تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2924 از 3745 اولاول ... 192424242824287429142920292129222923292429252926292729282934297430243424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,231 به 29,240 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اسیاتک طبق معمول قطع شده هیچ کس هم اطلاع رسانی نکرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

برای من به غیر ازآسیاتک شاتلم همینطوریه الان یک سایتم اکانت داشتم رفتم نوشته شده بود مورد حمله DDOS قرارگرفته فعلا تا رفع مشکل قادر به ورود نیستین معلوم نیست چی شده امروز

داره خودمونی میشه vampire_arak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

الان با پشتیبانی آسیاتک تماس گرفتم گفتم شما به من گفتید که از طرف isp تغییر ویا افت سرعتی روی سرویس اعمال نمیشه درصورتی که من این افت رو دیدم.خط من روی 6مگ بسته شده و با 650تا700 کیلوبایت برثانیه دانلود میکنم.به محض اینکه حجم دانلودی از یه حدی(حدودا300مگ) بیشتر میشه سرعت دانلودم افت میکنه و ثابت رو 60 کیلوبایت برثانیه میمونه!
    پشتیبانی زیر بار نرفت و گفت از طرف ما هیچ محدودیتی اعمال نمیشه .5صبح که این مشکل واست پیش اومد تماس بگیر تا ببینیم پشتیبانی چی میگه!

الان سوال من از شما دوستان که از آسیاتک سرویس محدود حجمی گرفتید اینه که ایا این افت سرعتی که گفتم فقط واسه من اعمال شده یا واسه همه این مشکل هست و پشتیبانی دروغ میگه؟؟؟
    یکی جواب منو بده لطفا

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اسیاتک طبق معمول قطع شده هیچ کس هم اطلاع رسانی نکرده
    الان دقیقا همون زمانیه که هیچ کسی تو این وضع زیر بار نمیره مقصر کیه و بدون اطلاع رسانی هم قطع شده و گویا سراسری هم هست چون بچه های اینجا از شهرستانهای متفاوت هستن و بازم دارن میگن قطع هستن

5. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

الان با پشتیبانی آسیاتک تماس گرفتم گفتم شما به من گفتید که از طرف isp تغییر ویا افت سرعتی روی سرویس اعمال نمیشه درصورتی که من این افت رو دیدم.خط من روی 6مگ بسته شده و با 650تا700 کیلوبایت برثانیه دانلود میکنم.به محض اینکه حجم دانلودی از یه حدی(حدودا300مگ) بیشتر میشه سرعت دانلودم افت میکنه و ثابت رو 60 کیلوبایت برثانیه میمونه!
    پشتیبانی زیر بار نرفت و گفت از طرف ما هیچ محدودیتی اعمال نمیشه .5صبح که این مشکل واست پیش اومد تماس بگیر تا ببینیم پشتیبانی چی میگه!

الان سوال من از شما دوستان که از آسیاتک سرویس محدود حجمی گرفتید اینه که ایا این افت سرعتی که گفتم فقط واسه من اعمال شده یا واسه همه این مشکل هست و پشتیبانی دروغ میگه؟؟؟
    دوست عزیز, صبحانه آسیاتک استفاده میکنم که سرعت دانلود از سرورهای داخلی بر حسب کیلو بایت 700 میباشد

7. این کاربر از TheLucifer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یک ربات جعلی تلگرامی تحت عنوان ربات آسیاتک در شبکه اجتماعی تلگرام فعال شده که مدعي است در ازای عضویت در آن 20 گیگابايت ترافیک اینترنتی رایگان به اعضاء ارائه می دهد.
    به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، این ربات کاملا جعلی بوده و هیچ ارتباطی با شرکت آسیاتک و زیرمجموعه های آن نداشته و این شرکت هیچ مسئولیتی در قبال کسانی که در این ربات جعلی عضو می شوند، ندارد.
    همچنين واحد حقوقی این شرکت در حال پیگیری این موضوع از طریق مبادی ذیربط و مراجع قضایی کشور می باشد.
    لازم به ذکر است که ربات اصلی و كاربردي شرکت آسیاتک در حال راه اندازی است که خبرهای تکمیلی آن در آینده نزدیک برای علاقمندان اطلاع رسانی خواهد شد.
    کسی ادرس این ربات داره
    اینجور که آسیاتک اطلاعیه داده مثل اینکه واقعا 20 گیگ میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

تا ساعت 9:45 دقیقه قطع بوده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

الان دقیقا همون زمانیه که هیچ کسی تو این وضع زیر بار نمیره مقصر کیه و بدون اطلاع رسانی هم قطع شده و گویا سراسری هم هست چون بچه های اینجا از شهرستانهای متفاوت هستن و بازم دارن میگن قطع هستن
    من های وب دارم با اون وصل شدم و توی انجمن پست ارسال کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یکی جواب منو بده لطفا
    نه
    خوشبختانه که اينجور نيس براي من

12. این کاربر از user56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی ادرس این ربات داره
    اینجور که آسیاتک اطلاعیه داده مثل اینکه واقعا 20 گیگ میده
    مگه 20 گیگ مفته که بده آخه دنبالش نرو این رباتا خیلی کارا ازشون برمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •