تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2923 از 3017 اولاول ... 1923242328232873291329192920292129222923292429252926292729332973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,221 به 29,230 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ___vampire___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان این ترافیک اضافه جشنواره محدودیت زمان مصرف داره ؟؟؟؟ میخوام 2مگ 18گیگ رو با 100گیگ ترافیک اضافه جشنواره بخرم که حداقل 2ماه ترافیکش بمونه...
    راستی رفقا اگر کسی این سرویس هایی که شبانه دارنو تست کرد لطفا یه خبر بده.... ممنون
    Last edited by ___vampire___; 06-09-2016 at 21:11.

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی الان من 6 ماهه 1 مگ بگیرم مطمئنا شبانه داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من قبل از مخابرا ت شاتل داشتم
    .
    .
    .
    بهر حال هر کس بسته به نیازش میتونه اینترنت بگیره .
    سلام
    منم قبل از مخابرات, شاتل داشتم که مخابرات اومد به زور گفت یا اینترنت من یا هیچکدوم
    شاتل بزرگترین مزیتش آپلودش رایگان هست.. شما موقع دانلود هم نیاز به آپلود دارید...
    برای شبانه مخابرات هم گفتم... تقریبن 4 گیگ میتونم دانلود کنم (3.9 گیگ) ... و البته بطور اتفاقی هر 2 شب درمیون, نیم ساعت بعد از شروع شبانه (1:30 صبح) لینک میپره (هرکی فکر کنه اشکال از مخابراته, مدیونه !!!)
    بماند که پرش لینک تا همین چند وقت پیش خیلی زیاد بود
    آی پی یادم رفت بگم... همین حالا دیدم سرعت دانلود پایینه... نگاه کردم ..آی پی 2 نیست بخاطر همین تا خود صبح فوق فوقش 2 گیگ دانلود میشه

ایرانسل اینترنت 6 صبح تا 12 ظهر میگیرم 5 گیگ 2هزارتومن ... یعنی هر گیگ 400 تا تک تومنی!!!
    اینترنت همراه اول با اینکه کمی اذیت میمته... اگر شب خونه رفیقم باشم... بسته 2 تا 7 میگیرم...نزدیک 30 گیگ دان میکنم
    کلن مخابرات با این طرح جدیدش 2زار نمیارزه

یک مورد دیگه هم داشتن اینترنت در هر مکانی هست!

افرادی هم که اینترنت کم مصرف میکنند .. ماهیانه کمتر از 4....5 گیگ بهتره بسته 6 ماهه 30 گیگ ایرانسل بخرن... ماهانه 5 گیگ, 10 تومن میافته... همیشه هم اینترنت همراهشونه از بسته های کمکی هفتگی 5 گیگ 2تومن هم برای دانلودهاشون استفاده کنند

در کل هر فردی با توجه به شرایط و سنجیدن شرایطش اینترنت میگیره... ولی به این نتیجه رسیدم که ... اینترنت مخابرات اصلن بدرد اینکه بررسی بشه نداره و باید از گزینه هام حذف بشه
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

این بود طرح های های "بی نظیر " ؟
    شبانه اینجوری که با جشنواره هیچ فرقی نداره.
    هدف فروختن سرویس بلند مدته که برای مخابرات ریسک مطلقه.
    به نظر وقت اسباب کشیه.
    علت تعریف چنین تعرفه هایی اینه که میخوان مردم به خرید سرویس های جشنواره یکساله رغبت پیدا کنن و این سرویس ها رو بر سرویس های استاندارد ترجیح بدن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

علت تعریف چنین تعرفه هایی اینه که میخوان مردم به خرید سرویس های جشنواره یکساله رغبت پیدا کنن و این سرویس ها رو بر سرویس های استاندارد ترجیح بدن!
    فکر نمی کنم اینجور باشه چون ما که اصلا نمی تونیم جشنواره بگیریم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    دیشب 3.5 گیگ دانلود کرد
    که گفته بودم بیشتر از 2 گیگ دانلود نمیکنه

ولی همچنان تصمیم بر تخلیه دارم

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

فکر نمی کنم اینجور باشه چون ما که اصلا نمی تونیم جشنواره بگیریم.
    دیروز برای ثبت نام دوستم حضوری رفتیم. اگه میدیدی چطور برای سرویس های جشنواره تبلیغ میکردن. با شنیدن اینکه جشنواره ها هم ارزونترن و شبانه دارن دوستم هم جشنواره گرفت. متاسفانه اعتمادی به سرعت و کیفیت و ماندگاری شبانه مخابرات نیست وگرنه جشنواره ها بهترن

8. این کاربر از o935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیروز برای ثبت نام دوستم حضوری رفتیم. اگه میدیدی چطور برای سرویس های جشنواره تبلیغ میکردن. با شنیدن اینکه جشنواره ها هم ارزونترن و شبانه دارن دوستم هم جشنواره گرفت. متاسفانه اعتمادی به سرعت و کیفیت و ماندگاری شبانه مخابرات نیست وگرنه جشنواره ها بهترن
    کاربر عادی مثل ما هم میتونه جشنواره بگیره ؟
    چون تا همین چند روز پیش که نمی شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    منم قبل از مخابرات, شاتل داشتم که مخابرات اومد به زور گفت یا اینترنت من یا هیچکدوم
    شاتل بزرگترین مزیتش آپلودش رایگان هست.. شما موقع دانلود هم نیاز به آپلود دارید...
    برای شبانه مخابرات هم گفتم... تقریبن 4 گیگ میتونم دانلود کنم (3.9 گیگ) ... و البته بطور اتفاقی هر 2 شب درمیون, نیم ساعت بعد از شروع شبانه (1:30 صبح) لینک میپره (هرکی فکر کنه اشکال از مخابراته, مدیونه !!!)
    بماند که پرش لینک تا همین چند وقت پیش خیلی زیاد بود
    آی پی یادم رفت بگم... همین حالا دیدم سرعت دانلود پایینه... نگاه کردم ..آی پی 2 نیست بخاطر همین تا خود صبح فوق فوقش 2 گیگ دانلود میشه

ایرانسل اینترنت 6 صبح تا 12 ظهر میگیرم 5 گیگ 2هزارتومن ... یعنی هر گیگ 400 تا تک تومنی!!!
    اینترنت همراه اول با اینکه کمی اذیت میمته... اگر شب خونه رفیقم باشم... بسته 2 تا 7 میگیرم...نزدیک 30 گیگ دان میکنم
    کلن مخابرات با این طرح جدیدش 2زار نمیارزه

یک مورد دیگه هم داشتن اینترنت در هر مکانی هست!

افرادی هم که اینترنت کم مصرف میکنند .. ماهیانه کمتر از 4....5 گیگ بهتره بسته 6 ماهه 30 گیگ ایرانسل بخرن... ماهانه 5 گیگ, 10 تومن میافته... همیشه هم اینترنت همراهشونه از بسته های کمکی هفتگی 5 گیگ 2تومن هم برای دانلودهاشون استفاده کنند

در کل هر فردی با توجه به شرایط و سنجیدن شرایطش اینترنت میگیره... ولی به این نتیجه رسیدم که ... اینترنت مخابرات اصلن بدرد اینکه بررسی بشه نداره و باید از گزینه هام حذف بشه
    موفق باشید
    اتفاقا شاتل آپلودش رایگان نیست

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اتفاقا شاتل آپلودش رایگان نیست
    رایگانه عزیز
    شرکت های موظفن یا اپلود رو رایگان کنن یا 25 درصد حجم اضافه بدن

12. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •