تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2924 از 4105 اولاول ... 1924242428242874291429202921292229232924292529262927292829342974302434243924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,231 به 29,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    واسه 1 اردیبهشت کسی میدونه نیروی دریایی حسن رود(انزلی) نیرو گرفته یا نه؟؟؟
    دوستی یا اقوامی اونجا کد خورده باشه چون من شنیدم اردیبهشت نگرفته اصلا نمیدونم درسته یا نه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان من افتادم 05 کرمان.... یک اردیبهشت

تهرانی هستم، لیسانس، پدر هم ارتشی!...

کسی اگه تجربه و حرف خاصی در مورد 05 داره ممنون میشم راهنمایی کنه .. چی ببریم ، چی نبریم ، جو چه جوریه ، خیلی داغوونه؟؟؟
    من 10/1 تا 12/1 اونجا بودم، دوران عجیبی بود کلا، سختتیش به خاطر آب و هوای بد و همینطور به خاطر اینکه اولین دوره ای بود که میان دوره ندادن و ما کل 60 روز رو در پادگان موندیم !!
    الان که شما میری شرایط هوا بهتره و ممکنه کمی گرما اذیتتون کنه (گرمای تابستونش و سرمای زمستونش خیلی بده).
    میان دوره هم میدن احتمال زیاد، پارتی هم اگه داشته باشی، میتونی مرخصی زیاد بری.
    شرایط خود پادگان خیلی نسبت به سال های پیش تغییر کرده و بهتر شده، البته برای دیپلم و زیردیپلم شرایط دشوار و غیرانسانیه، اما لیسانس ها اوضاعشون متفاوته.
    دو گردان 4 و 6 مخصوص لیسانس ها هستش( من گردان 6 بودم خودم)، ساختمون های گردان 6 نوساز و تر و تمیز هستش. جوی که ما اونجا داشتیم هم خوب بود، از لحاظ امنیت کمدها و وسایل هم من هیچ موردی ندیدم تو لیسانس ها.
    در کل آموزشی به دلیل اینکه همه بچه ها هم سطح هستن و درد مشترک دارن در عین سختی لذت بخشه، اما در خدمت مهم ترین فاکتور خود یگان خدمت بعد از آموزشی هستش.
    در مورد 05 اگه سوالی بود در خدمتم دوست عزیز. موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستاتن کسی اطلاعاتی در مورد 03 عجب شیر داره شرایطش واسه لیسانس ها چه طوری هاست؟؟ میشه یه توضیحی بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من 10/1 تا 12/1 اونجا بودم، دوران عجیبی بود کلا، سختتیش به خاطر آب و هوای بد و همینطور به خاطر اینکه اولین دوره ای بود که میان دوره ندادن و ما کل 60 روز رو در پادگان موندیم !!الان که شما میری شرایط هوا بهتره و ممکنه کمی گرما اذیتتون کنه (گرمای تابستونش و سرمای زمستونش خیلی بده).میان دوره هم میدن احتمال زیاد، پارتی هم اگه داشته باشی، میتونی مرخصی زیاد بری.شرایط خود پادگان خیلی نسبت به سال های پیش تغییر کرده و بهتر شده، البته برای دیپلم و زیردیپلم شرایط دشوار و غیرانسانیه، اما لیسانس ها اوضاعشون متفاوته.دو گردان 4 و 6 مخصوص لیسانس ها هستش( من گردان 6 بودم خودم)، ساختمون های گردان 6 نوساز و تر و تمیز هستش. جوی که ما اونجا داشتیم هم خوب بود، از لحاظ امنیت کمدها و وسایل هم من هیچ موردی ندیدم تو لیسانس ها.در کل آموزشی به دلیل اینکه همه بچه ها هم سطح هستن و درد مشترک دارن در عین سختی لذت بخشه، اما در خدمت مهم ترین فاکتور خود یگان خدمت بعد از آموزشی هستش.در مورد 05 اگه سوالی بود در خدمتم دوست عزیز. موفق باشی
    در مورد 05میخاستم بپرسم روز اولی که اعزام شدین فقط بهتون لباسو اینارو دادن گفتن برین سایز کنین برگردین یا اصلا از مرخصی خبری نبود؟کلا روز اول چیا با خودتون برده بودین؟منم اعزامی 05م حدود 10روز دیگه ....اگه پیشنهادی نصیحتی چیزی دارین قبل اعزام خوشحال میشم بشنوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از studious.endeavour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان کسی نبود در مورد پدافند هوایی ارتش همدان بدونه ؟؟؟؟؟
    که چجور جاییه ؟روز اول چیا ببرم چیا نبرم همون روز گیر میدن یا نه میگن چند روز دیگه بیاین
    اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه

