تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2921 از 3347 اولاول ... 19212421282128712911291729182919292029212922292329242925293129713021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,201 به 29,210 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزیز، تهران سرعت روی ۱۲مگابیت محدود شده؟

داره خودمونی میشه par_haam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خیر. مشکلی ندارد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پهنای باند دکلتون روی 5 مگاهرتز هست شاید

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من واسه امشب 2 تا بسته شبانه نامحدود سه ساعته گرفتم.ساعت 7.15 زد اینترنت شما تمام شده است. مگه میشه ایرانسل دزد؟حداقل یه جور دزدی کن که کسی نفهمه. خدا دزدی تا کی؟ متاسفانه مجبور شدم چند بار مودم رو خاموش روشن کنم وگرنه همون ساعت هفت و ربع عکس میگرفتم.
    چندین هزار بار تو همین تاپیک گفته شده اگر بسته اینترنت دیگه ای نداشته باشید بسته شبانه و بسته 6 تا 12 ظهر نیم ساعت زودتر تایمش تموم میشه

5. 5 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چندین هزار بار تو همین تاپیک گفته شده اگر بسته اینترنت دیگه ای نداشته باشید بسته شبانه و بسته 6 تا 12 ظهر نیم ساعت زودتر تایمش تموم میشه
    چه عوضی بازی در اورده ایرانسلا، اینم مسخره بازی جدیدش

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

7. 3 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چه عوضی بازی در اورده ایرانسلا، اینم مسخره بازی جدیدش

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    دزد که شاخ و دم نداره عین همین که سیم کارت TD جدا نمیده حتما یک مودم آشغال باید تو پاچه آدم بکنه حالا اگر مودماش درست حسابی بود دل من نمیسوخت من نمیدونم وقتی وای فای مودم خاموشه مودم با کابل لن وصله یعنی چی که CPU مودم یکسره روی 100% هست و به خاطر همین بعضی وقت ها ری استارت میشه مودم , حتی مودم هاش huawei هم نیست حالا اگر huawei بود خیلی بهتر بود دیگه در این حد افتضاح نبود ولی اصلا معلوم نیست ماله کدوم قبرستونی هست من یه Z6000 دارم و یه B5142 جفتشون دائم CPU روی 100 هست

9. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

یعنی نامحدود 1 ساعته، 30 دقیقست?

11. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرعت فورجی ایرانسل از 45 مگابیت رسیده به 12 مگابیت ظاهرا قفل کرده روی این عدد
    از اون طرف همراه اول سرعت رو برده روی 70 مگابیت، پس باید دیگه ایرانسل رو انداخت دور، هرچند قلبا راضی نیستم اما چاره ای نیست

13. 3 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام دوستان گرامی بالاخره اینجا هم منظور روستامونه (استان خوزستان شهرستان هندیجان روستای دهملا بزرگ) هفته پیش پنج شنبه 21 اردیبهشت ایراندق تری جی شد ولی سرعتش زیاد جالب نیست گاهی صبح ها سرعت دانلود با آی دی ام به یک و نیم مگا بایت میرسه ولی بیشتر مواقع میاد زیر صد کیلو بایت دلمون خوشه روستامون تری جی شده تا قبل اینکه روستامون تری جی بشه مودم گذاشته بودم بالای پشت بوم از دکلهای اطراف سیگنال تری جی میگفرتم با اینکه دو خط آنتن بیشتر نداشت ولی سرعت بیشتر مواقع عالی بود حالا چکار کنیم سرعتمون درست بشه

چرا داخل اتاقها تری جی ایرانسل دو خط یا سه خط آنتن بیشتر نداره ولی تو جی فوله و سیگنال تری جی اونقدری قوی نیست که داخل اتاق هم فول باشه

در ضمن چجوری متوجه بشم دکل یا همون سیگنال موبایل روی چه باند فرکانسیه

سوال آخر آیا میتونم همزمان بسته اینترنت یک ماهه پنج گیگ صبح تا ظهر و بسته 24 ساعته یکماهه فعال کنم و آیا صبح تا ظهر از بسته پنج گیگ استفادهمیکنه و بقیه اوقات از بسته 24 ساعته؟؟
    Last edited by ambdhm; 17-05-2017 at 15:17.

15. این کاربر از ambdhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام دوستان گرامی بالاخره اینجا هم منظور روستامونه (استان خوزستان شهرستان هندیجان روستای دهملا بزرگ) هفته پیش پنج شنبه 21 اردیبهشت ایراندق تری جی شد ولی سرعتش زیاد جالب نیست گاهی صبح ها سرعت دانلود با آی دی ام به یک و نیم مگا بایت میرسه ولی بیشتر مواقع میاد زیر صد کیلو بایت دلمون خوشه روستامون تری جی شده تا قبل اینکه روستامون تری جی بشه مودم گذاشته بودم بالای پشت بوم از دکلهای اطراف سیگنال تری جی میگفرتم با اینکه دو خط آنتن بیشتر نداشت ولی سرعت بیشتر مواقع عالی بود حالا چکار کنیم سرعتمون درست بشه
    سلام
    شما میتونی با پشتیباتی ایرانسل تماس بگیرید مشکل گزارش کنید، هر چند جواب اونا اینه که در منطقه شما در حال توسعه و پیگیری هستیم!
    در مورد سرعتتون زمان میبره تا به حد ایده ال برسه چون تازه راه اندازی کردن تا جاهای دیگه راه اندازی نکنن بر نمیگردن منطقه شما تقویت کنن، در مجموع سیاستشون اینه که بگن در تمام نقاط پوشش داریم یعنی دنبال کمیت هستن تا کیفیت، در مورد اینکه سرعت صبح ها اونم با دانلود منیجر بالاست گاهی بخاطر یوزر زیاد و پهنای باند کم هستش.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •