به نظرتون این الان یک سری دلایل نیست که ما میاریم؟
از نظر شرع اصلا اینطور نیست، مثلا میگم یه دزد بگه چون من حقوق اصلا ندارم، پس عیب نداره برم یه خونه و گاوصندوق رو خالی کنم و ۱ میلیون تومان مثلا بدست بیارم! باید قبول کردن سازنده های بازی وقت گذاشتن روی این و اگر راضی نباشن که نیستن اون دنیایی اگر باشه باید جلوی اونها جواب بدیم و تمام کپی هایی که بازی کردیم رو با خوبی های خودمون جبران کنیم (از خوبی ها به اونا بدیم و گناه هامون آخرش بمونه واسمون
.gif)
)!
شخصی که مثلا ۶۰۰ هزارتومان حقوق میگیره مثل شما، ببخشید ولی دلیلی نداره هر ماه ۵-۶ تا بازی بگیره! هر ۵-۶ ماه هم ۱ بازی یا هر ۲-۳ ماه یک بازی بگیره کافیه! ما هم در اینجا وقتی کسی حقوقش مثلا ۲۰۰۰ دلار در ماه هم هست، هر ۲ ماه یک بازی شاید بگیره! من خودم ماهی حداکثر ۲ بازی میگیرم ( ماه هایی که بازی های خوب پشت سر هم میان)چون یک دانش آموز هستم که ۵۰۰ دلار حقوق نیمه وقتم هست، یعنی حدود ۲۰۰ دلار (با احتساب اینکه بازیهام رو همیشه لیمیتد میگیرم
.gif)
) برای بازی میره
.gif)
لباس و اینا و رفتن به کنسرت و فوتبال و .... هم کلی هزینه میزاره به علاوه خرید موزیک و.... که در ماه ۵۰۰ دلار میره! ولی من اغلب همون ۱ بازی رو هم در ماه نمیگیرم و فقط بازیهای ارزشمند رو میگیرم و پول نگه میدارم!در ایران دانش آموزان هم سن من هستند که در ماه هر بازی بیاد رو میگیرن که اگر اوریجینال میخواست باشه حدود ۴۰۰ هزارتومان میشد مثلا! اگر این ها هم هر ۲-۳ ماه با توجه به وضع مالیشون بازی بگیرن همه چی حله!