تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2922 از 4105 اولاول ... 1922242228222872291229182919292029212922292329242925292629322972302234223922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,211 به 29,220 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پادگان جديد كجا هست؟ همون اراك؟
    1000 رومين پستت هم مبارك
    نه تهران هه ، شور آباد ( بعد از کهریزک ) اخر 60 متری شهرک صنعتی پادگان بزرگی هم هست تو ویکی مپیا مشخصش کردم سرچ کنی میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من 1 اردیبهشت به اصلاندوز اعزام بودم
    ولی مثل اینکه پادگان اصلاندوز عدم نیاز زدن به لیسانسا ها
    هرکس این پادگان بوده و لیسانس بوده زدن برن پادگان شهید رجایی کرمانشاه
    افتادی پادگان شهر ما تو این فصل میبرنتون رو به روی پادگان گیاه بکنن باور کن جدی میگم میبرنتون تا ظهر باید گیاهو علف هرز بکنین تا دلتون بخواد داره کار یه رو دو روز نیست ولی کلا پادگان بدی نیست
    بعدشم که 90 درصد میوفتی مرزبانی

دوستان من افتادم 05 کرمان.... یک اردیبهشت

تهرانی هستم، لیسانس، پدر هم ارتشی!...

کسی اگه تجربه و حرف خاصی در مورد 05 داره ممنون میشم راهنمایی کنه .. چی ببریم ، چی نبریم ، جو چه جوریه ، خیلی داغوونه؟؟؟
    سلام به دوست المانی خودم
    پسرخالم تیر ماه سال پیش اونجا بود 62 روز اموزشی داشت پدرشونو دراوردن خدایی برگشت نمیشناختیمش حتما قفل ببر با خودت خوب غارت میکنن اونجا کلا خیلی سخت گرفته بودن بهشون و اکثر کسایی که میرن کرمان امریه هستن

کسی نبود به ما بگه پدافند هوایی همدان چجور جاییه ؟؟؟؟؟
    یارو دقیق نشنیدم گفت کد چهارصدو خورده ای جدیده فک کنم و اضافه نشده به صفحه اول
    اخه الان میگن پایگاه شکاری نوژه شده دو بخش و پدافند هواییش جدا شده اونم یه پادگان مجزا شده چون به من گفتن افتادی پدافند هوایی ارتش همدان
    دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم بگن لیسانس هستم

Last edited by METZELDER; 10-04-2015 at 00:52.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

نامه معاینه رسید، باید چهارشنبه برم اهواز برای معاینه پزشکی...
    دعا کنید معاف بشم

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

یه دو سه تا نکته‌ای که در رابطه با دوران آموزشی که تو ذهنمه بگم که البته در رابطه با پادگان که خودم بودم مصداق بیشتری داره شاید برای دیگر دوستان تفاوت داشته باشه. در ضمن من یه هفته‌ام مونده که تموم کنم این دوره رو.
    آموزشی در کل از اون چیزی که من در نظر داشتم 10 برابر آسون‌تر بوده، یعنی از وقتی رسیدیم پادگان با احترام باهامون برخورد کردند و فقط یکبار دویدیم و دو سه باری بشین پاشو داشتیم، یک چیز هم بگم در رابطه با پادگان نمیشه نظر داد و فقط در رابطه با گردان و مخصوصا گروهان خودتون باید نظر داد چراکه احتمال داره گروهانی فرماندش خیلی سخت بگیره و گروهانی خیلی آسون. من گردان‌های دیگر رو هم دیدم که لیسانس نیستن و براشون نسبت به ما سخت‌تر می‌گیرن ولی همونجوری که گقتم دوران خوبیه و آسون هرچند هستند بعضیا که له له می‌زنن که این دوران تموم بشه ولی من اگه 3 4 ماه هم آموزشی بود می‌رفتم، کسی کاری باهامون نداره که.
    در مورد بردن وسایل چون پادگان‌ها فرق داره نمی‌تونم نظر بدم ولی ما که هیچ چیز اضافی نیاز نداریم و هر چی هم لازم اجباری بود تو بوفه پادگان بوفه بود ولی وسایلی که تو پست اول گفتن ببریم که اگه ببریم فقط راحت‌تر می‌شیم من خودم هفته اول که مرخصی اومدم دیگه هیچ چیزی با خودم نبردم.من دوتا قفل خریدم که اصلا نیاز نشد، حتی کتاب هم فکر می‌کردم خیلی بیکاری داریم و حوصله سر می‌ره ولی اصلا وقت نبود، صبح‌ها که کلاس و این حرف‌ها بعد از ظهرها هم که با دوستان بودیم و می‌گفتیم و می‌خندیدیم و 1 دقیقه هم وقت نداشتیم که حوصله‌مون سر بره. مطمئنا هم تو گروهان 100 150 نفره خودتون کسانی هستند که مثل شما باشند و بشه باهاشون دوستی کرد و این دوران رو خیلی هم آسون‌تر کرد. فقط مسواک و خمیردندان خودتون و به علت گرما ضد آفتاب و کردم دست و صورت خودتون رو ببرین.
    در مورد معاف رزمی هم باز نظر فرمانده گروهان خیلی مهمه، تو گروهان ما از معاف از رزمی‌ها می‌پرسیدن مشکل رو و به تناسب مشکل معاف نگهبانی و معاف از رژه و ... می‌کردن و کلا بگم که معاف از رزم یک مزیت بود.
    یک نکته خیلی اساسی بگم که اصلا و اصلا و اصلا و ابدا مسئولیت نگیرین، هیچ مسئولیتی. هر چی گفتن بگین من خنگم و احمق و از دستم برنمی آید، هیچ‌چیز اجباری در کار نیست، ماها چون لیسانس هستیم و با قوانین یکم آشناتر هستیم و هم سننمون هم بالاتر رفته با ما زیاد نمی‌تونن برخورد کنن.یک نکته خیلی اساسی‌تر هم اینکه اگه آشنا دارین حتما استفاده کنین و فردین بازی در نیارین، من پیش خودم گفتم واسه یه روز دو روز مرخصی چرا باید رو بندازم به کسی ولی نتیجه این شد که فکر کردن من آشنا ندارم و یه کارای دیگر شد که بماند.

