دقیقا!
ربطی به لایو نداره مثل اچیومنت به خاطر عملکردی ازاد میشن همه بازی ها ندارن بازی هایی که من میشناسم و بازی کردم که دارای آواتار اوارد هستند
آلن ویک
رد دد ریدمپشن
جی تی ای 4
گیزر آف وار
چند تا دیگه که حضور ذهن ندارم
دقیقا!
ربطی به لایو نداره مثل اچیومنت به خاطر عملکردی ازاد میشن همه بازی ها ندارن بازی هایی که من میشناسم و بازی کردم که دارای آواتار اوارد هستند
آلن ویک
رد دد ریدمپشن
جی تی ای 4
گیزر آف وار
چند تا دیگه که حضور ذهن ندارم
خوب پس اون دسته که میشه از لایو گرفت رو حساب نکردید؟
منظورم اونایی که باmpمیگیریم
آره واسه بعضی هاش واس به لایو مراجعه کنیم و گر نه اگه بازش کنیم هم روش یه علامت تعجب قرار میگیره![]()
بازی fruit ninja میگن تو cd بازی The Gunstringer هست . اما من نتونستم پیدا و اجراش کنم !!! میشه بگید از کجا باید اجراش کرد !؟
مرسی
نه برای بعضی ها هست مثلا اگه نسخه تو مثل ماله من باشه فقط اون بازی هست و فروت نینجا نیست که ماله تو هم اونطوریه.
-------------------------------------------
خوب منظور من اون قسمت هایی هست که میتونیم ازmarketلایو باmpبگیریم و دوست بالاییمون گفتن از لایو نمیشه گرفت
منظور محسن آیتم های لایو نبود اون آیتم ها که به خاطر یه عملکرد خاص توی بازی ها آنلاک میشه رو پرسیدن و من هم گفتم اونها به لایو مربوط نمیشن...
13599 هستش و LT2 ...داشبرد و فریمویر شما چیه؟
ببینید فعلا بازی که نیومده که داشبرد14699بخواد و اگه اومدLt+3بریزی حله.
اگر LT3 بریزم باید دوباره تمام بازی ها رو خریداری کنم درسته ؟؟؟ یا خودم میتونم ازشون توی PC ایمیج بگیرم و تبدیل کنم و دوباره رایتشون کنم؟؟؟
همه بازی ها نه بازی هایxgd3وxgd2شیش تاشون باید دوباره رایت بشه با روش بورنر مکس و پچ بشه.
اگه خودت بخوای بزنی باید بازی که ازش ایمیج میگیری هم با بورنر مکس رایت شده باشه و فریم ویر بورنر مکس روی درایو pcبریزی.
فعلا همچین بازی ای نیومده که داشبرد14699 بخواد
آپدیت کنید بدون هیچ هزینه ای هم میشه اجرا کرد ، کافیه کش رو پاک کنین...
برای روش برنر مکس باید از رایتر خاصی استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)