آقا خدا خیرت بده
یعنی اگه سازمان اسم منو برای امریه بفرسته نظام وظیفه دیگه کار تمومه؟ نظام وظیفه مخالفت نمیکنه؟
آقا خدا خیرت بده
یعنی اگه سازمان اسم منو برای امریه بفرسته نظام وظیفه دیگه کار تمومه؟ نظام وظیفه مخالفت نمیکنه؟
سلام.
دوستان افرادی که معاف از رزم هستن آیا تو کارت پایان خدمتشون نوشته میشه معاف از رزم؟
محتوای مخفی: لینک
سلام دوستان
من الان 7 ماهه سربازم.
سابقه حمله قلبی و انژیوگرافی دارم.
قبل از خدمت برای معافی اقدام کردم ولی معاف از رزم شدم.
الان دوباره اقدام کردم و بیمارستان قلب ارتش شورا شدم و گفتن پرونده میره شورای عالی.
به نظرتون شورای بیمارستان رای به معافی داده که پرونده داره میره شورای عالی؟
ایــــــــن نـــیـــز بـــگـــذرد
سلام
انگار همین دیروز بود دفترچه پست کردم
دو روز پیش خدمتم تموم شد
تو خدمت فقط باید توکل کرد به خدا باقی مسائل درست میشه
یادمه برای پذیرش سپاه خیلی خیلی تلاش کردم و نشد اما یکی اونجا بهم گفت شاید قسمتت چیزه دیگه ای باشه و توی ارتش راحت تر باشی
دقیقا هم همینطور شد،خدمتم به بهترین شکل ممکن گذشت تابستون یک متری کولر و زمستون یک متری بخاری ، نهایت احترام و مرخصی خیلی زیاد با حداقل جنگ اعصاب
نمیگم نداشت ولی خیلی کم بود
چند تا نکته برای کسایی که تازه دارن اعزام میشن:
الکی ذهن خودتون را درگیر نکنید که چرا باید دوسال الاف بشم و عمر داره حروم میشه و . . . کاری هم از دستتون بر میاد ؟ نه ،پس از اصل دایورت استفاده کنید
از اموزشی و دوره کد نهایت استفاده و لذت را ببرید چون واقعا" شیرینه و پر از خاطره چون هیچ مسولیتی ندارید
توی یگان حریم ها را خیلی رعایت کنید با پرسنل کادر و سربازای صفر
احترام احترام احترام مسلما" اگه احترام بگذارید احترام میبینید
ارزش خودتون بیشتر از هر کسی ه ، فردین بازی در نیارید
هیچ وقت خودتون را تنبل و جیم نشون ندین
بودو نبود ارتش شده 40 تا ترخیصی تا کی میخواید خدمت کنید دلم براتون میسوزه 21 ماه سرویس شدم تیپ116 پیاده مکانیزه گردان حافظ صلح
سلام
چندر روز مرخصي دادن براي پرو لباس
نمتونيم با لباس شخصي بريم دم پادگان بعد آنجا عوض كنيم؟
جيره هايي كه دادن را همش ميشه كرد تو ساك نظامي و برد؟
تهديد هايي كه كردن براي اينكه لباس تنگ نباشه و يا بعضي جيب ها با نخ بدوزيم و .. واقعي است؟
سلام برادر.
منم 05کرمان تبعید شدم مثه شما با لیسانس و از تهران اعزام میشم.شما میخای با اتوبوسای نظام وظیفه از میدون سپاه اعزام شی یا با هزینه شخصی میایید کرمان؟؟؟؟؟؟
تاریخ اعزام من1.2.94
بله ، توجه كنيد كه سازمان براى اينكه افراد را از سر خودش باز كنه و از سوال پرسيدن مداوم انها پيرامون موافقت جلوگيرى كنه ، همه مسوليت را به گردن نظام وظيفه مى اندازد
شما مدرك تحصيلى خودتون را بيان نكرديد اما ارسال پرونده به شوراى عالى خودش خبر خوبى است هنگامى كه بيمارى نادرى باشد يا تصميم گيرى پيرامون ان سخت باشه به شوراى عالى خواهد رفت ،اميد خدا نتيجه خوبى خواهيد گرفت
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بودو نبود ارتش شده 32 تا !!! درکت میکنم گردان حافظ صلح خیلی سخته. منم گردان 176 هستم !!
Sent from my GLX G3
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)