5. 4 کاربر از BehzadKiNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نه تهران هه ، شور آباد ( بعد از کهریزک ) اخر 60 متری شهرک صنعتی پادگان بزرگی هم هست تو ویکی مپیا مشخصش کردم سرچ کنی میاد
    چجور جايي هست اين شور اباد؟
    بعد از تقسيم كجاها ميندازن؟

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چجور جايي هست اين شور اباد؟
    بعد از تقسيم كجاها ميندازن؟
    یگان ویژه هست ( لباس پلنگی ) تقسیماتش اینطور که من پرسیدم اکثرا توی خود تهران هست ، چون تازه ساخته شده هنوز زیاد مرتب نیست ،همه چیز داره بجز آب که هرروز با تانکر از شهرک صنعتی میارن ولی رفتارشون خیلی خوب بود ، حالا ببینیم شنبه که با لباس نظامی میریم چیکارمون میکنن البته شما چون لیسانسی ممکنه اینجا نندازنت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس تو ارتش اگه کارت سبز داشته باشیم 20 روزه اموزشیمون؟؟
    بله آموزشی ارتش به این صورت هست. کارت سبزی که دوره 45 روزه رو گذرونده باشین به این صورت هست. بعضی ها فقط 30 روز دوره گزروندن که شامل اون ها نمیشه و اون ها باید آموزشی رو کامل برن.

سلام
    داداش از 02 بیشتر تعریف کن ! چه امکاناتی داره ،محیط اش چطوره ؟ برخوردها چطوره ؟
    من 10 روز دیگه اونجام واسه اموزشی
    جای خوبیه باید بری خودت آشنا میشی. بگم بهترین مرکز آموزش ارتش هست اغراق نکردم.
    Last edited by cotgnx; 10-04-2015 at 10:36.

9. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اقا اين نقشه اي كه ميگي كجاست؟ كجا رو بايد سرچ كنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کسی نیست جواب منو بده...

سلام به همه دوستان عزیز

دوستان من پانزده اسفند مدارک سربازی رو فرستادم تاریخ اعزامم هم 1/4 هستش.

من همون موقع (پانزده اسفند) برای امریه هم اقدام کردم. میخاستم بدونم چطور بفهمم با امریم موافقت شده؟ باید تا اومدن برگه سفید صبر کنم؟ راهی هست که زودتر بفهمم؟مثلا الان بفهمم.

با تشکر از همه عزیزان

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسی نیست جواب منو بده...
    سلام به همه دوستان عزیز
    دوستان من پانزده اسفند مدارک سربازی رو فرستادم تاریخ اعزامم هم 1/4 هستش.
    من همون موقع (پانزده اسفند) برای امریه هم اقدام کردم. میخاستم بدونم چطور بفهمم با امریم موافقت شده؟ باید تا اومدن برگه سفید صبر کنم؟ راهی هست که زودتر بفهمم؟مثلا الان بفهمم.با تشکر از همه عزیزان
    بله می توانید تا امدن برگه سفیذ هم صبر کنید اما توجه کنید که ارگانی که شما برای امریه اقدام کردید خودش اسامی افرادی رو که برای جذب نیاز دارد به سازمان نظام وظیفه می فرستد و سازمان هم در سیستم برای انها امریه را ثبت می کند ، سازمان نظام وظیفه تصمیم گیر نیست که برای امریه فردی توافق کنه یا نه ، چون شاید شناختی در رشته و اهداف ان سازمان نداشته باشد و نمی توانید یک گروه متخصص برای امریه تشکیل یده که مدرک شما را ارزیابی کنند برای همین دلیل این وظیفه را به سازمان ها داده و تنها از انها اسامی افراد را می خواهد شما باید از همان سازمان پیگیر باشید .

13. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •