهشته....
تو نظام زیاد سعی نکن بگی من مدرک دارم چون کادریا معمولا سختشونه زمان خدمت من اموزشی یه پسره بود دکترا بورسیه المان گرفته بود ولی بهش گفته بودن اموزشی برو تا مجوز خروج بهت بدیم روز اول میپرسن مدرکت چیه چیکاره بودی اینم گفت بعد کادریه گفت میدونی المان رفتی چجوری باید پول دربیاری باید بلد باشی دستشویی بشوره کل زمانی که اونجا بود چکمه پاش بود داشت با وایتکس دستشویی می شست طی میکشید شب دوم بود همه خسته بودیم افسر نگهبان گفت فوق لیسانس ریاضی کیه یکی دستشو برد بالا بیچاره تا پایان دوره تا دیر وقت شده بود مسول حضور غیاب اخر شب یه بار دیگه بازم اخر شب بود فوق لیسانس برق میخواستن سیم کشی یکی از ماشینای برق پادگان سوخته بود تا صبح داشتن با ماشین ور میرفتن درستم نشد 24 ساعت بازداشتی زد براشون روز اول اونی که مدرک کامپیوتر داشت بردن واسه وارد کردن اسامی سربازا بنده خدا هر روز میدیمش دم گریه بود اونی که مدرک بهداشت داشت شد مسول شستن دیگ های پادگان و... مهم شانس خدمتیه صدات در بیاد بگی مدرک سازه دارم اگر بفرض منبع اب سوراخ شد میفرستنت بالا منبع جوش بدی حالا هرچی نمیخوای بگی مدرک من ربطی به این نداره تو سربازی هرچی کمتر اطلاعات بدی بهتره بعدم احتمال زیاد میغتی راهنمایی رانندگی میری سر چهارراه اکثر بازرساشم لباس شخصیه کوچکترین خطایی بکنی میبینی اضاف خورده رو پروندت بدون اینکه بفهمی لب مرز پاسگاه هایی که دور از شهره اتفاقا چون نظارتی روش نیست راحتتره
هر پادگانی که باشید دیگ شستن داره ابخوری باید بشورین دستشویی شستن حمام تمیز کردن زباله ها رو خالی کردن همه پادگان از اول تا اخرش باید برق بزنه تمیز باشه کسی از بیرون که نمیاد همه کاری هم سختی کثیف بودنشو داره فرق نداره کدوم پادگان باشی چون همش هست نباید سخت بگیری کار خوب انجام بدین کسی بهتون سخت نمیگیره خوش میگذره
دوستان سایت نظام وظیفه به روز شد.میتوانید محل آموزشتون را ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)