دوستان عزیز، تهران سرعت روی ۱۲مگابیت محدود شده؟
دوستان عزیز، تهران سرعت روی ۱۲مگابیت محدود شده؟
خیر. مشکلی ندارد.
پهنای باند دکلتون روی 5 مگاهرتز هست شاید
چندین هزار بار تو همین تاپیک گفته شده اگر بسته اینترنت دیگه ای نداشته باشید بسته شبانه و بسته 6 تا 12 ظهر نیم ساعت زودتر تایمش تموم میشه
چه عوضی بازی در اورده ایرانسلا، اینم مسخره بازی جدیدش
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دزد که شاخ و دم نداره عین همین که سیم کارت TD جدا نمیده حتما یک مودم آشغال باید تو پاچه آدم بکنه حالا اگر مودماش درست حسابی بود دل من نمیسوخت من نمیدونم وقتی وای فای مودم خاموشه مودم با کابل لن وصله یعنی چی که CPU مودم یکسره روی 100% هست و به خاطر همین بعضی وقت ها ری استارت میشه مودم , حتی مودم هاش huawei هم نیست حالا اگر huawei بود خیلی بهتر بود دیگه در این حد افتضاح نبود ولی اصلا معلوم نیست ماله کدوم قبرستونی هست من یه Z6000 دارم و یه B5142 جفتشون دائم CPU روی 100 هست
یعنی نامحدود 1 ساعته، 30 دقیقست?
سرعت فورجی ایرانسل از 45 مگابیت رسیده به 12 مگابیت ظاهرا قفل کرده روی این عدد
از اون طرف همراه اول سرعت رو برده روی 70 مگابیت، پس باید دیگه ایرانسل رو انداخت دور، هرچند قلبا راضی نیستم اما چاره ای نیست![]()
با سلام دوستان گرامی بالاخره اینجا هم منظور روستامونه (استان خوزستان شهرستان هندیجان روستای دهملا بزرگ) هفته پیش پنج شنبه 21 اردیبهشت ایراندق تری جی شد ولی سرعتش زیاد جالب نیست گاهی صبح ها سرعت دانلود با آی دی ام به یک و نیم مگا بایت میرسه ولی بیشتر مواقع میاد زیر صد کیلو بایت دلمون خوشه روستامون تری جی شده تا قبل اینکه روستامون تری جی بشه مودم گذاشته بودم بالای پشت بوم از دکلهای اطراف سیگنال تری جی میگفرتم با اینکه دو خط آنتن بیشتر نداشت ولی سرعت بیشتر مواقع عالی بود حالا چکار کنیم سرعتمون درست بشه
چرا داخل اتاقها تری جی ایرانسل دو خط یا سه خط آنتن بیشتر نداره ولی تو جی فوله و سیگنال تری جی اونقدری قوی نیست که داخل اتاق هم فول باشه
در ضمن چجوری متوجه بشم دکل یا همون سیگنال موبایل روی چه باند فرکانسیه
سوال آخر آیا میتونم همزمان بسته اینترنت یک ماهه پنج گیگ صبح تا ظهر و بسته 24 ساعته یکماهه فعال کنم و آیا صبح تا ظهر از بسته پنج گیگ استفادهمیکنه و بقیه اوقات از بسته 24 ساعته؟؟
Last edited by ambdhm; 17-05-2017 at 15:17.
سلام
شما میتونی با پشتیباتی ایرانسل تماس بگیرید مشکل گزارش کنید، هر چند جواب اونا اینه که در منطقه شما در حال توسعه و پیگیری هستیم!
در مورد سرعتتون زمان میبره تا به حد ایده ال برسه چون تازه راه اندازی کردن تا جاهای دیگه راه اندازی نکنن بر نمیگردن منطقه شما تقویت کنن، در مجموع سیاستشون اینه که بگن در تمام نقاط پوشش داریم یعنی دنبال کمیت هستن تا کیفیت، در مورد اینکه سرعت صبح ها اونم با دانلود منیجر بالاست گاهی بخاطر یوزر زیاد و پهنای باند کم هستش.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)