7. این کاربر از METZELDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    با مدرک فوق لیسانس سازه از دانشگاه دولتی افتادم مالک اشتر اراک
    دوستان این مرکز اموزشی چطور مرکزی است؟
    بعد اموزشی کجا تقسیم میشیم؟ شهر خودمون چقدر احتمال داره (من کرمانشاه هستم)؟ احتمال داره در ضمینه کاری تقسیم بیشیم؟
    چه درجه ای میدن؟
    راستی این مرکز مرز میاندازند؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان کسی نبود در مورد پدافند هوایی ارتش همدان بدونه ؟؟؟؟؟
    که چجور جاییه ؟روز اول چیا ببرم چیا نبرم همون روز گیر میدن یا نه میگن چند روز دیگه بیاین
    اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه

پدافند گروه همدان حرف نداره واقعا جای با کلاسیه و کادری های فهمیده ای داره اگه درجه رو شونه هات داری بدون اونجا برات بهشته....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    با مدرک فوق لیسانس سازه از دانشگاه دولتی افتادم مالک اشتر اراک
    دوستان این مرکز اموزشی چطور مرکزی است؟
    بعد اموزشی کجا تقسیم میشیم؟ شهر خودمون چقدر احتمال داره (من کرمانشاه هستم)؟ احتمال داره در ضمینه کاری تقسیم بیشیم؟
    چه درجه ای میدن؟
    راستی این مرکز مرز میاندازند؟
    تو نظام زیاد سعی نکن بگی من مدرک دارم چون کادریا معمولا سختشونه زمان خدمت من اموزشی یه پسره بود دکترا بورسیه المان گرفته بود ولی بهش گفته بودن اموزشی برو تا مجوز خروج بهت بدیم روز اول میپرسن مدرکت چیه چیکاره بودی اینم گفت بعد کادریه گفت میدونی المان رفتی چجوری باید پول دربیاری باید بلد باشی دستشویی بشوره کل زمانی که اونجا بود چکمه پاش بود داشت با وایتکس دستشویی می شست طی میکشید شب دوم بود همه خسته بودیم افسر نگهبان گفت فوق لیسانس ریاضی کیه یکی دستشو برد بالا بیچاره تا پایان دوره تا دیر وقت شده بود مسول حضور غیاب اخر شب یه بار دیگه بازم اخر شب بود فوق لیسانس برق میخواستن سیم کشی یکی از ماشینای برق پادگان سوخته بود تا صبح داشتن با ماشین ور میرفتن درستم نشد 24 ساعت بازداشتی زد براشون روز اول اونی که مدرک کامپیوتر داشت بردن واسه وارد کردن اسامی سربازا بنده خدا هر روز میدیمش دم گریه بود اونی که مدرک بهداشت داشت شد مسول شستن دیگ های پادگان و... مهم شانس خدمتیه صدات در بیاد بگی مدرک سازه دارم اگر بفرض منبع اب سوراخ شد میفرستنت بالا منبع جوش بدی حالا هرچی نمیخوای بگی مدرک من ربطی به این نداره تو سربازی هرچی کمتر اطلاعات بدی بهتره بعدم احتمال زیاد میغتی راهنمایی رانندگی میری سر چهارراه اکثر بازرساشم لباس شخصیه کوچکترین خطایی بکنی میبینی اضاف خورده رو پروندت بدون اینکه بفهمی لب مرز پاسگاه هایی که دور از شهره اتفاقا چون نظارتی روش نیست راحتتره

11. 3 کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هر پادگانی که باشید دیگ شستن داره ابخوری باید بشورین دستشویی شستن حمام تمیز کردن زباله ها رو خالی کردن همه پادگان از اول تا اخرش باید برق بزنه تمیز باشه کسی از بیرون که نمیاد همه کاری هم سختی کثیف بودنشو داره فرق نداره کدوم پادگان باشی چون همش هست نباید سخت بگیری کار خوب انجام بدین کسی بهتون سخت نمیگیره خوش میگذره

13. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان سایت نظام وظیفه به روز شد.میتوانید محل آموزشتون را ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •