تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2921 از 3195 اولاول ... 19212421282128712911291729182919292029212922292329242925293129713021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,201 به 29,210 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

بازی اورجینال کجا بود برادران من !!
    ما خواستیم کنسول رو -- نکنیم ( البته هنوز هم -- نکردیم ) در به در افتادیم تو تهران دنبال بازی اورجینال .
    به جز موارد معروف 1 دونه بازی نیست . ( BF3 و MW3 و FiFa 12 ) هست .
    اینم نه همه جا تو کل توپخونه و پاساژ لباف تو 1 نفر پیدا کردم .

در حال حاضر هم در به در دنبال Forza 4 هستم ولی هیچ جا ندارن .

اون بازی های موجود رو هم 105 هزار تومان میگن .

2. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی اورجینال کجا بود برادران من !!
    ما خواستیم کنسول رو -- نکنیم ( البته هنوز هم -- نکردیم ) در به در افتادیم تو تهران دنبال بازی اورجینال .
    به جز موارد معروف 1 دونه بازی نیست . ( BF3 و MW3 و FiFa 12 ) هست .
    اینم نه همه جا تو کل توپخونه و پاساژ لباف تو 1 نفر پیدا کردم .

در حال حاضر هم در به در دنبال Forza 4 هستم ولی هیچ جا ندارن .

اون بازی های موجود رو هم 105 هزار تومان میگن .
    شما میتونید بازی های اوریجینال رو از طریق خیلی از کمپانی ها قابل اعتماد بگید براتون از انگلیس و کشورهایی که pal باشن بگیرن و بفرستن ایران، من برای دوستم در ایران بازی فرستادم از آمریکا، ۲ هفته ای دستش رسید شد حدود ۱۰۰ دلار کلا! (با گمرک ایران و امارات) ولی مثلا این کمپانی ها حدود ۱۱۰ دلار میگیرن! (البته با توجه به نوع پستی که میشه گرون تر هم ممکنه بشه، مثلا من با پست بین المللی که ارزون تر هم هست فرستادم اگه با dhl بفرستید حدود ۲۰۰ دلار میشه) (درباره نسخه های لیمیتد گفتم اینارو که همیشه حدود ۳۰ -۴۰ دلار گرون ترن)
    Last edited by gap; 13-01-2012 at 23:18.

4. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما میتونید بازی های اوریجینال رو از طریق خیلی از کمپانی ها قابل اعتماد بگید براتون از انگلیس و کشورهایی که pal باشن بگیرن و بفرستن ایران، من برای دوستم در ایران بازی فرستادم از آمریکا، ۲ هفته ای دستش رسید شد حدود ۱۰۰ دلار کلا! (با گمرک ایران و امارات) ولی مثلا این کمپانی ها حدود ۱۱۰ دلار میگیرن! (البته با توجه به نوع پستی که میشه گرون تر هم ممکنه بشه، مثلا من با پست بین المللی که ارزون تر هم هست فرستادم اگه با dhl بفرستید حدود ۲۰۰ دلار میشه) (درباره نسخه های لیمیتد گفتم اینارو که همیشه حدود ۳۰ -۴۰ دلار گرون ترن)
    خوب مشکل همین جاس دیگه !!
    100 دلار قیمت یک بازی الان تو ایران میشه 170 هزار تومان

6. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب مشکل همین جاس دیگه !!
    100 دلار قیمت یک بازی الان تو ایران میشه 170 هزار تومان
    خب الان اینطوریه درست میشه بعدا دیگه!‌الان گرون شده دلار یه دفعه ای! همیشه که اینطور نیست!
    +
    قیمتی که گفتم ماله لیمیتد بود! بازی های دیگه حدود ۶۰ دلار میشه + ۱۰ دلار شیپینگ به ایران!

8. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خب الان اینطوریه درست میشه بعدا دیگه!‌الان گرون شده دلار یه دفعه ای! همیشه که اینطور نیست!
    +
    قیمتی که گفتم ماله لیمیتد بود! بازی های دیگه حدود ۶۰ دلار میشه + ۱۰ دلار شیپینگ به ایران!
    2 هفته صبر کردن آدم رو ***** میکنه
    من حاضرم 100 هزار تومان برای Forza 4 بدم ولی کو کجاس ؟!!! نیست آخه !!!

10. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

به نظرتون این الان یک سری دلایل نیست که ما میاریم؟
    از نظر شرع اصلا اینطور نیست، مثلا میگم یه دزد بگه چون من حقوق اصلا ندارم، پس عیب نداره برم یه خونه و گاوصندوق رو خالی کنم و ۱ میلیون تومان مثلا بدست بیارم! باید قبول کردن سازنده های بازی وقت گذاشتن روی این و اگر راضی نباشن که نیستن اون دنیایی اگر باشه باید جلوی اونها جواب بدیم و تمام کپی هایی که بازی کردیم رو با خوبی های خودمون جبران کنیم (از خوبی ها به اونا بدیم و گناه هامون آخرش بمونه واسمون)!
    شخصی که مثلا ۶۰۰ هزارتومان حقوق میگیره مثل شما، ببخشید ولی دلیلی نداره هر ماه ۵-۶ تا بازی بگیره! هر ۵-۶ ماه هم ۱ بازی یا هر ۲-۳ ماه یک بازی بگیره کافیه! ما هم در اینجا وقتی کسی حقوقش مثلا ۲۰۰۰ دلار در ماه هم هست، هر ۲ ماه یک بازی شاید بگیره!‌ من خودم ماهی حداکثر ۲ بازی میگیرم ( ماه هایی که بازی های خوب پشت سر هم میان)‌چون یک دانش آموز هستم که ۵۰۰ دلار حقوق نیمه وقتم هست، یعنی حدود ۲۰۰ دلار (با احتساب اینکه بازیهام رو همیشه لیمیتد میگیرم) برای بازی میره لباس و اینا و رفتن به کنسرت و فوتبال و .... هم کلی هزینه میزاره به علاوه خرید موزیک و.... که در ماه ۵۰۰ دلار میره! ولی من اغلب همون ۱ بازی رو هم در ماه نمیگیرم و فقط بازیهای ارزشمند رو میگیرم و پول نگه میدارم!‌در ایران دانش آموزان هم سن من هستند که در ماه هر بازی بیاد رو میگیرن که اگر اوریجینال میخواست باشه حدود ۴۰۰ هزارتومان میشد مثلا! اگر این ها هم هر ۲-۳ ماه با توجه به وضع مالیشون بازی بگیرن همه چی حله!
    اون دنیایی اگر باشه
    یعنی چی؟ i believe that
    حرفای انسان دوستانه شما همه قبول که مثلا یه بازی که باید مثلا 120 تومن بدیم بخریم سه هزار تومن میخریم و این دقیقا دزدی ولی مایی که دستمون تو جیب خودمونه و از این بابت راحتیم ولی بازم برامون زوره که که مثلا 120 تا بدیم واسه بازی و مسلما میریم همون کپی رو میخریم و پولمون رو میزنیم به یه درد دیگه چون واقعا فرهنگ کپی رایت تو ایران جا نیوفتاده و نمی افته چون احترام به حقوق سازنده در اولویت ما قرار نداره
    یه مثال:طرف میره یه سی دی نرم افزار بخره مثلا 1500 تومن پولشه میگه رایتش کن بشه 1000 تومن ما چنین افرادی رو داریم که میگم فرهنگ کپی رایت تو ایران جا نمی افته اونوقت میگی برید بازی اورجینال بخرید کنسول هاتونو ه-ک نکنید به نامحرم ...
    چیزیه که از دست ما بر نمیاد فعال ترین تاپیک ها مربوط به ه-ک و رایت هست برادر من خودت رو هم ... بازم درست بشو نیست ولش کن. راستی LT3 واسه اسلیم کی میاد شوخی کردم
    دیگه بحث اوریجینال و کپی رایت رو تموم شده بدون
    راستی بازی هم کم پیدا میشه خودم میخواستم فورزا و گیرز 3 رو بخرم پیدا نشد

12. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ما تفریحاتمون خیلی محدوده خوب..شما خودت هیچ تخلف نمیکنی(توجیح نیس).......
    Last edited by hawck; 14-01-2012 at 02:31.

داره خودمونی میشه pedykh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

باید به لایو وصل بشید، برید از Microsoft XboxLive MarketPlace بخرید (فکر کنم ۱۲۰۰ MS) هست، و میتونید استفاده کنید.
    مرسی بابت پاسختون . میگن تو بازی The Gunstringer هست اما من پیداش نکردم ؟ میدونید چوری باید از کدوم قسمت cd اجراش کرد ؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

نقل قول نمیکنم و در مورد بحث قیمت و...حرف میزنم.
    اینجا وضعیت مالی افتضاحه...
    همه چی گرونه...
    تحریم هستیم...
    هر جوری حساب کنی اینجا همه چی گرونه الان قیمت جهانیxboxنسخه 4گیگ 194دلار هست یعنی آبشم دراد بره آفریقا کره مریخ اگه تحریم نباشه باید همون195دلار فروخته بشه حالا چون تحریم ایم و همچنین به خاطر تحریم دلار گرونه باید دلار رو1700 حساب کنیم.میشه حدود330 تومن.این قیمت یه ایکس باکی هست که با قیمت جهانی حساب نشده و با دلار1700تومنی حساب شده.باشه قبول قیمت خوبیه ولی بدبختی اینه شما همچین ایکس باکسی پیدا نمیکنی قیمت روز تهران الان همین مدل480تومنه که اصلا با عقل هم نمیخونه.
    یا بزارید یه مثال از بازی بزنم.بازی mw3اول روز های اومدنش قیمت جهانیش59دلار بود با احتصاب دلار1700تومنی(که خودش بی انصافیه)میشه حدود100 تومن.توی شهر ما همون موقع میفروختن150تومن.حالا بگزریم که ماله شهر ما گرون فروشه تهران120بود و خوب خیلی گرونه.
    من دو مثال زدم.
    تو همه اینا باید به قیمت جهانی تو ایران فروخته میشد که به خاطر تحریم ها قیمت دلار زده بالا و...
    همه اینا باعث میشه به ه.ک کردن کنسول رو بیاریم.
    اگه شما یا دوستانت تو مایکروسافت توانشو دارید دلار رو به قیمت اصلی برگردونید و کنسول و بازی رو به قیمت جهانی عرضه کنید و تحریم نکنید و به هر جوون علاوه بر حقوقی که پدر و مادرش میده 500دلار هم نیمه وقت بدید بسم الله شروع کنید.
    قول شرف میدم همچین کاری کنید من اورجینال میخرم و ه.ک نمیکنم.
    هیچکس توان همچین کاری رو نداره.
    نمیشه متاسفانه.
    امیدوارم بحثمون به عنوان اسپم حساب نیاد.
    خیلی خوشحال شدم از بحث.
    موفق باشید

16. 5 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فیش HDMI ایکس باکس چیه اسمش ؟ از کجا باید گیر بیارم ؟ چنده ؟ چطوریه ؟ چند تا فیش باید بخرم تا HDMI ش کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •