اگر بسته دیگه ای نداشته باشید 3 ساعته حدودا 2 ساعت و نیمه و 2 ساعته حدودا 1 ساعت و 40 دقیقه و یک ساعته هم 50 دقیقه بوده
اگر بسته دیگه ای نداشته باشید 3 ساعته حدودا 2 ساعت و نیمه و 2 ساعته حدودا 1 ساعت و 40 دقیقه و یک ساعته هم 50 دقیقه بوده
یعنی باید بگم ______________________ (دیگه به خاطر بسته شدن اکانتم اینجا مجبورم خط بکشم دیگه ..... خودتون بهتر متوجهید)
من چنین مشکلی ندارم. فقط بسته 6-12 مشکل نیم ساعتو داره.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
خوب عزیز الان منظورت چیه که پست منو نقل قول کردی میگی همچین مشکلی نداری ؟ خوش به حالت که نداری !!!! من اگر بسته نداشته باشم همچین مشکلی دارم و همچنین میتونید زحمت بکشید همین تاپیک رو سرچ کنید ببینید بسیار هستند کسانی دیگه که همچین مشکلی هم دارن وقتی بسته دیگه ندارن همین دوستمون هم نمونه آخریش که اعلام کردند برای بعضی ها هم یه مقدار شارژ جواب میده و میشه دانلود کرد تا آخر بسته
پست منم دیگه نقل قول نفرمایید بیزحمت واسه اسپم دادن!!!
شما گفتی مشکل داری من گفتم ندارم تا کاربرا بدونن سراسری نیست. مشکل اصلی تو بسته 6-12 هست. اسپم به مطلب نامربوط میگن جهت اطلاع. شما ظاهرا اعصاب نداری، به بزرگی خودتون ببخشید پستتون کوت شد)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام
کسی هست که توی شرکت ایرانسل یا نمایندگی ایرانسل کار کنه؟
یه شماره ایرانسل دارم
شارژ میکنیم ولی تو مای ایرانسل نشون نمیده ، در نتیجه بسته هم نمیشه خرید !
راه حل چیست آیا ؟
دیروز یه جایی رو دیدم داشتن خیابون رو میکندن پرسیدم جای چی هست؟ گفتن فیبر نوری، گفت دارن تمام دکل های ایرانسل رو به فیبر نوری متصل میکنن
تایید میشه. من برای بسته های شبانه هیچ مشکلی ندارم دقیقا تا ثانیه آخر دانلود میکنم. ولی بسته 6 تا 12 ظهر ساعت 11:30 تا 12 عملا نمیشه دانلود کرد و اینترنت قطع و وصل میشه که با تغییر طرح کنترل مصرف آزاد مشکل حل میشه و تا ساعت 12 میشه دانلود کرد پس این مشکل از طرح کنترل مصرف آزاد هست نه بسته.
سرعت اینترنت چطوره ؟
برای من که له شده
دم به ثانیه قطع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)